Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ - Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΛΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Σχετική εικόνα




Δημοσιεύτηκε στις 4 Σεπτεμβρίου του 2019
ΕΓΓΡΑΦΗ 5,7 ΧΙΛ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: 4 ώρες μετά την ανάρτηση του βίντεο, οι προβολές ήταν 1.100, αλλά έδειχναν μόνο 784. 
12 ώρες περίπου μετά, οι πραγματικές είναι 2.500 και εμφανίζουν 1.900. 

Αποκρύπτουν πάνω από το 1/4 των προβολών από αυτές που εμφανίζουν και αυτό θα γίνεται μέχρι αργά, προς τα ξημερώματα, που θα τις εμφανίσουν όλες ως συνήθως. 

Το γνωστό θέμα εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=y8MoT... 

ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ - Η νέα κυβέρνηση Μητσοτάκη αποκαλύφθηκε, όπως ήταν αναμενόμενο! 

Στις 22/8/2019 το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει οτι παραμένουν τα Θρησκευτικά του ΣΥΡΙΖΑ στα σχολεία για το νέο έτος, παρότι αρχικά (15/7/19) η Υπουργός είχε ανακοινώσει οτι θα εφαρμόσει την Απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (συγκεκριμένα 2 αποφάσεις εντός του 2018) που είχε κρίνει το Πρόγραμμα του μαθήματος των Θρησκευτικών ως ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ το συνέχιζε !!! 

Η νέα Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων ήταν αμείλικτη οτι θα συμμορφωθεί με τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, αλλά τελικά επιλέγει (μέχρι να συμμορφωθεί;) να παραμορφωθούν για μια ακόμη χρονιά οι ψυχές των αθώων παιδιών με τις αιρετικές αντιλήψεις περί πανθρησκείας και σαλατοποίησης των θρησκειών, που σκοπό έχει να μπερδέψουν τους μαθητές, ώστε να διαταραχθεί στην ουσία η όποια πίστη στην Ορθοδοξία είχαν μέχρι τώρα, είτε από το σχολείο, είτε από την οικογένειά τους !!! 

Ποιός κυβερνάει τελικά αυτή τη χώρα; Τί θα κάνει η Εκκλησία; 
Μια εβδομάδα μετά, οι μάσκες έπεσαν και για τη φιλοπατρία της νέας κυβέρνησης, όπου για πρώτη φορά στα χρονικά Έλληνας Πρωθυπουργός κάθεται σε καρέκλα στην ακρόαση του Εθνικού Ύμνου της Ελλάδας, δίπλα στην καγκελάριο Μέρκελ, στην οποία μετέβη προφανώς για να πάρει τις κατάλληλες συμβουλές για τη νέα κυβέρνηση, χωρίς μάσκες πλέον, απευθείας από όσους τον ανέδειξαν !!! 

Το πρόσχημα δε της υγείας της κυρίας Μέρκελ που την αναγκάζει "δήθεν" να κάθεται, αφενός καταρρίπτεται από την τόση ώρα που στεκόταν όρθια σε άλλες στιγμές στην ίδια συνάντηση, αλλά και πάλι αυτό δεν αναιρεί την υποχρέωση του Πρωθυπουργού της Ελλάδας να σταθεί όρθιος στον Εθνικό Ύμνο της Πατρίδας του και όχι να εξευτελίζει με τον τρόπο αυτό τους Έλληνες και το ελληνικό έθνος !!! 

Έτσι το μήνυμα πέρασε προς τους Έλληνες για το τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και στο εξής από τη νέα κυβέρνηση της χώρας - η συνέχιση δηλαδή του ΔΙΩΓΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ και παράλληλα η ολοκλήρωση του ΥΠΕΡ-ΦΑΚΕΛΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, κάτι που προσπάθησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, οπότε ο κύβος έπεσε στην τωρινή πλέον κυβέρνηση για να το θέσει σε εφαρμογή, πριν αποχωρήσει και αυτή για να μπει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας των κυβερνήσεων που γκρέμισαν την χώρα και υποδούλωσαν ξανά τους Έλληνες μεταπολεμικά. 

Δείτε το πρόσφατο βίντεο για τη νέα Ηλεκτρονική Ταυτότητα εδώ: 


Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΘΕΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΞΕΡΙΖΩΜΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ, ΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΠΛΕΟΝ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΕΔΑΦΗ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΑΔΥΝΑΤΟ... Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ - Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩ... 

Στο βίντεο ακούγεται ο μακαριστός π. Αθανάσιος Μυτιληναίος να μιλάει σχετικά, τόσο σε ηχητικό απόσπασμα, όσο και σε ζωντανή ομιλία-βίντεο. Πηγές ηχητικών αποσπασμάτων και βίντεο:


Πηγές ομιλιών π. Αθανασίου Μυτιληναίου: http://www.arnion.gr/mp3/omilies/p_at... https://www.youtube.com/watch?v=K04uR... 

Η Ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για τα Θρησκευτικά του σχολικού έτους 2019-2020: http://srv-dipe.pie.sch.gr/portal/od.... 

Μουσική βίντεο: The Epic Cinematic Background by Infraction https://www.youtube.com/watch?v=6ak8m... 

THIS IS A NON-PROFIT VIDEO 

Όλα τα βίντεο παραγωγής του καναλιού μας είναι ελεύθερα για αναμετάδοση. 
Πνευματικό Αγώνα αδελφοί Χριστιανοί, υπομονή κι έχει ο Θεός...

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!