Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

ΣΑΛΟΣ! Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ” ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΕΛΛΗΝΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ! ΦΟΒΕΡΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ – ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

[ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ..."ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ" ΔΙΟΛΟΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ...ΕΞΩ(ΦΡ)ΤΕΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ - ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ;;;;;;;;;;;;]

1

Το τουρκικό κόμμα της της Μεράλ Ακσενέρ, ζητά να σταματήσουν οι Τούρκοι τουρίστες να πηγαίνουν για διακοπές στα νησιά του Αιγαίου και να προτιμούν την… ελεύθερη Θράκη.

Το αίτημα έρχεται ως αντίδραση στη δήθεν παράνομη κατοχή 18 «τουρκικών» νησιών του Αιγαίου από την Ελλάδα και η προτροπή είναι να ενισχυθούν οικονομικά τα «τουρκικά» καταστήματα και οι εκεί «τουρκικές» επιχειρηματικές δραστηριότητες, με απώτερο σκοπό όμως –και σε αυτό συμφωνούν όλα τα τουρκικά κόμματα- την απόσχιση της Θράκης από την Ελλάδα.

Μπορούν να το πετύχουν; 

Τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην Θράκη;

Οι φωτογραφίες που θα δείτε είναι από τη Γερμανία, κατά την κηδεία τουρκόφρονα πολίτη της Θράκης στο τζαμί 'Φεβζί Τσακμάκ', ένα από τα εκατοντάδες τζαμιά που υπάγονται στην Τουρκο-ισλαμική Ένωση.

Αυτό που τραβά την προσοχή είναι οι σημαίες πάνω στο φέρετρο. Δίπλα στην τουρκική, δεσπόζει η σημαία της «ανεξάρτητης Θράκης». 
Πόσοι ακόμα έχουν τα ίδια πιστεύω με τον θανόντα; Πόσοι ονειρεύονται την Θράκη, εκτός Ελλάδας, ζώντας εντός αυτής;

Η σορός του θανόντος στάλθηκε στον Εχίνο της Ξάνθης όπου και έγινε και η κανονική κηδεία του. 

Εκεί δεν έβαλαν σημαίες στο φέρετρο. Ακόμα τουλάχιστον δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. 
Δεν αποκλείεται, όμως αν το Κράτος δεν λάβει δραστικά μέτρα υπέρ των μουσουλμάνων που αρνούνται τον εκτουρκισμό, να δούμε σύντομα και στα εδάφη μας «πράσινες σημαίες».

Δείτε φωτογραφίες από τα «Τουρκικά Νέα»:
Πηγή:  iellada.gr
&

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!