Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Ο πρόεδρος της Γερμανίας ζήτησε Σ Υ Γ Γ Ν Ω Μ Η από την Πολωνία 80 χρόνια μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο....(Κάλλιο ΑΡΓΑ παρά ΠΟΤΕ!)

ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΗΔΗ 80 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΟΛΩΝΙΑ....



Σεπτέμβριος 1, 2019.



Ο πρόεδρος της Γερμανίας, Φρανκ-Βάλτερ Στάϊνμάγιερ ζήτησε συγγνώμη από τον πολωνικό λαό για την πιο αιματηρή σύγκρουση στην ιστορία της ανθρωπότητας κατά τη διάρκεια τελετής στην πολωνική πόλη Βέλο, όπου έπεσαν οι πρώτες βόμβες μετά την έναρξη του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου, πριν από 80 χρόνια, σύμφωνα με τo 'AFP'.

Αποτέλεσμα εικόνας για GERMAN PRESIDENT APOLOGIZED IN POLAND


Αποτέλεσμα εικόνας για GERMAN PRESIDENT APOLOGIZED IN POLAND


«Σκύβω το κεφάλι μου μπροστά στα θύματα των επιθέσεων κατά του Βέλο. Σκύβω το κεφάλι μου μπροστά στα θύματα της Πολωνίας από την γερμανική τυραννία. Ζητώ συγγνώμη», είπε ο Στάϊνμάγιερ στα πολωνικά και τα γερμανικά κατά την τελετή.


Σχετική εικόνα


Σημειώνεται ότι η Πολωνία ΑΠΑΙΤΕΙ από την Γερμανία πολεμικές αποζημιώσεις πάνω από 700 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ πάνω από 250 δις ευρώ απαιτεί και η Ελλάδα.


trud.bg


==================

Τό αμέσως επόμενο και ΜΕΓΑ ζήτημα είναι ΑΝ η Γερμανία θα δώσει τα 700 δισεκατομμύρια που ΑΠΑΙΤΟΥΝ οι Πολωνοί ως αποζημιώσεις.
Επειδή γύρω στα 550 δις ΧΡΩΣΤΑΝΕ και σε εμάς....

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!