Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Τά "καλά" ...ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΑ α μ ο ί β ο ν τ α ι ; ; ; ; ; ; ;"ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΔΗΣ" (!) Β ρ ο χ ή   προσλήψειων 20 ημέρες πριν τις εκλογές ολοκληρώνονται τα ρουσφέτια, οι προσλήψεις και οι ανανεώσεις συμβάσεων στην Ρυθμιστική Αρχής Ενέργειας με αποφάσεις του Προέδρου Νίκου Μπουλαξή....

Ανάμεσα σε αυτούς που εξασφάλισαν παράταση της σύμβασης είναι και η Μαρία- Ελένη Ράδου, ηθοποιός –απόφοιτη του ΤΕΙ αρχιτεκτονικής τοπίου και ανθοκομίας της Άρτας, γνωστή στο πανελλήνιο από τις σαγηνευτικές εμφανίσεις της στα τηλεοπτικά πλατό του Σπύρου Παπαδόπουλου και της εκπομπής στην «Υγειά μας».
Η κ. Ράδου προσλήφθηκε από τον κ. Μπουλαξή αρχικά στην γραμματεία της ΡΑΕ για ένα μήνα με λήξη της θητείας της στις 30 Ιουνίου. 
Ωστόσο στις 10 Ιουνίου με νεότερη απόφαση, η θητεία της όμορφης νεαρής που καθήλωσε τα ανδρικά βλέμματα με το τσιφτετέλι που χόρεψε στον Σπύρο Παπαδόπουλο, ανανεώθηκε για ένα χρόνο όπως αντίστοιχα και για τους 51 συμβασιούχους της Αρχής.
Τα ρουσφέτια της κυβέρνησης Τσίπρα, ακόμη και μετά το κλείσιμο της βουλής πήραν μορφή χιονοστιβάδας και σχολιάστηκαν αρνητικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Μάλιστα τα ρουσφέτια με θυγατέρες και συγγενείς που πήραν ευμενή μετάταξη στη Βουλή προκάλεσαν σκάνδαλο και ο Αλέξης Τσίπρας αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό. Μάλιστα, η μετάταξη της θυγατέρας της Τασίας Χριστοδουλοπούλου στη Βουλή που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων την ανάγκασε να αποκλείσει τον εαυτό της από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.
Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό ο ίδιος ο πρωθυπουργός, την ώρα που ζητούσε συγγνώμη για τις μετατάξεις στη Βουλή, διόρισε τέσσερα άτομα στο γραφείο του, τα οποία θα βρίσκονται εκεί για τον ...επόμενο πρωθυπουργό!
Πηγή: makeleio.gr
"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!