Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΒΑΝΔΑΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΝΕΒΗ ΤΟ «ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ» ΚΑΙ ΑΦΕΘΗΚΑΝ… ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!




Στον βανδαλισμό του προαυλείου χώρου της Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, προχώρησαν την περασμένη νύχτα ΑΝΙΕΡΑ μέλη της αναρχοκομμουνιστικής παρακρατικής συμμορίας «Ελευθεριακή Πρωτοβουλία», που ανέλαβαν και την ευθύνη, μάλιστα μέσω ανακοινώσεως στα ΜΜΕ!

Οι βανδαλισμοί έγιναν κατά το πρότυπο των παρακρατικών σκυλιών του 'Ρουβίκωνα', με μπογιές στις προτομές και τρικάκια «ενάντια στον σκοταδισμό και τον εθνικισμό».




Ωστόσο, αστυνομικοί που προφανώς δεν ήξεραν, ή δεν μπορούσαν να πιστέψουν, πως όλο αυτό το αληταριό είναι προστατευόμενο του «βαθέως κράτους», έκαναν την δουλειά τους συνέλαβαν δύο από τους βανδάλους και τους παρέπεμψαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, για «προσβολή συμβόλων θρησκευτικής σημασίας», «φθορές ξένης ιδιοκτησίας αντικειμένων που χρησιμεύουν σε κοινή ωφέλεια», «διατάραξη κοινής ειρήνης» και για «απείθεια», κατά περίπτωση.

Επενέβη όμως το ....«βαθύ κράτος» («τα παιδιά είναι δικά μας», «ήταν σε αποστολή», κ.τ.λ.) και οι δύο συλληφθέντες αφέθησαν… ελεύθεροι!

Τα σχόλια δικά σας!

[Απόσπασμα μεγαλυτέρας αναρτήσεως από ιστολόγιο: https://ethnikismos.net/2020/02/19/%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%B9-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%84%CE%B1%CE%BA%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%B7/]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!