Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ! Η Μαδρίτη θα εγκαταστήσει 6.000 κάμερες στις ΣΧΟΛΙΚΕΣ τάξεις (!!!) ώστε οι μαθητές σε καραντίνα να παρακολουθούν τα μαθήματα 'on line'…Από μαθητές .. θεατές……


ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ;

ΑΓΧΟΣ ΜΗΝ ..."ΓΛΥΣΤΡΙΣΕΙ" ΕΚΤΟΣ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ;;;

Ο "ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ" ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ !!!!

Ο Δήμος της Μαδρίτης θα εγκαταστήσει 6.000 κάμερες στις αίθουσες διδασκαλίας (!!!) ώστε οι μαθητές που είναι σε καραντίνα να μπορούν να παρακολουθούν τα μαθήματα on line….

Από μαθητές ….θεατές, η έκπτωση της διδασκαλίας ….

Classrooms on camera - controversial or critical?
Cameras in the Classroom: Good or Bad Idea? (Poll) -

Κάποια από τα μέτρα που η τοπική κυβέρνηση θα παρουσιάσει αυτή την Τρίτη για την επάνοδο στα σχολεία είναι: 6.000 κάμερες για μαθητές που οφείλουν να παραμείνουν στο σπίτι, 70.000 υπολογιστές για τους εκπαιδευτικούς και μαθητές κι 700.000 λίτρα gel hydroalcoolique, και προβαίνει σε μια αύξηση του προυπολογισμού καθαρισμού των σχολείων της τάξεως των 15 euros.

Why Do Schools Need Security Cameras? | 360Connect

Η τοπική Πρόεδρος, Isabel Díaz Ayuso, θα παρουσιάσει λεπτομέρειες του σχεδίου το μεσημέρι μαζί με τους συμβούλους Υγείας κι Εκπαίδευσης Enrique Ruiz Escudero κι Enrique Ossorio.

Το σχέδιο εγγράφεται στο scénario II μερικής παρουσίας, σύμφωνα με τον Ossorio. 

Revolutionizing the Classroom Camera: EduCam360 – Audio Enhancement

Με αυτόν τον τρόπο, τα εκπαιδευτικά κέντρα θα ξεκινήσουν τη σχολική χρονιά με διαφορετικά μέτρα, ανάλογα με τα διαφορετικά εκπαιδευτικά στάδια.telemadrid 25/08/2020
dimpenews.com

"Ιωάννης Καποδίστριας"

4 σχόλια:

  1. Τελικά, για σκεφτείτε το. Τα έχουν βάλει με τα παιδιά. Όλα αυτά γίνονται για να χτυπήσουν οι ψυχανώμαλοι και σατανοπαρμένοι παιδοβιαστές της ΝΤΠ τα παιδιά.

    Το νου σας στα παιδιά.

    Καλόν αγώνα!

    https://youtu.be/6MKyuJyUoqY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιστολή εκπαιδευτικού στο Υπουργείο Παιδείας για την υποχρεωτική μασκοφορία

    https://enromiosini.gr/arthrografia/%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%ae-%ce%b5%ce%ba%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%8d-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%ce%b5%ce%af/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. π. Αρσένιος Βλιαγκόφτης - Τα παιδιά στο στόχαστρο της «Νέας Τάξης»

    https://vimeo.com/452698879

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aναγνωστες και αναγνώστριες του άρθρου , σε βιβλίο με τίτλο : ο τελευταίος παγκόσμιος δικτάτωρ , των εκδόσεων Mπιμπης , Θεσσαλονίκη , ο συγγραφέας ισχυρίζεται ότι στην Aμερικη δ ρ ο υ ν ομάδες π ρ α κ τ ο ρ ω ν A λ λ α γ η ς - ο π ω ς αποκαλούνται - οι οποίοι ε π ι χ ε ι ρ ο υ ν τη χ ε ι ρ α γ ω γ η σ η των μαθητων και μαθητριων , ο υ τ ω ς ω σ τ ε να μ ε τ α τ ρ α π ο υ ν σε π ε ι θ η ν ι α O ρ γ α ν α του κινήματος της νέας εποχης . Aυτα είναι τα Σ χ ε δ ι α τ ο υ ς , ο μ ω ς οι Σ κ ο τ ε ι ν ο ι και A π α ν θ ρ ω π ο ι Σ χ ε δ ι α σ μ ο ι τ ο υ ς , θα πάνε X α μ ε ν ο ι , ο π ω ς και οι Ι δ ι ο ι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!