Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Ο καθηγητής κ. Ιω. Μάζης α π ο κ α λ ύ π τ ε ι τι ΚΡΥΒΕΤΑΙ πίσω από το Μεταναστευτικό......

Α Ν Ο Ι Ξ Τ Ε    Α   Υ  Τ  Ι  Α !!!

Κ     Α    Λ    Α!

Σχετική εικόνα






526 συνδρομητές
ΕΓΓΡΑΦΗ

https://katanixi.gr/ Κάνε ἐγγραφή στό νέο μας κανάλι You Tube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2DDpQ7Q Ο καθηγητής κ. Ιω. Μάζης αποκαλύπτει τι κρύβεται πίσω από το Μεταναστευτικό [ΒΙΝΤΕΟ 2019] https://katanixi.gr/ 

Δεν είναι πρόσφυγες, είναι παράνομοι μετανάστες. 

"Όποιος τρώει, δε μιλάει!"

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

9 σχόλια:

  1. ναι..αλλά που ήταν ο κύριος Μάζης τόσα χρόνια;;;δεν λέω..πάλι καλά που άνοιξε το στομα του..αλλά
    περίμενα πολύ καιρό μπας και πει την αλήθεια..
    κάλιο αργά παρά ποτέ..αλλά γιατί;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην πραγματικότητα ούτε οι Σύριοι, οι οποίοι έρχονται στην Ελλάδα δεν είναι πρόσφυγες. Πρόσφυγας, με βάση τον Διεθνή νόμο, είναι κάποιος μόνον για όσο διάστημα κινδυνεύει η ζωή του και "κινείται" για να σωθεί. Το πρώτο κράτος, το οποίο του παρέχει ασφάλεια, είναι και το τελευταίο μέσα στο οποίο αυτή η ιδιότητα έχει ισχύ.

    Αυτό έλεγε πάντα ο Διεθνής Νόμος πριν ο νόμος αυτός γίνει "πατσαβούρα" των έμμισθων "αλληλέγγυων", οι οποίοι είναι πράκτορες και χαφιέδες ...Πρόσφυγας, για παράδειγμα, είναι ο Σύριος "μέχρι" την Τουρκία ή την Ιορδανία και τον Λίβανο. Αν φύγει από τις χώρες αυτές, οι οποίες του προσφέρουν ασφάλεια και προστασία, μετατρέπεται αυτόματα σε Λαθρομετανάστη. Όταν, δηλαδή, ο ίδιος άνθρωπος, ο οποίος φτάνει στην Τουρκία ως πρόσφυγας, επιχειρεί να περάσει το Αιγαίο, για να πάει στη Γερμανία, παύει να είναι πρόσφυγας και γίνεται ένας κοινός ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ. Γιατί; ...Γιατί έχει αλλάξει το "ελατήριο" που τον "κινεί" ...Γιατί έχει πλέον σώσει τη ζωή του και απλά αγωνίζεται για την ποιότητα της ζωής του, όπως ένας κοινός ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ.

    Το "ελατήριο" της κίνησης δηλαδή είναι αυτό, το οποίο δίνει σε κάποιον την ιδιότητά του. Αν κάποιος κινείται αναγκαστικά, δια της βίας και παρά τη θέλησή του μακριά από την εστία του με μόνο στόχο να σωθεί ο ίδιος και η οικογένειά του, είναι ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ μέχρι να βρει τόπο να μην απειλείται η ζωή του. Τον πρόσφυγα - με βάση και το Διεθνές Δίκαιο - είναι υποχρεωμένο το κάθε κράτος να τον δεχθεί και να του παράσχει φιλοξενία και ασφάλεια ...ΜΟΝΟΝ τον Πρόσφυγα όμως. Γιατί συμβαίνει αυτό και γιατί το δέχθηκαν ΟΛΑ ανεξαιρέτως τα κράτη; ...Γιατί, κατά πρώτον αυτό είναι το ορθόν πολιτισμικά και ανθρωπιστικά, αλλά και γιατί κατά δεύτερον ο Πρόσφυγας είναι ακίνδυνος για το κράτος που τον υποδέχεται.

