Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Ο κακός χαμός στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης: Μαζικές οι μεταφορές παράνομων μεταναστών από την Τουρκία!!!.......

 Ο κακός χαμός στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης: Μαζικές οι μεταφορές παράνομων μεταναστών από την Τουρκία

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι αφίξεις παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα, καθώς η χώρα έχει   α υ τ ο κ α τ α ρ γ ή σ ε ι    κάθε έννοια συνόρων!!!
Κάθε ημέρα δεκάδες αλλοδαποί καταφθάνουν στην Αλεξανδρούπολη με κάθε τρόπο, φορτηγά, αυτοκίνητα, φουσκωτές βάρκες....
Μόνο με αλεξίπτωτα δεν έχουν πέσει ακόμη. Ενδεικτικό της κατάστασης είναι η χθεσινή εικόνα από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, όταν εκατοντάδες παράνομοι μετανάστες έφθασαν με σκάφος του λιμενικού στο λιμάνι της πόλεως. 

 Μετά την περισυλλογή τους, μεταφέρθηκαν στο ΤΟΛ του λιμανιού όπου έγινε η πρώτη «καταγραφή» τους (με ότι στοιχεία επιλέξουν να δώσουν οι ίδοι χωρίς δυνατότητα διασταύρωσης) και διαπιστώθηκε ο ακριβής αριθμός. 

Και αυτή η ομάδα παράνομων μεταναστών θα μεταφερθεί στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Φυλακίου στην Ορεστιάδα. 
 Από την πλευρά τους τα στελέχη του ΛΣ σημειώνουν πως έχει παρατηρηθεί τις τελευταίες ημέρες «χαλάρωση» των μέτρων στα θαλάσσια… «σύνορα» από την πλευρά της Τουρκίας με αποτέλεσμα οι σύγχρονοι «δουλέμποροι» (σημ. μόνο... δουλέμποροι δεν είναι βέβαια) σε συνδυασμό και με τις καλές καιρικές συνθήκες να το εκμεταλλεύονται και να μετακινούν παράνομα πρόσφυγες. 

Με άλλα λόγια, το συμπέρασμα από την «βαθυστόχαστη» αυτή ανάλυση, είναι ότι ανάσχεση των κυμάτων των παράνομων μεταναστών, επαφίεται στην... καλή διάθεση της Τουρκίας και μόνο. 

Η Ελλάδα όχι μόνο είναι παντελώς ανίκανη να κάνει το οτιδήποτε, αλλά και αρνείται πεισματικά με περίσσιο φανατισμό να κάνει το οτιδήποτε, στο όνομα μιας διαστρεβλωμένης και επικίνδυνα ερμηνευμένης, με ιδεοληπτικούς όρους, αντίληψης περί «αλληλεγγύης».

https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2019/06/blog-post_306.html#more

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

 1. Μέσα στην Ελλάδα, δεν υπάρχουν:
  1) Ηγέτες.
  2) Λαός.

  Όσα γίνονται και όσα θα γίνουν, είναι μια ΑΠΛΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ των προηγούμενων ελλείψεων.
  Όποιος έχει καταλάβει σε βάθος όσα γίνονται, δεν παραξενεύεται καθόλου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!