Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

ΘΑ σου ΞΕΦΥΓΕ! Δέν μπορεί! (Βρέ τήν Ζωΐτσα....)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ 'ΒΙΝΤΕΟ' !

Αποτέλεσμα εικόνας για ΖΩΗ ΓΙΑΝΝΑΚΑ-ΛΕΣΒΟΣ


Απανωτές είναι οι καιροσκοπικές αλλαγές της γραμμής του… τιμημένου κουκουέ στο λεγόμενο «προσφυγικό – μεταναστευτικό» ζήτημα, επειδή οι σπαγκοραμμένοι του Περισσού βλέπουν να χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους. 
Κι όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, τα στελέχη… μπερδεύονται και δεν ξέρουν στο τέλος ποια είναι η… σωστή γραμμή!
Αποτέλεσμα εικόνας για al-jazeera logo


Αποτέλεσμα εικόνας για al-jazeera logo

Αυτό ίσως συνέβη και με το στέλεχος του Κ.Κ.Ε. στην Λέσβο, Ζωή Γιαννακά, υποψήφια στις τελευταίες εκλογές με την κουκουέδικη «Λαϊκή Συσπείρωση» για τον δήμο και μέλος της διοίκησης του κουκουέδικου Συλλόγου Προοδευτικών Γυναικών Μυτιλήνης.

Αποτέλεσμα εικόνας για KKE

Το λοιπόν, η… προοδευτικιά λεγάμενη έδωσε συνέντευξη ως «κάτοικος της Λέσβου» στην κάμερα του καναλιού 'Al Jazeera', έχοντας πίσω της τη σημαία του ΠΑΜΕ, λέγοντας τα εξής – ευτυχώς στα ελληνικά, γιατί θα’ λεγαν πως έγινε κάποιο… λάθος στην μετάφραση:

«Εδώ είναι δύσκολα και γι’ αυτούς τους ανθρώπους και για μας. 
Έτσι; 
Οι συνθήκες διαβίωσής τους είναι άθλιες, όπως θα’ χετε δει. 
Εμείς, όσο μας αφορά, συμπαραστεκόμαστε όπως και όποτε μπορούμε, αλλά θέλουμε οι άνθρωποι αυτοί να  φ ύ γ ο υ ν, όχι γιατί μας ενοχλούν και δεν τους αγαπάμε, αλλά γιατί ζούνε απάνθρωπα. Και πρέπει να  π ά ν ε  στις  π α τ ρ ί δ ε ς   τους».

Γεια στα λόγια σου κοπέλλα μου! 

Κι εμείς οι «ρατσιστές» στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγουμε! 

Συντρόφια, καλωσήρθατε στο… 'κλάμπ'!






"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!