    Ο Πρόσφυγας "ξηλώθηκε" δια της βίας από την εστία του και εκεί θέλει να επανέλθει. Ο Πρόσφυγας είναι μόνιμα "προσανατολισμένος" προς την πατρίδα του. Δεν θέλει να "στήσει" νέα ζωή σε μια νέα πατρίδα ...Έχει πατρίδα και δεν αναζητά τέτοια. Θέλει πίσω τη δική του ζωή και δεν θέλει μια νέα ζωή. Ως εκ τούτου δεν τον πειράζει ακόμα και να περιμένει σε προσφυγικά στρατόπεδα, γιατί θεωρεί ότι αυτό είναι ένα δύσκολο μεταβατικό στάδιο προς την ομαλότητα, που γι' αυτόν είναι ταυτισμένη με την επιστροφή στην πατρίδα.

    Όμως, αντίθετα με τον πρόσφυγα, όταν κάποιος κινείται οικειοθελώς, όχι με κίνητρο τη σωτηρία του, αλλά με κίνητρο την "πρόοδό" του, είναι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ. Ακόμα κι αν η αρχική κίνηση ήταν υποχρεωτική, που του έδινε την ιδιότητα του πρόσφυγα, αν αυτή συνεχιστεί, τον μετατρέπει σε ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ. Γιατί Λαθρομετανάστης και όχι απλά μετανάστης; ...Γιατί δεν τον ΚΑΛΕΣΕ κάποια χώρα με βάση τις δικές της ανάγκες, ώστε να του δώσει την ιδιότητα του ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ...Αυτός από μόνος του κινείται προς κάποιες χώρες και αυτό τον καθιστά ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ...Γιατί ο Λαθρομετανάστης είναι ο ανεπιθύμητος μετανάστης ...Είναι ο απρόσκλητος και αυθαίρετος μετανάστης.

