Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

ΦΤΟΥ ΣΟΥ! Α/ΓΕΣ Γ.Καμπάς στα Σκόπια: Φ ω τ ο γ ρ α φ ί ζ ε τ α ι ....υπερήφανος με τον Ζ.Ζάεφ !!!!!!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!
ΛΙΓΟ ΕΛΕΟΣ!
Ε Σ Τ Ω !
ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΠΙΑ...
Δίπλα, δίπλα σε αναμνηστική (!!!) φωτογραφία βρέθηκαν ο Έλληνας Α/ΓΕΣ στρατηγός Γεώργιος Καμπάς με τον πρόεδρο των Σκοπίων τον «Βορειομακεδόνα» Ζόραν Ζάεφ.
Ο Έλληνας Α/ΓΕΣ βρέθηκε στα Σκόπια στο πλαίσιο της άσκησης 'Decisive Strike' η οποία πραγματοποιείται στα Σκόπια από τις μεταξύ 5 Ιουνίου και 9 Ιουλίου με τη συμμετοχή 2.500 προσωπικού από τις ΗΠΑ, την Βουλγαρία, το Μαυροβούνιο, την Αλβανία και την Λιθουανία, με την Ελλάδα να μετέχει ως παρατηρητής.

Ο πρόεδρος των Σκοπίων έσπευσε μάλιστα να αναρτήσει φωτογραφία του με τον Έλληνα Α/ΓΕΣ κατά την επίσκεψή και των δύο στο χώρο της άσκησης με τον Έλληνα Α/ΓΕΣ σχεδόν ...περιχαρή και υπερήφανο για την φωτογραφία με τον «Βορειομεκαδόνα» Ζάεφ.

Μόνο που παρέλειψε μάλλον να αναρτήσει την ίδια φωτογραφία ο Α/ΓΕΣ στην ιστοσελίδα του ΓΕΣ.


Και κάτι άλλο. Ο Στρατός των Σκοπίων στο Google εξακολουθεί να διαφημίζεται ως Στρατός της Μακεδόνιας(!).

Εάν ψάξετε με την φράση Decisive Strike θα σας εμφανιστεί το αποτέ4λεσμα ARMY OF THE REPUBLIC OF MACEDONIA (!) και παρ΄όλα αυτά ο Α/ΓΕΣ έτρεξε να φωτογραφηθεί με τον Ζάεφ.

Κάθε άλλο σχόλιο είναι περιττό.

pronews 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!