Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

ΜΟΝΟ στην Ελάδα γίνονται αυτά. Θεσσαλονίκη: Μεταμφίεσαν λαθρομετανάστες σε νοσηλευτές και τους μετέφεραν με ... ασθενοφόρο!!!!!!!!



ΝΕΑ "ΠΑΤΕΝΤΑ"!
Οι αστυνομικές Αρχές «μπλόκαραν» ψεύτικο ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε 13 παράνομους μετανάστες. 
Το πρωτόγνωρο περιστατικό συνέβη στην Ευκαρπία και μετά από κυνηγητό χιλιομέτρων που ξεκίνησε από το Δερβένι αφού οι αστυνομικοί ήξεραν πως κάτι δεν πήγαινε καλά με το εν λόγω ασθενοφόρο…

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το grtimes.gr η αστυνομία γνώριζε εδώ και καιρό την νέα μέθοδο κυκλώματος διακίνησης μεταναστών οι οποίοι είχαν αγοράσει ένα όχημα που ήταν ασθενοφόρο στη Γερμανία και με πλαστά έγγραφα και πινακίδες το χρησιμοποιούσαν στην Ελλάδα για την μεταφορά μεταναστών.

asthenoforo-2.jpg

Εδώ και μήνες οι αστυνομικοί που γνώριζαν τα παράνομα δρομολόγιά του, προσπαθούσαν να το εντοπίσουν και τελικά τα κατάφεραν πριν από λίγη ώρα όπου μετά από κυνηγητό το εντόπισαν και το σταμάτησαν.

asthnoforo-1.jpg

Μάλιστα, οι παράτυποι μετανάστες φορούσαν ρούχα νοσηλευτών ενώ ο οδηγός του «ασθενοφόρου» ήταν Έλληνας...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!