Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Έπαθε ....«Τσίπρα» ο Μητσοτάκης: Υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. έβγαλε ανακοίνωση στα ....τουρκικά – Ανησυχητικοί ισχυρισμοί & από το 'DEB'



Προβληματίζει το πως διαμορφώνεται το πολιτικό σκηνικό ενόψει των εκλογών του Ιουλίου. 
Το 'DEB' ισχυρίζεται πως του έχουν γίνει προτάσεις για συμμετοχή... με άλλα κόμματα στις πρόωρες εκλογές, ενώ την ίδια στιγμή, υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. που στο παρελθόν συμμετείχε σε συνέδριο του 'DEB', έβγαλε ανακοίνωση και βιντεομήνυμα στα ...τουρκικά! 
Τα συμπεράσματα δικά σας…
Σχετική εικόνα

Με ένα βιντεομήνυμα στα τούρκικα και με μια δίγλωσση ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Μουσταφά Κατραντζή ανακοίνωσε την Πέμπτη 13η Ιουνίου την υποψηφιότητα του με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Ροδόπη για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Αποτέλεσμα εικόνας για μουσταφα κατραντζη
ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΗΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ Μ.ΚΑΤΡΑΝΤΖΗ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΑΨΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ
ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΤΑΓΙΠ....
(ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΛΗ, ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ...ΒΛΕΠΕΙΣ;)

Λίγες ημέρες νωρίτερα, το φιλοτουρκικό κόμμα ΚΙΕΦ που ήρθε πρώτο στις ευρωεκλογές στη Θράκη, ανέφερε με επίσημη ανακοίνωσή του πως έχει δεχτεί προτάσεις από άλλα κόμματα για κοινή συμμετοχή στις πρόωρες εκλογές.

Η ανάρτηση του Μουσταφά Κατραντζή:
«Αγαπητοί συμπολίτες μου,

Σήμερα θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάτι νέο.
Θα ήθελα να ανακοινώσω σε εσάς τους αξιότιμους συμπολίτες μου, την υποψηφιότητά μου ως βουλευτή από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, της οποίας είμαι μέλος και αποτελεί τη μελλοντική κυβέρνηση της χώρας.

Επίσης, πρέπει να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον πρόεδρο του κόμματος, τον αξιότιμο κύριο Μητσοτάκη, για την εμπιστοσύνη που επέδειξε στο πρόσωπό μου.

Ζητώ τη στήριξή σας, προσδοκώντας από όλους εσάς να συνταχτείτε μαζί μου. Μπορούμε να το καταφέρουμε όλοι μαζί.

Sevgili Batı Trakya halkı,
Bugün sizlerle paylaşmak istediğim bir husus var.
Üyesi bulunduğum ve gelecek hükümetin sahibi olacak olan Yeni Demokrasi partisinden milletvekili adayı olduğumu siz değerli soydaşlarıma duyurmak isterim.

Tabii parti başkanımız sn.Miçotakisin şahsıma gösterdiği güvenden dolayı kendilerine teşekkür ederim.

Çıktığım bu yolda beni yalnız bırakmıyacağınızı ümit ederek desteklerinizi bekliyorum.
Bunu hep birlikte, başarabiliriz.»


"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!