Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Υπάρχει δηλαδή και 'Ρουβίκωνας Εξωτερικού' ; ; ; ; ; ; ; ;



Αναρχικοί επιτέθηκαν στο ελληνικό προξενείο στο Μόναχο (φώτο)

Επίθεση από ομάδα αναρχικών δέχθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης το κτίριο που στεγάζει το ελληνικό προξενείο στο Μόναχο, στην Möhlstraße 22.

Άγνωστοι βανδάλισαν τον εσωτερικό χώρο, ενώ έγραψαν και συνθήματα με σπρέϊ στους εξωτερικούς τοίχους (Exarchia), όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες.


Την ευθύνη ανέλαβε η οργάνωση «Exarchia Resists (A)».
«Η δράση μας αυτή είναι η απάντησή μας στην καταστολή του ελληνικού κράτους ενάντια στις καταλήψεις και σε ένδειξη αλληλεγγύης με όλους τους κρατούμενους» αναφέρει δημοσίευμα που κυκλοφόρησε (ανώνυμα) στο διαδίκτυο και αναλαμβάνει τη συγκεκριμένη δράση.
https://www.pronews.gr/kosmos/803670_antiexoysiastes-epitethikan-sto-elliniko-proxeneio-sto-monaho-foto
"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

4 σχόλια:

  1. Οι ηγέτες των αναρχικών της Ελλάδος και οι ηγέτες των αναρχικών του εξωτερικού, έχουν τα ίδια ισχυρά διεθνή αφεντικά.
    Αναφέρομαι στους ηγέτες των αναρχικών και όχι στους "τυχαίους" αναρχικούς (κάποιοι από τους "τυχαίους", είναι και αφελείς νέοι ή άλλοι αφελείς άνθρωποι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαίνεται ότι η μανία των αναρχικών, όταν εκδηλώνεται έμπρακτα, έχει ιδιαίτερη προτίμηση προς τους Ορθόδοξους Χριστιανικούς ναούς.
    Θα μπορούσαν οι αναρχικοί, εάν βέβαια αντέχουν και το ριψοκινδυνεύουν, να κάνουν κάτι παρόμοιο και προς τους Ισλαμιστές (η πρόταση μου είναι ρητορική). Το αντέχουν αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με την τοση απανθρωπια που φεροντε οι υπαλληλοι του ελληνικου προξενειου στους Ελληνες ,
    μονον αγανακτηση προκαλουν στον κοσμο.
    Συγκεκριμενα πηγαμε στο προξενειο με τη μητερα μου για ενα πληρεξουσιο.Η μητερα μου ειναι σε αναπηρικο καροτσι ,απαιτησαν να ανεβη τη σκαλα για να παει στο γραφειο για να κανει το πληρεξουσιο.Παρακαλεσα τον υπαλληλο να παω εγω επανω να κανουμε τα χαρτια και να κατεβει κατω να υπογραψει διοτι η μητερα μου ειναι ανπηρη.Μου ειπε δεν μπορει να κατεβει.Ενω συζητουσαμε ,ανεβαινει ο υπαλληλος απο κατω και μου λεει να πας να παρεις τη μητερα σου και να τη φερεις εδω ,πως ανεβηκε μονη της τις τρεις σκαλες και πηγε στην τουαλετα .Τ
    Του ειπα τι ηθελες να ανει αφου κατω δεν υπηρχε τουαλετα,ακους που σου λεω ,να πας να την παρεις.
    Αναγκαστικα κατεβηκα,κρατωντας την προσπαθησα να την ανεβασω ,
    η μητερα μου ουρλιαζε απο τπν πονο σε καθε σκαλοπατι.
    Ειπα την υπαλληλο οτι ειναι απανθρωπο και θα παω στο δικηγορο μου και θα το δημοσιευσω στην τοπικη εφημεριδα,εδω ειμαστε στη Γερμανια ,δεν ειμαστε στην Ελλαδα υπαρχει δικαιοσυνη.
    Αμεσως αλλαξε συμπεριφορα συμπληρωσε το πληρεξουσιο ,προσπαθησε να δικαιολογηθει ,
    οτι δηθεν δεν καταλαβε καλα ,νομισε ,οτι η μητερα μου ηταν στο αυτοκινητο και οχι κατω.
    Την ειπα αυτο δεν ειναι προξενειο αλλα καταναγκαστικα εργα.
    Κατεβηκα κατω και πηρα φωτογραφια αυτον που αναγκασε τη μηταρα μου να ανεβει, πανικοβληθηκε ,μου ειπε σβηστο απαγορευεται να τραβας φωτογραφιες ,την εσβησα,αλλα καθ οτι ειναι αγγραματοι ,εχουν ομως δοντι,
    δεν ηξερε ,οτι δεν σβηνουν ποτε ,την ωρα που θελω ,μπορω να την δημοσιευσω.
    Βρικανε αγγραματο λαο και αλωνιζουνε.
    Η συμπεριφορα τους ξεπεταλωνει γαιδουρια ,που λεει και ο λαος.
    Μετα απο ολα αυτα λιγα τους κανουνε.
    Ακομη δεν βρηκα χρονο για να το κινηγησω δικαστικα ,τους χρειαζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η πρωτια στην μη δικαιοσυνη ανηκει στην Γερμανια.Στην υποκριτικη ψευτρα ανηθικη γερμανια.
    Τι ειπες και εσυ? "Εδω ειναι Γερμανια και δεν ειναι Ελλαδα"? Η χωρα που γεννησε και την δικαιοσυνη δεν ειναι "ελλαδα"? Επειδη οι ιδιοι το εφτιαξαν ετσι εσυ "ακολουθησες"?..
    Θα πεις τι να εκανες? Παντως οχι να υποβιβασεις την χωρα σε επιπεδο μπανανιας,οπως οι ιδιοι φροντιζουν.
    Αλλαξε συμπεριφορα η υπαλληλος,γιατι θα πηγαινε σπιτι της,οχι επειδη προσεβαλε! Αλλα γιατι φανερωσε την υποκρισια της ψευτικης "δικαιης" γερμανιας.Γιατι δεν θελουν σε καμμια περιπτωση να βγει προς τα εξω το ψευτικο προφιλ της "νομιμης δικαιης" χωρας.
    Υποκριτες ειναι σαν γνησιοι προτεσταντες φιλε.Σαν γνησια παιδια του Λουθηρου.Οσο για τους υπαλληλους των "προξενειων",τι πιστευεις δλδ? Πως στελνουν οποιο και οποιο? Οχι ασφαλως! Τα "καλα" τους παιδια στελνουν..
    Υπομονη,επιμονη και πιστη για το τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!