Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Για τα 600.000 παιδιά μας που έφυγαν έξω, ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ, τι γίνεται;



Έλα μωρέ. 
Θα τους δώσουμε δικαίωμα ψήφου.

Πρώτη μέρα στο σχολείο χθές για χιλιάδες παιδιά και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, παρευρέθη στον αγιασμό στο 108ο/170ο Δημοτικό και το 90ο/108ο Νηπιαγωγείο Σχολείο Αθηνών στα Κάτω Πατήσια, σε μια περιοχή της Αθήνας όπου φοιτούν και πολλά παιδιά αλλοδαπών...
«Είστε η ελπίδα και το μέλλον αυτού του τόπου. 
Ξέρω σε ποιο σχολείο βρίσκομαι και μιλώ και για εκείνα τα παιδιά που δεν είναι Έλληνες, αλλά είναι κοντά μας, είναι ένα κομμάτι από την ψυχή μας και την καρδιά μας. 

Αυτός ο τόπος, η Ελλάδα, όπως έχει αποδείξει μέσα στον χρόνο, είναι χώρα της Δημοκρατίας, της πραγματικής ισότητας και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Όλα τα παιδιά, είναι παιδιά μας», είπε ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Το σύστημα, προβάλλοντας κάποια παιδιά λαθρομεταναστών επιθυμεί να διαγράψει από την μνήμη μας την σκληρή πραγματικότητα: 
Ότι δηλαδή, την ίδια στιγμή που ο Παυλόπουλος μιλάει για το «μέλλον του τόπου», από τα σύνορά μας ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ παράλληλα ΧΙΛΙΑΔΕΣ λαθρομετανάστες που στην συντριπτική τους πλειονότητα είναι ΕΝΗΛΙΚΕΣ και  α ρ σ ε ν ι κ ο ύ   γένους και όχι «ασυνόδευτα ανήλικα προσφυγόπουλα»…


Είστε έτοιμοι να γίνουμε ένα απέραντο hotspot με αντάλλαγμα τη μείωση των πλεονασμάτων; Η ΝΔ είναι!



"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

10 σχόλια:

  1. Χάνεις υγιείς ανθρώπους, πάνω στους οποίους "επένδυσες" - εκπαιδεύοντάς τους ως γιατρούς, μηχανικούς κλπ. - πριν αυτοί σου αποδώσουν κέρδος και "φορτώνεσαι" ανεξέλεγκτα αγράμματους, ανειδίκευτους δουλοπάροικους, οι οποίοι μπορεί να είναι και άρρωστοι φορείς ηπατίτιδας, σύφιλης, ευλογιάς, χολέρας, φυματίωσης κλπ. και να απαιτούν άμεσα έξοδα για την ιατρική και φαρμακευτική τους περίθαλψη.