    Μετανάστης, δηλαδή, είναι αυτός, ο οποίος πηγαίνει σε μια χώρα, εξαιτίας τής ΔΙΚΗΣ ΤΗΣ θέλησης και των ΔΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΩΝ και τελεί υπό την προστασία της. Λαθρομετανάστης είναι αυτός, ο οποίος εισβάλει παρανόμως σε μια χώρα, εξαιτίας της ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ θέλησης και των ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΓΚΩΝ, αδιαφορώντας για τη θέληση και τις ανάγκες τής χώρας στην οποία στην κυριολεξία εισβάλει. Γνωρίζει δηλαδή εκ των δεδομένων ο Λαθρομετανάστης ότι είναι ανεπιθύμητος εκεί όπου επιδιώκει να πάει. Γνωρίζει ότι απλώνει τα χέρια του σε μια "πίτα" που ανήκει σε άλλους και την οποία δεν θέλουν - όπως είναι δικαίωμά τους - να τη μοιραστούν μαζί του. Γνωρίζει πως είναι παράνομος στις επιδιώξεις του ...Τόσο παράνομος όσο παράνομος είναι κι ένας διαρρήκτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θαυμαστης του καρλ Μαρξ,ο κυριος Μαζης.Η μιση αληθεια το χειροτερο ψεμμα...Αυτο κανει,σαν υπαλληλος τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η μετανάστευση θίγει αυτόν που "χάνει" ανθρώπινο δυναμικό, ενώ η λαθρομετανάστευση θίγει εκείνον που "δέχεται" ανθρώπινο δυναμικό. Ένα οργανωμένο κράτος και τον λαό του δεν το συμφέρει τίποτε από τα δύο ...Δεν το συμφέρει ούτε η Μετανάστευση ούτε η Λαθρομετανάστευση ...Δεν το συμφέρει ούτε να χάνει δικό του κορυφαίας ποιότητας ανθρώπινο δυναμικό –-εφόσον μόνον αυτό διεκδικείται από τους ξένους - ούτε να φορτώνεται ό,τι "περισσεύει" από τον περίγυρο ...Απλά πράγματα. Με όρους αγοράς η περιγραφή τής κατάστασης είναι ακόμα χειρότερη. Με τη μετανάστευση κάποιοι ξένοι σου παίρνουν πάνω από τον "πάγκο" τα "φιλέτα", τα οποία τα έχεις πληρώσει πανάκριβα και περιμένεις από αυτά να βγάλεις κέρδος και με τη λαθρομετανάστευση κάποιοι ξένοι σου φορτώνουν "κατιμά", που όχι μόνον δεν θα βγάλει κέρδος, αλλά θα σου προσθέσει έξοδα για τη συντήρησή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χάνεις υγιείς ανθρώπους, πάνω στους οποίους "επένδυσες" - εκπαιδεύοντάς τους ως γιατρούς, μηχανικούς κλπ. - πριν αυτοί σου αποδώσουν κέρδος και "φορτώνεσαι" ανεξέλεγκτα αγράμματους, ανειδίκευτους δουλοπάροικους, οι οποίοι μπορεί να είναι και άρρωστοι φορείς ηπατίτιδας, σύφιλης, ευλογιάς, χολέρας, φυματίωσης κλπ. και να απαιτούν άμεσα έξοδα για την ιατρική και φαρμακευτική τους περίθαλψη. Όταν συμβαίνουν καί τα δύο αυτά ταυτόχρονα, όπως συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα, ο "πάγκος" σταδιακά παύει να είναι τέτοιος και γίνεται "σκουπιδοτενεκές" ...Γίνεται μια ανθρώπινη "χωματερή", όπου παύει να έχει ισχύ ο νόμος και το δίκιο, και επικρατούν οι ανομίες των σωματεμπόρων και των κακοποιών ...Παύει να είναι "οίκος" ανθρώπων και γίνεται "αποθήκη" δυστυχισμένων ψυχών. Αν αυτό συνδυαστεί και με μια επίσης ανεξέλεγκτη πώληση δημοσίου και ιδιωτικού κεφαλαίου, χάνεται και ο ίδιος ο "πάγκος" και η κοινωνία οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στον αφανισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σ' ότι αφορά τους Σύριους, θα πρέπει να τους παρασχεθούν όλα τα προβλεπόμενα από τον Διεθνή Νόμο, σαν να συνόρευε η Ελλάδα με τη Συρία ...Να "απομονωθούν" σε φιλικούς προσφυγικούς καταυλισμούς και να διατηρηθούν Σύριοι, ώστε να είναι έτοιμοι για τον άμεσο επαναπατρισμό τους στη Συρία ...ΚΑΝΕΝΑ προσφυγόπουλο δεν πρέπει να πάει ούτε για μία ημέρα σε ελληνικό σχολείο. Δεν πρέπει να υπάρχει το παραμικρό ίχνος διαφοροποίησής του από τα αδέρφια του στη Συρία. Μόλις τελειώσει ο πόλεμος στη Συρία όλοι αυτοί μπορούν να μεταφερθούν με ελληνικά πλοία κατ' ευθείαν στη Λατάκεια. Σε απολύτως εορταστικό και πανηγυρικό κλίμα να επαναπατριστούν οι Σύριοι στην πατρίδα τους. Η Ελλάδα να γίνει γι' αυτούς μια ευχάριστη ανάμνηση, η οποία ουδόλως "νόθευσε" τη θρησκευτική ή εθνική συνείδησή τους στη διάρκεια της περιπέτειάς τους.

    Σ' ό,τι αφορά τους Λαθρομετανάστες - και στη δική τους περίπτωση—, θα πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος ...Ο νόμος τής κοινωνίας των εθνών. Θα πρέπει να περιοριστούν σε κλειστά κέντρα κράτησης και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να απελαθούν στις πατρίδες τους. Δεν υπάρχει λόγος να "λιμνάζουν" στην Ελλάδα, τη στιγμή που κανένα κράτος δεν είναι διατεθειμένο να τους δεχθεί ως μετανάστες. Δεν είναι δυνατόν η μικρή Ελλάδα να επωμίζεται τόσο μεγάλο "βάρος" μόνη της. Δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να εμφανίζεται ως μαύρο "πρόβατο" και να τιμωρείται από τους ετέρους της για ελλειπή φύλαξη των συνόρων της μόνο και μόνο για να διευκολύνει παρανόμους.

