Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

ΜΕΓΑΛΗ προσοχή! 22,5 τ ρ ι σ ε κ α τ ο μ μ ύ ρ ι α δολλάρια το εθνικό χρέος των ΗΠΑ. Λίγο πριν την π α γ κ ό σ μ ι α ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ;



ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΝΕΟ '1929';;;

Τα πρώτα σημάδια της νέας παγκόσμιας οικονομικής κρίσης είναι εδώ!
Οι εξαγγελίες του Ευρωπαίου Κεντρικού Τραπεζίτη το μόνο που πέτυχαν είναι, να καταδείξουν με ακόμη πιο έντονο τρόπο την ανεπάρκεια των κυβερνήσεων και την αναποφασιστικότητά τους στην δημοσιονομική πολιτική.

Αποτέλεσμα εικόνας για us dollar

Αποτέλεσμα εικόνας για us dollar

Έτσι το όριο του 1 τρισ. δολλαρίων ξεπέρασε τον Αύγουστο το έλλειμμα του ομοσπονδιακού προϋπολογισμού σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ την παρελθούσα Πέμπτη.

Αποτέλεσμα εικόνας για cnbc

Όπως μετέδωσε το 'CNBC' το όριο του 1 τρισ. δολαρίων ξεπεράστηκε για πρώτη φορά εδώ και επτά χρόνια, καθώς η τελευταία φορά που το έλλειμμα ήταν τόσο μεγάλο ήταν το 2012, όταν είχε ανέλθει στα σχεδόν 1,1 τρισεκατομμύρια δολλάρια.

Το συνολικό έλλειμμα ανήλθε σε σχεδόν 1,07 τρισεκατομμύρια δολάρια, καθώς η διαφορά μεταξύ εσόδων και εξόδων τον Αύγουστο ξεπέρασε τα 214,1 δισ. δολλάρια.

Ο φορολογικός συντελεστής του 2017 που εισήγαγε ο Τραμπ για εταιρείες και ιδιώτες έχει συμβάλει στην αύξηση του ελλείμματος που το 2016 ήταν στα 584,6 δισεκατομμύρια δολλάρια.

Τα έσοδα επιταχύνθηκαν ελαφρά το 2019 σε περίπου 280 δισεκατομμύρια δολλάρια το μήνα, αλλά εξίσου έχουν επιταχυνθεί και οι δαπάνες που διαμορφώνονται στα περίπου 377 δισεκατομμύρια δολάρια το μήνα ή περίπου 25 δισεκατομμύρια δολλάρια το μήνα περισσότερα από ό, τι το 2018. Σημειώνεται ότι έλλειμμα του περασμένου έτους ανήλθε στα 779 δισεκατομμύρια δολλάρια.

Μαζί με το έλλειμμα έχει αυξηθεί και το εθνικό χρέος, το οποίο πλέον ανέρχεται στα 22,5 τρισεκατομμύρια δολάρια, αυξημένο κατά 13% από τότε που ξεκίνησε η θητεία του Προέδρου Τραμπ.


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

3 σχόλια:

  1. Οι περισσότεροι άνθρωποι διεθνώς, ΑΓΑΠΟΥΝ το ΣΚΟΤΑΔΙ, και ΜΙΣΟΥΝ το ΦΩΣ.

    Όλα αυτά θα έχουν τις συνέπειες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσιος Αγιορείτης Ιερομόναχος και Ησυχαστής (ερημίτης), Εφραίμ ο Κατουνακιώτης:

    Η δύναμη της ευχής (προσευχής).

    https://trelogiannis.blogspot.com/2017/05/blog-post_78.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συχνές (μυστηριώδεις) επισκέψεις του Αγιορείτη Γέροντα Ιωσήφ του Ησυχαστή (ερημίτη) στην Αμερική για τον υποτακτικό του!

    https://www.pemptousia.gr/2019/09/sichnes-episkepsis-tou-geronta-iosif-tou-isichasti-stin-ameriki-gia-ton-ipotaktiko-tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!