    Όταν συμβαίνουν καί τα δύο αυτά ταυτόχρονα, όπως συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα, ο "πάγκος" σταδιακά παύει να είναι τέτοιος και γίνεται
    "σκουπιδοτενεκές"
    ...Γίνεται μια ανθρώπινη "χωματερή", όπου παύει να έχει ισχύ ο νόμος και το δίκιο, και επικρατούν οι ανομίες των σωματεμπόρων και των κακοποιών ...
    Παύει να είναι "οίκος" ανθρώπων και γίνεται "αποθήκη" δυστυχισμένων ψυχών.
    Αν αυτό συνδυαστεί και με μια επίσης ανεξέλεγκτη πώληση δημοσίου και ιδιωτικού κεφαλαίου, χάνεται και ο ίδιος ο "πάγκος" και η κοινωνία οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στον ΑΦΑΝΙΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανθρωπισμός δεν είναι να βοηθάς ανθρώπους εις βάρος άλλων ανθρώπων, διευκολύνοντας τους ιμπεριαλιστές και τους δουλεμπόρους στις επιδιώξεις τους. Ανθρωπισμός είναι να καταγγέλλεις και να πολεμάς την αδικία όπου κι αν αυτή συμβαίνει, είτε αυτή σε αφορά άμεσα είτε όχι. Ανθρωπισμός είναι να "βλέπεις" πάντα "καθαρά" την κατάσταση και με την ορθή σου στάση να φέρνεις πάντα το Δίκιο "απέναντι" από τους εγκληματίες, ώστε να μην τους διευκολύνεις στους σχεδιασμούς τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχείς και θύματα καταστάσεων είναι και οι άστεγοι, οι οποίοι περιφέρονται στους δρόμους, αλλά δεν υπάρχει νόμος που να τους δικαιολογεί σε περίπτωση που επιχειρήσουν να μπουν στα σπίτια των άλλων ούτε υπάρχουν δικαιολογίες για "αλληλέγγυους", οι οποίοι με "αντικλείδια" θα επιχειρούσαν να τους μπάσουν μέσα σ' αυτά. Η ιδιότητα του αναξιοπαθούντος, δηλαδή, δεν δικαιολογεί τα ΠΑΝΤΑ ...Δεν σου φταίει κάποιος τρίτος, για να σε αποζημιώσει για τα εγκλήματα που έκαναν εις βάρος σου κάποιοι άλλοι. Η δυστυχία σου δεν σου επιτρέπει να καταπατάς το απολύτως θεμελιώδες και απολύτως κατοχυρωμένο ανθρώπινο δικαίωμα της ιδιοκτησίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν δεν γνωρίζουν οι αναγνώστες πώς λειτουργούν οι ιδιότητες αυτές και ποιες είναι οι νόμιμες δραστηριότητές τους, δεν μπορούν να καταλάβουν το "παιχνίδι" των ΜΚΟ και των ιμπεριαλιστών ...Δεν μπορούν να καταλάβουν πώς αυτοί οι εγκληματίες τα εγκλήματά τους τα "ντύνουν" με "πολιτισμό" και ανθρωπισμό ...Δεν μπορούν να καταλάβουν πώς με συμπεριφορές, οι οποίες εναλλάσσονται μεταξύ νομιμότητας και παρανομίας, εγκληματούν στην κυριολεξία εις βάρος των λαών ...Πώς καταφέρνουν και χρησιμοποιούν ανθρώπους εναντίον ανθρώπων σε μια ολέθρια κατάσταση, η οποία τους θίγει όλους μαζί και μετατρέπει τους θύτες σε θύματα και το αντίστροφο με μια συχνότητα που συμφέρει μόνον τους εγκληματίες. Μόνον με τη γνώση των ιδιοτήτων μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει στην απόλυτη ανάλυση το έγκλημα που συντελείται εις βάρος των λαών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΦΟΡΑ ΑΜΜΕΣΑ ΕΙΤΕ ΟΧΙ Ανθρωπισμός είναι να "βλέπεις" πάντα "καθαρά" την κατάσταση και με την ορθή σου στάση να ΦΕΡΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ "απέναντι" από τους εγκληματίες, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙΣ στους σχεδιασμούς τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ τους θεωρείς παρείσακτους ξένους και ως εκ τούτου τους συλλαμβάνεις και τους απελαύνεις.

    Ο ανθρωπισμός σου στην περίπτωση αυτήν είναι να μην τους φυλακίσεις με τους κοινούς ποινικούς και αφού τους προσφέρεις τις πρώτες και βασικές βοήθειες να τους επαναπροωθήσεις στην πατρίδα τους. Τους ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ τους αντιμετωπίζεις ως δικούς σου καλεσμένους, τους οποίους τους έχεις εντάξει στον δικό σου σχεδιασμό. Ως εκ τούτου τους φροντίζεις, τους βολεύεις σε σπίτια και τους δίνεις δικαιώματα ...Τους δίνεις επιδόματα μέχρι να βολευτούν κλπ.. Τα παιδιά τους τα εντάσσεις κατ' ευθείαν στους εθνικούς μηχανισμούς εκπαίδευσης, εφόσον τους θεωρείς μελλοντικούς πολίτες σου και άρα όσο πιο γρήγορα ενσωματωθούν στην κοινωνία, τόσο καλύτερα. Τέλος, τους ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, οι οποίοι δεν είναι ούτε Λαθρομετανάστες ούτε Μετανάστες, τους φέρεσαι με πολύ ειδικό τρόπο. Παρ' όλο που είναι ακάλεστοι ξένοι, δεν τους συλλαμβάνεις ούτε τους απελαύνεις. Κάνεις το καλύτερο δυνατό γι' αυτούς, αλλά τους διατηρείς στο επίπεδο του ΞΕΝΟΥ. Γιατί; ...Γιατί αυτό συμφέρει πρωτίστως τους ίδιους. Βρίσκονται σε αδυναμία και εσύ πρέπει με τον τρόπο σου να τους υποβοηθήσεις να διατηρήσουν την "ταυτότητά" τους. Ως εκ τούτου, τα παιδιά των ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ δια ροπάλου να τα βάλεις στον δικό σου μηχανισμό εκπαίδευσης ...Απαγορεύεται να προσπαθήσεις να τα ενσωματώσεις στην κοινωνία σου, γιατί απλούστατα δεν είναι ΔΙΚΑ σου ...Δεν είναι μελλοντικοί πολίτες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όντως ουσιαστικότατα τά σχόλιά σας και ευχαριστούμε πολύ γιά τήν συμμετοχή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα "σχολια μου¨" ,ειναι αποσπασματα,απο ενα ακομα αρθρο του Τραιανου.

