Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Σέ κατάσταση ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΟΣ οι ΣΕΡΒΙΚΕΣ Ένοπλες Δυνάμεις! [Εδώ ...σ ι ω π ή!]


Σχετική εικόνα

Ο Διευθυντής του Γραφείου της σερβικής κυβέρνησης για το Κοσσυφοπέδιο και το Μετόχι Μάρκο Τζούριτς δήλωσε στις 9 και 10 ώρα Ελλάδος (27/05) στην σερβική δημόσια τηλεόραση , ('RTS'), ότι οι μονάδες Αλβανών 'ROSU' γύρω στις 7 π.μ. ώρα Ελλάδος, οπλισμένοι σαν αστακοί, εισεβαλαν στο βόρειο τμήμα του Κοσσυφοπεδίου προκειμένου να εκφοβίσουν και να προκαλέσουν ΠΑΝΙΚΟ με συλλήψεις, όπως ανακοινώθηκε χθες στην σερβική Βουλή από τον Πρόεδρο Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

Σχετική εικόνα

Ο Τζούριτς είπε ότι ο πρόεδρος Αλ.Βούτσιτς ενημέρωσε το διεθνή παράγοντα, ότι αν δεν σταματήσει αμέσως αυτές τις ενέργειες η Πρίστινα, δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία ότι θα υπάρξει αντίδραση της Σερβίας κατά την διάρκεια της ημέρας. 

Αποτέλεσμα εικόνας για serbian president

Ο πρόεδρος Βούτσιτς έθεσε σε κατάσταση ετοιμότητος τις Σερβικές Ένοπλες Δυνάμεις, ενώ και οι ειδικές μονάδες του Υπουργείου Εσωτερικών βρίσκονται σε πλήρη εγρήγορση. 

Αποτέλεσμα εικόνας για serbian president
O ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝ.ΑΜΥΝΗΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ
ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΒΟΥΛΙΝ.

Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες από την αστυνομία του Κοσσόβου έχουν γίνει δεκάδες συλλήψεις. 

Συνελήφθησαν πέντε άτομα με την υποψία ότι εμπλέκονται με το οργανωμένο έγκλημα, καθώς και άτομα που ενέχονται στη δολοφονία του Όλιβερ Ιβάνοβιτς, αλλά και στη δολοφονία του αστυνομικού του Κοσσυφοπεδίου Ενβέρ Ζούμπερι το 2011.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες στο Ζούμμπιν Πότοκ οι «Ρόσου» επιτέθηκαν εναντίον άοπλων Σέρβων.

http://deltio11.blogspot.com/2019/05/blog-post_76.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!