Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

«ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΟΣ» ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΟ «ΝΙΚΑΣ ΤΟΙΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣΙ»! ! !

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΝΕΙΔΟΣ, ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ "ΥΨΗΛΟΦΡΟΝΕΣ" ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΠΟΥ ΦΘΑΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ..."ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ" ΤΟΥΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ ΨΑΛΜΟΥΣ !!!



ΤΟ Γ.Ε.Σ. (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΤΙ ΘΕΣΗ ΠΑΙΡΝΕΙ;
Ή "ΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΝΥΣΣΑΝ";;;

Μία  α π α ρ ά δ ε κ τ η  όσο και πρωτοφανή πολιτική παρέμβαση έκανε – προφανώς με τις πλάτες των Κούληδων - «δημοκράταρος» στρατηγός στην (πολύπαθη) Μυτιλήνη μας.

Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο 'ρεπορτάζ'  της τοπικής εφημερίδας «Νέα της Λέσβου», της 17ης Σεπτεμβρίου 2019, τα γεγονότα έχουν ως εξής: Στον ιερό ναό του Αγίου Θεοδώρου του Βυζαντίου στην Μεραρχία Μυτιλήνης κατά την διάρκεια λειτουργίας Αγιασμού, Ιερέας έκανε αγιασμό παρουσία του διοικητή της ΑΔΤΕ, και στον γνωστό ψαλμό τόν ανέφερε αλλοιωμένο ως “Νίκας τοις ευσεβεύσι”.

Ο ψάλτης όμως όταν ήρθε η σειρά του, είπε “νικας τοις βασιλευσι” όπως ακριβώς λένε από ΑΙΩΝΩΝ τα ιερά κείμενα.

Τότε παρενέβη ο διοικητής (ώ του ΘΡΑΣΟΥΣ!) της ΑΔΤΕ και έκανε ...παρατήρηση στον ψάλτη, ζητώντας να ψέλνει λέγοντας “Νίκας τοις ευσεβευσι”.

Εκείνος όμως και την επόμενη φορά που έψαλλε τον ψαλμό αυτό, πάλι το έψαλε ως “Νίκας τοις βασιλεύσι”, με αποτέλεσμα την περαιτέρω εκνευρισμό του «δημοκράταρου».

Αυτά συμβαίνουν επί της… εθνικοφρόνου κυβερνήσεως Κούλη. 

Αλήθεια τι διαφορετικό θα γινόταν επί «πρώτης φοράς αριστερά»;


"Ιωάννης Καποδίστριας"

4 σχόλια:

  1. Τι να πει νικας στους λαθρολαγνους προδοτες πολιτικους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να πάει στους προτεστάντες να κάνει τις μαγκιές του γιατί ως τώρα οι ορθόδοξοι δεν μιλούν αλλά θα μιλήσουν αν τους δουν μες τους ναούς όλους τους προδότες και τάχαμ νεωτεριστές της πίστης μας, δεν θα μιλήσουν απλώς θα κράξουν, επίσης καλό είναι οι επίσημοι τρανταχτά ονόματα όταν βγαίνει το αντίδωρο να μην χώνονται άτακτα χωρίς σεβασμό και αιδώ πρώτοι από το κέντρο του ναού υποτιμώντας και προσβάλλοντας το πλήρωμα της εκκλησίας που περιμένει σύμφωνα με την εκκλησιαστική τάξη, προκαλούν οίκτο, άνθρωποι που δεν σέβονται την τάξη μες το ναό είναι δυνατόν να σεβαστούν τον πολίτη και να ενεργήσουν για να ωφελήσουν;;; όταν τους καλούν οι ευρωπαίοι ηγέτες και οι εφοπλιστές έτσι άτακτα πετάγονται σαν ρουκέτες στα τραπέζια;; το τραπέζι του Κυρίου καλό είναι να αρχίσουν να το σέβονται και να περιμένουν στην ουρά όπως όλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι ο ψάλτης έπρεπε να του πει,μάζεψε ρε σίχαμα τους στρατιώτες σου που σου τους αρπάζουν οι τουρκαλάδες μέσα από τα χέρια,κι έλα μετά να μου κάνεις παρατήρηση στους ψαλμούς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!