Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

ΛΕΦΤΑ υπάρχουν καί (τά) ΕΧΟΥΜΕ, γιά τους ...Α λ β α ν ο ύ ς! Και θά τούς φτιάξουμε ΚΑΙ σπίτια! ΔΩΡΕΑΝ !



Ενώ πολλοί Έλληνες να βρίσκονται κάτω από τα όρια της φτώχειας και υποφέρουν, η κυβέρνηση των «εθνικοφρόνων» μοιράζει λεφτά σε όλους τους άλλους εκτός απ’ αυτούς!

Η αλβανική κυβέρνηση, λοιπόν, έδωσε στην δημοσιότητα έναν κατάλογο δωρητών, για την αποκατάσταση των ζημιών από τον πρόσφατο σεισμό.

Μεταξύ αυτών φιγουράρει και η ουσιαστικώς πτωχευμένη Ελλάδα, η κυβέρνηση της οποίας δώρισε 2,5 εκατομμύρια ευρώ και επιπλέον ανέλαβε το κόστος της κατασκευής 200 κατοικιών!

Κι όλα αυτά, την ώρα που οι πωρωμένοι ανθέλληνες που κυβερνούν την Αλβανία ετοιμάζονται να βγάλουν «πόρισμα», πως ο Εθνομάρτυρας Κατσίφας αυτοκτόνησε με… δύο σφαίρες και που συνεχίζουν την καταπίεση των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου! 

Να τους χαίρονται όσοι Βορειοηπειρώτες τους ψήφισαν, για να ασκήσουν… εθνική πολιτική και να… προστατεύσουν τα δικαιώματά τους!


"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!