Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

Τα πρώτα δείγματα (πολύ A Ρ Ν Η Τ Ι Κ Η Σ) γραφής της κας Κεραμέως....

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ (νεοεποχίτικης;) ΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ κ. ΚΕΡΑΜΕΩΣ...

Αποτέλεσμα εικόνας για κεραμεως ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ


Τα πρώτα δείγματα γραφής της κας Κεραμέως ως υπουργού Παιδείας κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικά είναι. 

Η εκκίνηση της πορείας της στην ηγεσία του αμαρτωλού Υπουργείου σημαδεύτηκε από δύο κορυφαία ατοπήματα: την διατήρηση των ελεεινών και τρισαθλίων "Νέων Θρησκευτικών" των Φίλη, Γαβρόγλου και Γιαγκάζογλου και την απάλειψη του θρησκεύματος και της Ιθαγένειας από τα απολυτήρια και το myschool.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΕΡΑΜΕΩΣ

Eνώ αρχικά έκανε λόγο για τις αποφάσεις της ελληνικής Δικαιοσύνης και έδωσε την εντύπωση ότι θα κινηθή με γνώμονα τα όσα αυτές διαλαμβάνουν, στην πράξη έγινε το αντίθετο.

Αποδείχθηκε περίτρανα ότι οι "ανεξάρτητες" αρχές είναι πανίσχυρες και η κεντρική κυβέρνηση εξαρτημένη από αυτές.

Κάποιοι πιθανώς θα αντιτείνουν ότι προέβη στην κατάργηση ή μάλλον την "ορθή χρήση" του διαβόητου "πανεπιστημιακού ασύλου". 
Χωρίς να αμφισβητούμε την αδιαμφισβήτητα ορθή αυτή πολιτική της πράξη, δεν μπορούμε να προβούμε στο συμψηφισμό της με τις δύο προαναφερθείσες ολέθριες επιλογές της, αντιπαραβάλλοντας και συγκρίνοντας μεγέθη ασύγκριτα. 

Η υπόθεση της ελληνοχριστιανικής διαπαιδαγωγήσεως των ελληνοπαίδων καθώς και της διατηρήσεως της εθνικοθρησκευτικής μας ιδιοπροσωπείας υπέρκειται ουσιωδώς αυτής του ασύλου. Πρόκειται για ζήτημα απείρως σπουδαιότερο ποιοτικά και αξιολογικά και σημαντικότερο.

Υ.Γ. Καλούνται οι Ελλαδίτες μητροπολίτες, έστω και τώρα, να αφήσουν τα δεσποτικά φεστιβάλ, την επικοινωνία με τους σχισματικούς ψευδεπισκόπους της Ουκρανίας, τις "εθιμοτυπικές" επισκέψεις των lions σε αυτούς, τα πάρκα "ανακύκλωσης" και άλλες τέτοιες "ποιμαντικές" δραστηριότητες και να υψώσουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τη φωνή τους, στηλιτεύοντας τα ολέθρια ολισθήματα και πνευματικά εγκλήματα της κατ επίφασιν "συντηρητικής" κυβερνήσεως.

Δείτε  Ο Π Ω Σ Δ Η Π Ο Τ Ε  και







"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

2 σχόλια:

  1. > Επειδή λέγονται διάφορες ανοησίες – και περνάνε αδιαμαρτύρητα, και αναπάντητες – επιτρέψτε μου κάποιες διευκρινίσεις για θέματα της επικαιρότητας…
    * Πρώτον, οι λεγόμενες «ανεξάρτητες αρχές» ΔΕΝ είναι πάνω από το νόμο, τη Βουλή και το Σύνταγμα!
    Είναι «ανεξάρτητες» με την έννοια του «αυτόβουλου» – ότι δηλαδή δεν είναι υποχρεωμένες να παίρνουν γραμμή ή να ταυτίζονται με καμία κρατική αρχή. ΌΧΙ με την έννοια ότι τα όργανα του κράτους οφείλουν να «πειθαρχούν» στις εκάστοτε αποφάσεις τους.
    Είναι «ανεξάρτητες» να γνωμοδοτούν.

    ..Ολόκληρο -> http://www.omada-21.gr/2019/09/blog-post_62.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά τα γράψατε, ΑΛΛΑ όπως έχουμε άπαντες καταλάβει, ότι και να "γνωμοδοτήσουν" αυτές οι περίεργες (τουλάχιστον) αρχές γίνεται "αυτομάτως" (παρακαλώ) σ ε β α σ τ ό!
    "Τσακίζεται" το κράτος "μας" να το εφαρμόσει λές και είναι κάποια ΙΕΡΗ επιφοίτηση - οδηγία...
    Λές και είναι ΜΙΑ ΖΩΗ συνενοημένοι ΟΛΟΙ γιά το "ποθούμενο" αποτέλεσμα.
    Αποτέλεσμα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ εις βάρος όλων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!