    Τέλος, θα πρέπει το ελληνικό κράτος να στραφεί εναντίον τής συμμορίας αυτής, η οποία "κρύβεται" πίσω από το μεταναστευτικό πρόβλημα. Τα μέλη των ΜΚΟ πρέπει να εκδιωχθούν πάραυτα από τα νησιά και η ελληνική Πολιτεία να κάνει έρευνες για τον ρόλο αυτών και τις διασυνδέσεις τους με τα διεθνή κυκλώματα των τοκογλύφων, του trafficking, της παιδεραστίας και της εμπορίας οργάνων και ναρκωτικών. Ο "μπερντές" τής "ευαισθησίας" και του "ανθρωπισμού" πρέπει να "πέσει" και οι εγκληματίες, οι οποίοι κρύβονται πίσω απ' αυτόν, να πάνε φυλακή ...Πρέπει - όπως έχει ζητήσει κι αυτή η Κυβέρνηση των δωσίλογων - να τους ταράξουμε στη νομιμότητα ...Μιλάμε για πολύ νομιμότητα ...Νομιμότητα μέχρι δακρύων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. .YΓ…επειδή δεχθήκαμε κάποιες καλοπροαίρετες παρατηρήσεις οφείλουμε να απαντήσουμε στο ίδιο ύφος. Μας επισήμαναν για παράδειγμα ότι τα προσφυγόπουλα τα βάζουν στις σχολικές αίθουσες σε ώρες που δεν αφορούν τους μαθητές κτλ. Προφανώς δεν κατάλαβαν το πνεύμα του κειμένου και σε αυτό ίσως φταιμε και εμείς γιατί απλά δεν θέλαμε να "ανοίξουμε" την ανάλυση και να χαλάσουμε την "ισορροπία" του κειμένου. Αυτό που καταγγέλλουμε εμείς σε αυτό το κείμενο είναι ένα και μοναδικό πράγμα. Καταγγέλλουμε μια επικίνδυνη και ανθελληνική μεθόδευση. Κάποιοι εκμεταλλεύονται το προσφυγικό ζήτημα για να αλλοιώσουν τα χαρακτηριστικά της πατρίδας μας. Πληθυσμιακά, πολιτισμικά, θρησκευτικά κτλ. Περιγράφουμε δηλαδή ΤΙ θέλουν να κάνουν στο Τέλος και όχι ΠΩΣ ξεκινούν να το κάνουν στην Αρχή για να παρακάμψουν τις αρχικές αντιδράσεις.
    Αυτό είναι το κείμενό μας. Κάποιοι χειρίζονται τους πρόσφυγες ως μετανάστες και αυτό εκτός από παράνομο συνεπάγεται ορισμένα πράγματα. Ρωτάμε λοιπόν. Σε έναν μήνα ή σε δύο ή σε έναν χρόνο θα τελειώσει ο πόλεμος στην Συρία. Αυτοί οι άνθρωποι θα επιστρέψουν στις εστίες τους; Εκπονούνται κάποια σχέδια από την ελληνική Πολιτεία για την δράση της σε αυτήν την περίπτωση; Από που γνωρίζει η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ότι οι πρόσφυγες θα καθίσουν στην Ελλάδα δεκαοκτώ χρόνια; Είναι "μάντεις" ή απλά γνωρίζουν πράγματα τα οποία εμείς αγνοούμε; Σήμερα όλα τα νήπια και όλο το φάσμα των ηλικιών του Δημοτικού τα "χειρίζεσαι" με λίγους δάσκαλους. Σε μερικά χρόνια αυτά θα γίνουν έφηβοι με μεγαλύτερες εκπαιδευτικές ανάγκες προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον. Τι θα τα κάνεις; Σε μερικά χρόνια στους καταυλισμούς θα γεννηθούν νέα παιδιά από γονείς που θα εξακολουθούν να μην γνωρίζουν ελληνικά. Αυτά τι θα τα κάνεις;
