Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ: ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ, ΑΛΛΑ… ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ!



Συνέντευξη στον 'ΣΚΑΪ' έδωσε ο υπουργός Λαθρομετανάστευσης Κουμουτσάκος, προετοιμάζοντας την κοινή γνώμη για νέες μαζικές εισροές λαθρομεταναστών!

Όπως είπε, χιλιάδες Σύριοι «πρόσφυγες» μαζεύονται στη Σμύρνη από την επαρχία Ιντλίμπ, εννοώντας πως το προσεχές χρονικό διάστημα θα περάσουν απέναντι... 

Ποια θα είναι η αντίδραση της κυβέρνησης Κούλη στην επιχείρηση μαζικής εισβολής των χιλιάδων αυτών; 

Όπως είπε ο αρμόδιος Κουμουτσάκος «η κυβέρνηση έχει δρομολογήσει τρόπο ενίσχυσης των θαλάσσιων συνόρων, όμως είναι δύσκολο να «στεγανοποιηθούν».

Το οποίον με απλά λόγια σημαίνει, πως η κυβέρνηση θα συνεχίσει να τους αφήνει να μπαίνουν ανενόχλητοι στην Χώρα, ενώ κάτι ψέλλισε για συγκρότηση «ομάδας της Μεσογείου μέσα στην Ευρώπη» με Βουλγαρία, Ελλάδα, Κύπρο, ώστε… «να ασκηθούν πιέσεις στην Ευρώπη και να δίνουν την ανάλογη προσοχή οι εταίροι»!!! 

Τώρα, σωθήκαμε!

Τέλος, ο υπουργός του Κούλη είπε πως η λογική της ακροδεξιάς, ότι «δεν μπαίνει ούτε ένας», είναι αδύνατη στην πράξη!

Βέβαια, ο πατριώτης Σαλβίνι στην Ιταλία –σε μια χώρα με εκτεταμένα θαλάσσια σύνορα, σαν της Ελλάδος - απέδειξε ότι η λογική «δεν μπαίνει κανένας» είναι δυνατή στην πράξη, αλλά είπαμε, αυτός είναι «ακροδεξιός», ενώ οι Κούληδες «ανθρωπιστές» και «δημοκράτες»!


"Ιωάννης Καποδίστριας"

1 σχόλιο:

  1. Αν αυτή η ομολογία,δεν είναι ομολογία ανικανότητας της κυβέρνησης κούλη,τότε είναι ισχυρή απόδειξη της προδοσίας κούλη και σια..
    ο Σαλβίνι τους διαψεύδει πανηγυρικά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!