Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

Τόν ...ε ξ ω π έ τ α ξ α ν αμέσως! Διεγράφη ΠΑΡΑΥΤΑ! Γιατί είπε.....


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΙΓΩΝ ΕΤΩΝ. Ο κ. ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ, ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΓΕΜΑΤΟΣ
ΧΑΡΑ 'ΦΟΡΜΙΤΣΕΣ' ΣΤΟΥΣ "ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ & ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΗΔΕΣ" ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΑ "ΠΑΜΦΘΗΝΑ" ΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ...ΚΑΛΩΔΙΩΜΕΝΟΙ !



(ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΖΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΕΩΣ!
ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ.)

Δεν πίστεψαν τα προεκλογικά ψέμματα του Κούλη μόνο αγράμματοι και αστοιχείωτοι. 
Τα πίστεψαν και επιστήμονες άνθρωποι! 
 Ένα επιφανές στέλεχος της Ν.Δ. - μέλος του τομέα υγείας και πρώην πρόεδρος του Νοσοκομείου «Ελπίς», ο Θεόδωρος Γιάνναρος, έδωσε πληρωμένη απάντηση σε προκλητικό μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο, σχόλιο «πρόσφυγα» από το Ιράν, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που κήρυξε τον… αντιφασιστικό αγώνα.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ

Όλα άρχισαν όταν σε ανάρτησή του, ο Arash Hampay έγραψε στα Αγγλικά: «Φασίστες, είμαι εντάξει στη νέα μου πατρίδα, θα συνεχίζω τις δράσεις για να αλλάξω την πόλη μου. Η πόλη μας πρέπει να καθαρίσει από τον φασισμό».

Ο Γιάνναρος τοποθετήθηκε στο συγκεκριμένο ποστ, γράφοντας: «Θα πας εκεί από όπου ήρθες, πίθηκε».

Και πριν προλάβει να στεγνώσει η «μελάνη», ο ιατρός παραπέμφθηκε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΝΔ και διεγράφη με συνοπτικές διαδικασίες:

Αποτέλεσμα εικόνας για ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ

«Με απόφαση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργου Στεργίου διαγράφεται ο κ. Γιάνναρος Θεόδωρος του Δημητρίου από μέλος του κόμματος και χάνει όλα τα δικαιώματα και τα αξιώματα που απορρέουν από την ιδιότητα αυτή».

Ο δε κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ρωτήθηκε σχετικά και δήλωσε πως «τέτοιες δηλώσεις δεν έχουν θέση στην Νέα Δημοκρατία».

Αυτή είναι η «αντιρατσιστική» ΝΔ, που κάποιοι νόμιζαν πως θα… πατάξει την λαθρομετανάστευση, κι από τότε που πήρε τα ηνία έχουν πολλαπλασιαστεί οι εισβολείς! 

Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνετε;


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!