    http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2016/11/to-dikio-ton-ellinon-gonion.html

    Οταν θα φτασουμε στο σημειο να συμφωνουμε ΟΛΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ τοτε σημαινει πως φτασαμε στη λυση του προβλημματος ,αρα στο τελος των δεινων μας.
    Πολλες φορες εχουμε παρεξηγηθει,για οσα καταθετουμε.Μαλλον στο ακουσμα του ονοματος του,καποιοι τρεμουν,και εχουν τρομαξει και τους υπολοιπους.
    Εμεις απλα καταθετουμε,πως ειναι η μοναδικη "φωνη" με τετοια καθαροτητα,και γνωση,σε οσα θεματα μας αφορουν.Σε οσα δεινα εχει περασει η πατριδα μας τοσα χρονια, που η δικη μας αγνοια,και η δικη τους πονηρια ,μας εφεραν σε αυτο το αδιεξοδο,και οπως πλεον διακρινουμε σημερα ολοι μας ,μας οδηγουν για την πληρη απαλειφη,την πληρη εξαφανιση.
    Εγω σας ευχαριστω,και ευχομαι να τελειωσει ,αυτο το δραμα του ανθρωπου γενικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σας εστειλα μια προταση δυο φορες..Θα σας την στειλω και τριτη,καθως εχει βαθυτερο νοημα,για ολους μας σε προσωπικο επιπεδο.."ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΦΟΡΑ ΑΜΜΕΣΑ ΕΙΤΕ ΟΧΙ Ανθρωπισμός είναι να "βλέπεις" πάντα "καθαρά" την κατάσταση και με την ορθή σου στάση να ΦΕΡΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ "απέναντι" από τους εγκληματίες, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙΣ στους σχεδιασμούς τους."
    -Αυτο μπορουμε να το υιοθετισουμε ,μπορουμε να το κανουμε "δικο μας"? Τροπο ζωης μας? Τοτε αλλαζουν ολα.Μπορει ο καθενας απο εμας να γινει μια πηγη καθαρσης? Σε ολα τα επιπεδα της κοινωνιας,απο το σπιτι μας,τους γνωστους,στο χωριο μας ,στην πολη μας στην χωρα μας?
    Μπορουμε να γινουμε δικαιοι,σκληροι εαν το θες, αδεκαστοι? Να μην "χαριζομαστε",ουτε σε κοντινους μας ανθρωπους?
    Μπορουμε να γινουμε υπερασπιστες της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗς? Να μην αφηνουμε χαραμαδα,με την δικαιολογια της δηθεν "πονοψυχιας",και του οικτου? Να κανουμε σημαια μας τον ΣΕΒΑΣΜΟ ,ξεκινωντας απο τον ευατον μας και αυτοματα στον ανθρωπο γενικα? Να επαναπροσδιορισουμε ,να κατανοησουμε,να μαθουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ .Αυτο ειναι ακριβως.
    Σε καποιο αρθρο η βιβλιο του ,εχει γραψει."Το συστημα θελει βλακες.Το συστημα καλιεργει βλακες.Το συστημα δεν θελει εξυπνους ανθρωπους.Δεν το συμφερει να εχει απεναντι του εξυπνους ανθρωπους.
    Αν καταφερει να πεισει τους πρωτους βλακες,μετα ολα ειναι ευκολα.Τους πρωτους θα τους ακολουθησουν οι υπολοιποι."
