Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Εγκαίρως είχε ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ τόν Μπούς ο Βλαδίμηρος!


ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΤΩΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΩΣ 'INSIDE JOB'!

ΔΗΛΑΔΗ ΩΣ "ΔΟΥΛΕΙΑ" ΠΟΥ Σ Τ Η Θ Η Κ Ε 'ΑΠΟ ΜΕΣΑ' !!!!
ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ Χ Ω Ν Ε Ψ Ε Ι ΑΚΟΜΑ;;;

Σχετική εικόνα

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είχε τηλεφωνήσει στον Αμερικανό ομόλογό του Τζορτζ Μπους Τζ. δυο ημέρες πριν τα τρομοκρατικά χτυπήματα της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001, προειδοποιώντας τον για επικείμενη τρομοκρατική συνωμοσία προερχόμενη από το Αφγανιστάν, αποκαλύπτει πρώην αναλυτής της 'CIA'.


Αποτέλεσμα εικόνας για The Russia Trap: How Our Shadow War with Russia Could Spiral into Nuclear Catastrophe
ΟΤΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΤΗΣ 'CIA'
ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΣ....


Η επείγουσα προειδοποίηση εκ μέρους του Ρώσου προέδρου αναφέρεται στο βιβλίο ‘The Russia Trap: How Our Shadow War with Russia Could Spiral into Nuclear Catastrophe,’ [Η Ρωσική Παγίδα: 
Πώς ο Σκιώδης Πόλεμός μας με την Ρωσία Μπορεί να κλιμακωθεί σε Πυρηνική Καταστροφή], συγγραφέας του οποίου είναι ο Τζορτζ Μπίμπι, εξέχων αναλυτής της 'CIA' επί προεδρίας Μπους.


George Beebe

Η αποκάλυψη του πρώην στελέχους της CIA έρχεται να προστεθεί σε σειρά άλλων μαρτυριών που δείχνουν ότι η Ουάσιγκτον είχε λάβει κατ’ επανάληψη προειδοποιήσεις για επιθέσεις οι οποίες τελικά πραγματοποιήθηκαν στις 11 Σεπτεμβρίου 2001.

Παρότι η ύπαρξη προειδοποίησης από τη Μόσχα ήταν γνωστή δημοσίως εδώ και χρόνια – αξιωματούχοι των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών είχαν μιλήσει λίγο μετά τις επιθέσεις – το βιβλίο του Μπίμπι υποστηρίζει ότι η προειδοποίηση δεν αφορούσε σε απλή επαφή μεταξύ των υπηρεσιών πληροφοριών των δυο χωρών και ότι ο πρόεδρος Μπους είχε ενημερωθεί αυτοπροσώπως από τον πρόεδρο Πούτιν.

Εκτός από τη Ρωσία, οι ΗΠΑ είχαν λάβει προειδοποιήσεις και από Βρετανούς πράκτορες και ο κίνδυνος για επικείμενες επιθέσεις τονίζονταν από την CIA και το FBI. 
Το κατά πόσον ο Λευκός Οίκος έλαβε υπόψιν σοβαρά αυτές τις προειδοποιήσεις και έπραξε ότι ήταν δυνατό για να προστατέψει τους πολίτες, παραμένει ένα μυστήριο.

Το πώς αντιδρούσαν οι αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου εκείνη την εποχή, αναφέρεται σε αποσπάσματα του βιβλίου της Κοντολίζα Ράις, συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας και μετέπειτα υπουργού Εξωτερικών. 

Αποτέλεσμα εικόνας για No Higher Honor

Η Ράις στο βιβλίο της ‘No Higher Honor,’ [Ύψιστη Τιμή] ομολογεί ότι αγνόησε προηγούμενη προειδοποίηση του Πούτιν για τρομοκράτες στο Πακιστάν που χρηματοδοτούνται από την Σαουδική Αραβία οι οποίοι, σύμφωνα με τον Ρώσο πρόεδρο, θα προκαλούσαν “μέγιστη καταστροφή”.

Σχετική εικόνα

Η Ράις γράφει συγκεκριμένα ότι αγνόησε την ρωσική προειδοποίηση αποδίδοντάς την εχθρότητα της Μόσχας έναντι του Πακιστάν επειδή το Ισλαμαμπάντ υποστήριζε τους Αφγανούς μουτζαχεντίν στην διάρκεια του πολέμου της Σοβιετικής Ένωσης στο Αφγανιστάν.

Με πληροφορίες από 'Russia Today'/'PRESS TV'


http://greeknation.blogspot.com/2019/09/119.html#more

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. Διαβάστε την Αποκάλυψη του Ιωάννου.
    Εκεί αναφέρεται σαφέστατα, ότι ο μελλοντικός μεγάλος πόλεμος (σε δυο φάσεις) υποκινείται από τους αόρατους δαίμονες, αλλά το επιτρέπει ο Θεός να γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!