    Μπορεί η φτωχή Ελλάδα να βαστά "παράλληλα" συστήματα εκπαίδευσης; Όχι βέβαια. Άρα; Αρα είναι θέμα χρόνου να ενσωματωθούν αυτά τα παιδιά προσφύγων ως παιδιά μεταναστών μέσα στο εθνικό σύστημα παιδείας υποβαθμίζοντάς το. Στην Μέση εκπαίδευση θα μπαίνουν παιδιά με ελλιπή γνώση της ελληνικής και στη δημοτική εκπαίδευση θα μπαίνουν παιδιά με παντελή έλλειψη γνώσης. Άρα θα γίνει αυτό λέμε. Ο χρόνος θα το κάνει μια αναγκαστική πραγματικότητα και αυτοί .....απλά "κρύβουν" την παράμετρο του χρόνου. Παιδιά από διαφορετικές "αφετηρίες" πολιτισμικές, θρησκευτικές, εθνικές και κοινωνικές θα κληθούν να συνυπάρχουν μεταξύ τους. Παιδιά που θα εξακολουθούν να ζουν στις δύσκολες και ανθυγιεινές συνθήκες των καταυλισμών θα πρέπει να ενταχθούν σε ένα κοινό σύστημα εκπαίδευσης με τα ελληνόπουλα.
    Αυτό περιγράφουμε στο κείμενο. Αυτό που αναγκαστικά θα γίνει. Το αναπόφευκτο. Αυτό που κάποιοι έχουν δρομολογήσει πολλά χρόνια πριν και απλά σήμερα εκμεταλλευόμενοι κάποιες ευνοϊκές για αυτούς συγκυρίες προσπαθούν να το εμφανίσουν ως "προσωρινό" ανθρωπιστικό μέτρο. Το σημερινό "προσωρινό" που θα γίνει μόνιμο. Αυτό το οποίοι καταγγέλλουμε στο κείμενό μας. Αυτό που εξ' αρχής έχουν μεθοδεύσει. Για αυτόν τον λόγο δεν ανοίγουμε "διάλογο" με αυτούς που σήμερα πουλάνε "ανθρωπισμό". Δεν μας ενδιαφέρουν αυτά που σήμερα "προφασίζονται" κάποιοι ως δικαιολογίες για να ανοίξουν "πόρτες" χωρίς αντιδράσεις. Μας ενδιαφέρει αυτό που τελικά θα γίνει. Τα δημόσια σχολεία θα υποβαθμιστούν από την αναγκαστική συνύπαρξη μαθητών με διαφορετικές γλωσσικές δυνατότητες. Οι σχολικές αίθουσες θα πρέπει να "απογυμνωθούν" απ' όποιο στοιχείο διαφοροποιεί μεταξύ τους τα παιδιά. Θρησκευτικά, εθνικά, πολιτισμικά "σύμβολα" κτλ
    Σε πέντε χρόνια το κείμενό μας θα είναι πάλι επίκαιρο....ενώ τα δικά τους επιχειρήματα απλά δεν θα ισχύουν....και δεν θα τους ενδιαφέρει κιόλας που θα δεν θα ισχύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευχαριστούμε θερμότατα όλους όσους αισθάνθηκαν τήν ανάγκη να παρέμβουν και να σχολιάσουν εποικοδομικώς στο καυτό αυτό και ...ξεπουλημένο ζήτημα.
    Θά τα βρούμε μπροστά μας, αλλά φοβούμεθα πώς απειροελάχιστοι κατανοούν ΤΙ ακριβώς γίνεται στήν πατρίδα μας εδώ και χρόνια με τήν λαθρο-ισλαμο-εισβολή!
    Τά τ ρ ι σ ά θ λ ι α ΜΜΕ διαρκώς "ωραιοποιούν" και ασφαλώς ΘΑΒΟΥΝ τήν ουσία και τήν πραγματικότητα ώστε ο "νεοελληνικός ύπνος" να μήν διαταραχθεί καθόλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ισλαμοποίηση της Ευρώπης, αυτό θέλουν να πετύχουν, και αυτό είναι πολύ επικερδή επιχείρηση για κάποιους. Ούτε φιλανθρωπία, ούτε συμπόνοια, ούτε αλληλεγγύη, τίποτα κέρδος και απεθνικοποίηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!