Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

ΠΕΡΙ ΑΣΥΛΟΥ – ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ…




Γράφει ο Νικόλαος Λιόκος

Η σημερινή κατάντια των πανεπιστημιακών δομών με τη βεβήλωση τους σε μόνιμη κατάσταση, μετατρέποντας τα σε σκουπιδότοπους από διάφορες «επαναστατικές» νεολαίες είναι το αποτέλεσμα 45 χρόνων μεταπολιτευτικής αδράνειας από τη ψοφοδεξιά, η οποία κάτω από το μόνιμο «κόμπλεξ» της λεγόμενης αποχουντοποίησης, άνοιξε τις κερκόπορτες στη μαρξιστική θεώρηση των πραγμάτων από μία μειοψηφική δράκα ψευτοαριστερών διανοούμενων. Οι τυχάρπαστοι αυτοί τύποι, ζώντας στο μόνιμο φαντασιακό τους μοντέλο, δεν έχουν ως σκοπό τους την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών, αλλά την διακίνηση μόνο των δικών του ιδεών, θεωρώντας κάθε τι διαφορετικό ως φασισμό.

Γεγονός αποτελεί η συμβολή τέτοιων ψωραλέων μαρξιστοειδών στη δηλητηρίαση μιας μικρής ευτυχώς μειοψηφίας των φοιτητών οι οποίοι υπακούοντας στα άρρωστα κελεύσματα τους μετατρέπονται σε δήθεν αναρχικούς, παίζοντας το παιχνίδι της επανάστασης που ορίζει το νεαρό της ηλικίας τους, μια κρίσιμη περίοδο της ζωής τους, όπου μια άρρωστη κοινωνία των κοινωνικών δικτύων και της απομόνωσης τους οδηγεί σε αδιέξοδες καταστάσεις. 
Η πηγή του κακού λοιπόν είναι αυτοί που δρουν στο παρασκήνιο, όποια μορφή ή ρόλο και αν έχουν.

Πρόσφατο παράδειγμα το μπουκάρισμα (παρέμβαση σύμφωνα με τις αριστερές ιστοσελίδες!) μιας ομάδας τραμπούκων (νεαρών σύμφωνα με τις αριστερές ιστοσελίδες!) στο γραφείο του διευθυντή των φοιτητικών εστιών Θεσσαλονίκης. 

Η είσοδος στο γραφείο του με μια κάμερα να καταγράφει τον οριζόντια ανεπτυγμένο πισινό ενός τύπου (ελέω πολιτικής ορθότητας!) προκαλεί αηδία και γέλιο, όμως οι τύποι αυτοί (οι οποίοι φυσικά δεν δείχνουν πρόσωπα) δείχνουν πως οι εξαγγελίες της κυβέρνησης περί τάξης, ασύλου και νομιμότητας θα βρουν τοίχο και οδοφράγματα, αφού κατά τα λεγόμενα τους «Άσυλο για μας είναι κάθε σημείο όπου μπορούν να δημιουργηθούν εξεγερσιακά κινήματα. 

Όταν λέμε λοιπόν ότι υπερασπιζόμαστε την έννοια του ασύλου το υπερασπιζόμαστε σε κάθε μορφή του, είτε είναι το ΑΠΘ είτε μια πλατεία είτε οποιοσδήποτε άλλος χώρος».

Γελοίες καταστάσεις σε ένα γελοίο κράτος και αν σε μια απλή περίπτωση ο διευθυντής των φοιτητικών εστιών βρίσκεται αντιμέτωπος με θρασίμια που το φτύνουν να δούμε τι θα γίνει στο προτεκτοράτο του κουλιστάν στις 17 Νοεμβρίου! 
Το μήνυμα σαφές. «Σκάσε εδώ εμείς κάνουμε κουμάντο γιατί έτσι μας γουστάρει».

Περαστικά στους δεξιούληδες που πιστεύουν σε «πατριώτες».

Ο πόλεμος μας είναι πρωτίστως πόλεμος ιδεών και επειδή είναι δεδομένη η νίκη του Εθνικιστικού Κινήματος στα χρόνια που έρχονται, εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για μια Ελληνική νεολαία που θα ξέρει πραγματικά να μάχεται και όχι να κάνει μπάχαλο, δήθεν για μια καλύτερη κοινωνία. 
 Θα δείξουμε το όραμα μας για το μέλλον στην ελληνική νεολαία και τότε η νεολαία θα ανοίξει το δρόμο.

Αφήνουμε πίσω μας λοιπόν μια σακατεμένη μειοψηφία, ψυχικά και ιδεολογικά ευνουχισμένη.


Υ..Γ: Η ανύπαρκτη αστική τάξη των παρτάκηδων που κοιτούν την τσέπη τους και κουνούν προεκλογικά σημαιάκια στα κόμματα της διαφθοράς είναι αυτοί, που σαν δήθεν νοικοκυραίοι, μεγαλώνουν τα παιδιά τους χωρίς αξίες, αφήνοντάς τα έρμαια στις ορέξεις του κάθε παλαβού. 
Αυτοί, είτε ψηφίζουν Ν.Δ., είτε το τσίρκο του ΣΥΡΙΖΑ, είτε τους γελοίους του ΚΙΝΑΛ ανοίγουν το δρόμο στο να πιστεύουν κάποιοι νέοι πως το μπάχαλο είναι επανάσταση.


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!