Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΥΡΙΖΟ-ΕΥΠΑΘΟΥΣ: ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ σέ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, Χ Τ Υ Π Η Σ Ε ΠΕΖΟ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ! Καί ΧΤΥΠΗΣΕ ΑΛΛΟ ΙΧ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΚΙ ...Ε Ξ Α Φ Α Ν Ι Σ Τ Η Κ Ε!!!



Με απίστευτο θράσος έχουν οπλιστεί κάποιοι εκ των λεγομένων «ευπαθών», τώρα που έγιναν… εξουσία.

Χαρακτηριστικό αυτού του θράσους είναι ένα περιστατικό που συνέβη στην πόλη του Άργους, με πρωταγωνιστή έναν συριζοευπαθή…

Όλα άρχισαν από την οδό Καποδιστρίου, όπου ο χειροκροτητής του Τσίπρα είχε κλείσει με το αυτοκίνητο του ιδιωτικό πάρκινγκ. 

Μετά από καταγγελία των εγκλωβισμένων οδηγών, στο χώρο μετέβησαν αστυνομικοί, οι οποίοι του υπέδειξαν να πάρει το αυτοκίνητο που εμπόδιζε. Τότε, η ευπαθάρα τους επιτέθηκε με γροθιές και κλωτσιές!

Στην συνέχεια επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του, που άρχισε μια πορεία. 
Κατ’ αρχάς χτύπησε έναν πεζό, εν συνεχεία χτύπησε ένα άλλο αυτοκίνητο και μια μηχανή, ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε !

Άμεσα ξεκίνησε καταδίωξη του από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, αλλά λίγο παρακάτω το αφηνιασμένο τσιπρόσκυλο εγκατέλειψε το αυτοκίνητο του και εξαφανίστηκε…

Να τον χαίρονται τα συριζόμουτρα!


"Ιωάννης Καποδίστριας"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!