Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Μέ το στανιό!

Αποτέλεσμα εικόνας για Τρεις κι ο… Θύμιος στην ομιλία Τσίπρα στη Λαχαναγορά

Μεγάλη απο-συσπείρωση παρατηρείται μεταξύ των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ το τελευταίο διάστημα, και ιδιαίτερα μετά τη σαρωτική νίκη της ΝΔ στις πρόσφατες ευρωεκλογές....

Η αποσυσπείρωση στα υψηλά κλιμάκια της κυβέρνησης αποτυπώνεται και στον κόσμο καθώς, ακόμη και παρουσία Τσίπρα, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατορθώνει να γεμίσει αίθουσες ή χώρους εκδηλώσεων!...

Ένα ακόμη τρανό παράδειγμα είναι και η σημερινή προεκλογική ομιλία του πρωθυπουργού στην κεντρική Λαχαναγορά του Ρέντη που γίνεται μεταξύ… συγγενών, φίλων και στελεχών. 
Δεν απουσίαζε πάντως ο πρώην «γαλάζιος» και νυν «κόκκινος» συνδικαλιστής, πρόεδρος του ΣΑΤΑ (Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής), Θύμιος Λυμπερόπουλος.

Η εικόνα στη Λαχαναγορά θυμίζει νεκρό τοπίο ενώ η ομιλία του πρωθυπουργού ήταν προγραμματισμένη για τις 19:30 και έχει μία ώρα καθυστέρηση καθώς δεν υπάρχει καθόλου προσέλευση.

Η στάση του κομματικού μηχανισμού είναι ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. 
Όπως φαίνεται, στελέχη και απλοί ψηφοφόροι αναγνωρίζουν την επικείμενη ήττα της παράταξής τους και δεν μπαίνουν καν στον κόπο να εκφράσουν, έστω και δια της παρουσίας τους, τη στήριξή τους.

Σημειώνεται ότι η πολιτική εκδήλωση του Τομέα Οικονομίας και Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ έχει θέμα: «Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις – Παράγοντας δίκαιης & βιώσιμης ανάπτυξης για όλους».

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!