Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Αριστερά, μια ζωή στο ψ έ μ μ α, στην ρ ο υ φ ι α ν ι ά και στην συνεργασία με το σύστημα!

Αποτέλεσμα εικόνας για ψεμματα και αριστερά

Στους αριστερούληδες πάντα άρεσαν τα ψέμματα.
Άλλωστε η ζωή τους, η ιδεολογία τους και οι ήρωες τους είναι ένα ψέμμα. Αρέσκονται να νιώθουν αντισυστημικοί, αλλά ταυτόχρονα να γλύφουν και να υπηρετούν πιστά το νεοταξικό κρατικό μηχανισμό.
Θολοκουλτούρα, λαθρολαγνεία και πάσης φύσεως ανωμαλία, είναι τα αγαπημένα τους γούστα.

Ιστορίες ψεύτικες για αντίσταση, για ψεύτικα βασανιστήρια στα νησιά - στα οποία τους έστελνε η δημοκρατία, ψεύτικοι αγωνιστές του πολυτεχνείου που έφαγαν με χρυσά κουτάλια την δεκαετία του ΄80, ψεύτικοι και οι δήθεν κοινωνικοί αγώνες τους.

Στην ουσία πάντα  ή τ α ν   και  ε ί ν α ι   μ έ ρ ο ς του συστήματος. 

Είτε ως ρουφιάνοι και δηλωσίες, (σφαγέας Βελουχιώτης-Σουλτάνα), είτε ως προδότες του Έθνους (Μπελογιάννης), που ξεπαστρέψε η δημοκρατία που τόσο πολύ τους αρέσει να ευαγγελίζονται. 

Ως μέρος του συστήματος λοιπόν και ψεύτες είναι φυσικό να χαίρονται για τα ρουφιάνικα αλισβερίσια που έχουν με το σύστημα και να αναπαράγουν ψέμματα για να χαροποιούν τους ανεγκέφαλους οπαδούς τους. 

Το τελευταίο ψέμα και ρουφιανιά που αρέσκονται να αναπαράγουν χωρίς ντροπή είναι η δήθεν μη πραγματοποίηση του 1ου Makedonian Pride.


Επειδή είναι ανώφελο να μιλάει κανείς σε μπούφους(ταγάρια) τους στέλνουμε την περσινή ανακοίνωση ώστε όταν ξεμαστουρώσουν και είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την πικρή αλήθεια, ίσως και σταματήσουν την παπαρολογία, καθώς και ότι είναι αγωνιστές και δήθεν αντισυστημικοί, ενώ στην πραγματικότητα είναι οι τσάτσοι του νεοταξικού κράτους που δήθεν αντιμάχονται.

Η ανακοίνωση 7/4/2019:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ανταπόκριση, σχόλια, από το ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ 1st Makedonian Pride



και το βίντεο:



Για τους αριστερούς τα 150 άτομα που έκαναν το 'Street Party του Makedonian Pride' (στα αγγλικά γραμμένο για να λαμβάνουν το μήνυμα όλοι στην υφήλιο), απλά δεν υπήρξαν ποτέ!!! 

Αλήθεια υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που δεν ντρέπονται να δηλώνουν αριστεροί;

Υ. Γ. 1 αριστερούληδες συνηθίστε στην ιδέα, ότι η προπαγάνδα δεν έχει ανταπόκριση στην νεολαία και στην κοινωνία γενικότερα.

Υ. Γ2. Το 2ο Makedonian Pride θα

γίνει όσο και αν σας πονάει.


Υ. Γ. 3 - Η πόλη μας ανήκει.




Υ. Γ. 4 - Ορθοδοξία, Ή Θάνατος!


"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!