Τρίτη 28 Μαΐου 2019

ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΟ ΣΗΜΑΔΙ: Και οι Αρχάγγελλοι κλαίνε.. αυτή την εποχή. Εικόνα του Αρχιστράτηγου Μιχαήλ χύνει δάκρυα μύρου σε σέρβικη μονή στην Κροατία. ΦΩΤΟ


Twitter



Βίντεο και μια φωτογραφία από μια δακρυρροούσα μύρο εικόνα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ από τη σέρβικη ορθόδοξη μονή πλησίον της Kistanje, στην Κροατία δημοσιεύθηκαν στο Twitter στις 23 Μάη.
Στο βίντεο και την φωτογραφία αναρτήθηκαν από τον Daniel Maximovitch, μπορεί να δει κανείς ροή μύρου που τρέχει από την άκρη των οφθαλμών του Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

Αποτέλεσμα εικόνας για KISTANJE MONASTERY CROATIA

Αποτέλεσμα εικόνας για KISTANJE MONASTERY CROATIA

Το μοναστήρι Krka που είναι αφιερωμένο στον Αρχάγγελο είναι το πιο γνωστό μοναστήρι της Σέρβικης Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Κροατία. Βρίσκεται κοντά στον ποταμό Krka, στην Κεντρική Δαλματία και είναι επίσημα προστατευμένο ως μέρος του Εθνικού Πάρκου Krka.
27/5/19
Η ίδια η μονή χρονολογείται από τον 14ο αιώνα. Η σημερινή εκκλησία του Αγίου Μιχαήλ χτίστηκε το 1422 και ανακαινίστηκε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια των αιώνων. 
Άλλα κτίσματα του μοναστηριού χρονολογούνται από τον 18ο και 19ο αιώνα.

orthochristian 27.05.19
Απ΄ότι πληροφορεί πριν λίγο Δευτέρα 27/5/19 o Maximovitch, η ροή των δακρύων συνεχίστηκε και σήμερα και από τα 2 μάτια του εικονιζόμενου Αρχιστράτηγου.

Πιστεύεται ότι το μοναστήρι χτίστηκε ακριβώς στο σημείο όπου ο Απόστολος Παύλος κήρυξε το χριστιανισμό.

Κάτω από τη μονή υπάρχουν κατακόμβες παλαιοχριστιανικής περιόδου.

'dimpenews.com'
&
ΔΕΙΤΕ   Ο Π Ω Σ Δ Η Π Ο Τ Ε   ΕΔΩ!
http://orthochristian.com/121441.html

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!