Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΨΑΛΤΗ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΤΟ "ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ.Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ. 

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΪ ΤΗΣ 1ης ΙΟΥΛΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΤΟΥ 2ου ΚΤΙΡΙΟΥ, ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΨΑΛΤΗ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΡΑΨΕ ΜΕ ΣΠΡΕΪ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ, ΤΟ "ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ" ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΖΩΟΠΟΙΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ. 

Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΑΔΕΛΦΟΥΣ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΤΕΛΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ. 
ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΞΕΦΥΓΕ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ 1ης ΙΟΥΛΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ , ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΜΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ 2. 

ΤΟΝ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΊΤΑΙ ΜΕ ΔΟΛΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ. 

Σ.Β
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

https://scripta---manent.blogspot.com/2019/06/blog-post_264.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!