Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

AYTOΣ είναι ο Ούγγρος που μας ΦΙΜΩΣΕ; Στό 'ΝΑΤΟ' ; (ΔΕΙΤΕ ορισμένες αδημοσίευτες φωτογραφίες....)

Θύελλα στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ

ΝΙΣΑΦΙ!
Αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας (ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ!) η ελληνική αντιπροσωπεία από την κοινοβουλευτική συνέλευση του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες καταγγέλλοντας την στάση του προεδρεύοντος.

(ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΖΕ ΤΙΣ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ!

ΙΔΟΥ!

Ο "ΚΥΡΙΟΣ" ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ....)

Αποτέλεσμα εικόνας για attila mesterházy
ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: ΟΥΓΓΡΟΣ.
ΟΝΟΜΑ: ΑΤΤΙΛΑΣ (!) ΜΕΣΤΕΡΧΑΖΙ.
ΣΚΕΤΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ
ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ!
ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ
ΤΟΥΡΚΙΑΣ!
Α  Σ  Φ  Α  Λ  Ω  Σ....
Αποτέλεσμα εικόνας για απεχώρησαν οι Έλληνες βουλευτές από το ΝΑΤΟ

Κατά την διάρκεια των εργασιών, η αντιπροσωπεία ανέδειξε το ζήτημα της συμφωνίας Τουρκίας – Λιβύης που παραβιάζει τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδος και επιχείρησε να ενημερώσει τις χώρες μέλη του ΝΑΤΟ για τις παράνομες ενέργειες της Τουρκίας.

Αποτέλεσμα εικόνας για attila mesterházy
AYTOΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΟΥΓΓΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ
ΕΜΠΟΔΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ 'ΝΑΤΟ'
ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.
ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ... Α Τ Τ Ι Λ Α Σ !
«Ο Προεδρεύων των εργασιών συστηματικά μας διέκοπτε στις τοποθετήσεις και τις ερωτήσεις μας, εμποδίζοντας την ανάπτυξη των θέσεών μας» καταγγέλλει η ελληνική αντιπροσωπεία στην οποία συμμετέχουν οι βουλευτές της Ν.Δ., Μαριέττα Γιαννάκου και Μανούσος Βολουδάκης, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη και Μάριος Κάτσης και ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος.

Αποτέλεσμα εικόνας για attila mesterházy
Ο ΟΥΓΓΡΟΣ ΑΤΤΙΛΑΣ (ΑΚΟΥ ΟΝΟΜΑ!) ΜΕ
ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΤΟΝ
Γ.Γ. ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΓΙΕΝΣ ΣΤΟΛΤΕΝΜΠΕΡΓΚ.....

Οι Έλληνες βουλευτές, αφού έστω και διακοπτόμενοι ολοκλήρωσαν τις τοποθετήσεις τους, η Αντιπροσωπεία αποχώρησε από την αίθουσα σε ένδειξη διαμαρτυρίας, καταγγέλλοντας τη στάση του Προεδρεύοντος.

Με τους συναδέλφους Μαριέττα Γιαννάκου, Μάριο Κάτση και Ανδρέα Λοβέρδο στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ, χθες στις Βρυξέλλες. (Στη φωτογραφία δε φαίνεται η επίσης συμμετέχουσα Θ.Τζάκρη).

ME TOΣΗ ..."ΓΛΥΚΑ" ΚΑΙ ΘΩΠΕΙΕΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ, ΘΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ
ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΚΥΡΙΑ ΥΠ.ΑΜΥΝΗΣ
ΡΑΝΤΜΙΛΑ ΣΕΚΕΡΙΝΣΚΑ;
ΠΟΥ ΤΗΣ ΚΡΑΤΑ "ΤΡΥΦΕΡΑ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΜΟ;
Λίγες ώρες μετά αναγκασθήκαμε να αποχωρήσουμε από μια συνεδρίαση σε ένδειξη διαμαρτυρίας καθώς ο Προεδρεύων συστηματικά μας εμπόδιζε να αναπτύξουμε τις θέσεις μας ως προς την παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου από την Τουρκία στο γνωστό μνημόνιο με τη Λιβύη. 

...AΣΦΑΛΩΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΡΥΦΕΡΑ  ΣΤΟΝ
ΩΜΟ, Ο Γ.Γ. ΤΟΥ ΝΑΤΟ
ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΥΠ.ΑΜΥΝΗΣ
ΧΟΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ...
Α Σ Φ Α Λ Ω Σ ......

Βέβαια έστω και διακοπτόμενοι, έστω και μετά από αναιτιολόγητη «αφαίρεση του λογου» στο τέλος (!) τις εθνικές μας θέσεις τις αναπτύξαμε και ακούστηκαν. Τονίζω το γεγονός ότι εκπρόσωποι τριών κομμάτων στη στιγμή συμφωνήσαμε για την κοινή μας αντίδραση, που θα έχει και συνέχεια. 

Τα κοινοβούλια των Συμμάχων μας, και δι’ αυτών οι πολίτες των χωρών τους, θα ενημερωθούν ότι αυτή τη φορά η Τουρκία έχει ξεπεράσει τα όρια κι ότι η Ελλάδα δεν εκχωρεί κυριαρχικά της δικαιώματα.

Βρυξέλλες 19/02/2020

Κοινή δήλωση της ελληνικής αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, ως ελληνική αντιπροσωπεία θέσαμε με έμφαση το ζήτημα της συμφωνίας Τουρκίας – Λιβύης η οποία παραβιάζει το διεθνές δίκαιο και τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδος.

Στην συζήτηση που ακολούθησε μετά από τοποθέτηση του πρεσβευτή της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ, αφ’ ενός ζητήσαμε να λάβουμε απαντήσεις σχετικά με το ζήτημα της παραβίασης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας και αφ’ ετέρου επιδιώξαμε να ενημερώσουμε τους συναδέλφους μας των λοιπών χωρών μελών του ΝΑΤΟ για τις παράνομες ενέργειες της Τουρκίας και τους κινδύνους ανάφλεξης που προκαλούν στην περιοχή.

Αναδείξαμε ιδιαίτερα το γεγονός ότι η Τουρκία με τη συμφωνία της με τη Λιβύη συνειδητά παραβιάζει την αρχή του διεθνούς δικαίου ότι στον καθορισμό της ΑΟΖ λαμβάνονται υπ’ όψιν τα νησιά. 

Τονίσαμε δε ότι έχουμε ήδη δείγματα γραφής από την Άγκυρα, σε άλλο πεδίο, σχετικά με την πρακτική αξιοποίηση των νομικών της ακροβασιών: 
η Τουρκία ήδη διενεργεί γεωτρήσεις στην ΑΟΖ της Κύπρου σε οικόπεδα που με διεθνή διαγωνισμό δόθηκαν για έρευνα σε πετρελαϊκές εταιρείες κρατών – μελών του ΝΑΤΟ όπως η Γαλλία και η Ιταλία.

Ο Προεδρεύων των εργασιών συστηματικά μας ΔΙΕΚΟΠΤΕ στις τοποθετήσεις και ερωτήσεις μας, ΕΜΠΟΔΙΖΟΝΤΑΣ  την ανάπτυξη των θέσεών μας.

Αφού έστω και διακοπτόμενοι ολοκληρώσαμε τις τοποθετήσεις μας, η αντιπροσωπεία μας αποχώρησε από την αίθουσα σε ένδειξη διαμαρτυρίας, καταγγέλλοντας τη στάση του Προεδρεύοντος.

Μαριέττα Γιαννάκου, βουλευτής Επικρατείας (ΝΔ)
Μανούσος Βολουδάκης, Βουλευτής Χανίων (Ν.Δ.)
Θεοδώρα Τζάκρη, Βουλευτής Πέλλας (ΣΥΡΙΖΑ)
Μάριος Κάτσης, Βουλευτής Θεσπρωτίας (ΣΥΡΙΖΑ)
Ανδρέας Λοβέρδος, Βουλευτής Β1 Βόρειου Τομέα Αθήνας (Κίνημα Αλλαγής)

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!