    Τι ειδαμε στις αρχες στο θεμα των λαθρο? Ειδαμε τους πρωτους "πονοψυχους" να τρεχουν προς "βοηθεια"! Ποιος θα τολμουσε να καταθεσει την γνωση του πανω στο θεμα τους ,που θα επεφταν ολοι να τον "φανε" και να τον κατηγορησουν για σκληροτητα? Που φτασαμε σημερα? Σημερα και στο μελλον θα εχει γινει ενα μεγαλο προβλημμα! Γιατι? Γιατι ξεκινησε "δειλα" απο τους αφελεις και βλακες,και εγινε μονιμη κατασταση και μη αναστρεψιμη,πλεον.
    Που βασιζεται το συστημα? Στους "πρωτους" βλακες,που πιστευουν πως ειναι "ανθρωπιστες"..
    Μεγαλα θεματα για συζητηση μας εχει δωσει ο ΤΡΑΙΑΝΟΥ.Μεγαλα θεματα για μελετη,αλλα δεν υπαρχει κριση για να εκτιμηθει σωστα.
    Ευχαριστω και παλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ..Ετσι λοιπον,αποδειξαμε πως δεν ειμαστε εξυπνοι ανθρωποι,αλλα βλακες! Πως? Μα δεν προλαβαμε τις εξελιξεις! Τις ακολουθησαμε.
    Ο εξυπνος ανθρωπος δεν ακολουθει τα γεγονοτα,τα προλαμβανει! Ειδαμε και τετοιο πουθενα? Σε οποιο επιπεδο της ζωης μας,στην χωρα μας? Τοσα χρονια ακολουθουμε "εξελιξεις"..Τοσα χρονια, και εξακολουθουμε να το κανουμε,ολο λογια του αερα ειμαστε.Διχως κριση ανθρωποι,διχως γνωση,διχως λογικη και συνηδειση,και στο τελος περναμε τα δεινα μας..
    Για αυτο σας λεω..Μεγαλα θεματα για μελετη,μας εχει χαρισει,με ολον τον κοπο του,και διχως κερδος δικο του.Ανιδιοτελεια,σεβασμος αγαπη ηθικη δικαιοσυνη..Επαπροσδιορισμος..
    Καποτε ακουσα εναν γερο στον δρομο,να φωναζει δυνατα "ποιος μπορει να πει πως αγαπα τους ανθρωπους εαν δεν μπορει να αγαπησει τον εαυτον του".! Χρονια μετα το "μετεφρασα".Ενας σοφος τυχαιος ανθρωπος..Ενα ακουσμα στο πουθενα ,με πολυ βαθυ νοημα.
    Αν δεν αγαπας την "μοναδα" που εισαι πως θα αγαπησεις την ομαδα,που πορευεσαι μαζι της?.
    Αν δεν σκεφτεις πως καθε πραξη σου εχει επιπτωσεις ειτε σε εσενα προσωπικα ειτε στο συνολο,πως θα γλυτωσεις συμφορες? Οταν πας να ψηφισεις επειδη σε επεισαν πως εχεις "καθηκον " "δημοκρατικο",και επιλεγεις αναμεσα απο ψευτες κλεφτες και ληστες,τοτε γιατι αργοτερα κλαις,και μιλας για συμφορες? Μονος σου δεν τις επελεξες? Και για εσενα και για το συνολο που ζεις μαζι του..Ασυνηδητος εισαι και οχι πολιτης με συνηδηση,και γνωση.
    Οταν δεν γνωριζεις πως καθε τι που πρατεις εχει επιπτωσεις,και πρεπει με μεγαλη σκεψη,με σιγουρια ,και σωστη κριση , να αποφασεις γιατι ειναι μια σημαντικη και καθοριστικη αποφαση,αρα θελει πολυ μεγαλη συνεση.
    Αυτος ειναι ο σωστος ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ.
    Εχουμε δρομο μπροστα μας..Εχουμε πολυ προσωπικη δουλεια να κανουμε για να φτασουμε σε εκεινο το επιπεδο της γνωσης ,που θα μας λυτρωσει .
    Εμεις λεμε ξανα :Φιλοσοφοι Ελληνες και οχι ανοητοι ακολουθοι των νεοταξιτων..
    Και παλι ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!