Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕ! ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΣΕ ΓΥΑΡΟ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ, ΔΑΠΑΝΑΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ!

ΑΥΤΕΣ ΤΩΡΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ "ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ"; ; ; 
(ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ!)

ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ....


Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής την Παπαρήγα, συναντήθηκε με την υπουργό Πολιτισμού της ψοφοδεξιάς Λίνα Μενδώνη, για την τοποθέτηση μνημείων του ΚΚΕ στη Γυάρο και την Μακρόνησο.

Αποτέλεσμα εικόνας για MENΔΩΝΗ

Σύμφωνα με τους κουκουέδες «η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ ενημέρωσε την υπουργό για τα μνημεία που επιλέχθηκαν κατόπιν πανελλήνιου καλλιτεχνικού διαγωνισμού, και της παρέδωσε τα σχέδια των μνημείων καθώς και τις περιγραφές των γλυπτών».

Το οποίον σημαίνει, ότι όχι μόνο θα τοποθετηθούν τα μνημεία των κουκουέδων στα δύο νησιά, αλλά και θα πληρώσουμε για την κατασκευή τους εμείς οι Έλληνες φορολογούμενοι!!!

Μάλιστα, οι κουκουέδες είναι και… βιαστικοί, καθώς όπως γράφουν «η Αλέκα Παπαρήγα επισήμανε, ότι το ζήτημα γίνεται ακόμα πιο επιτακτικό, δεδομένου των καιρικών συνθηκών που επικρατούν από τέλη Σεπτέμβρη στα δύο νησιά και ιδίως στη Γυάρο, που δεν θα επιτρέπει να προσεγγίσει το καράβι και να γίνουν όλες οι απαραίτητες εργασίες».

Λέτε να κάνει τα εγκαίνια των κομμουνιστικών μνημείων ο Κούλης, για να δηλώσει κι αυτός με τη σειρά του πως «τιμά τους αγώνες της αριστεράς»;


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. Καλά πότε θα καταλάβει ο Ελληνας πως
    Η ΝΟΥΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ;

    ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ;
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΤΕ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΚΟΤΤΑΚΗ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ
    "ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΟΦ ΔΕ ΡΕΚΟΡΝΤ";
    ΕΑΝ ΠΑΛΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!