Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

Ο Ρ Ι Σ Τ Ε ; ; ; Έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για το «κίνημα» γονέων εναντίον της μάσκας στα σχολεία !!!!!!

ΡΕ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΘΕ ΟΥΤΕ ΤΟΣΟ ....'ΔΑ' ;  ; ; 

Έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για το «κίνημα» γονέων εναντίον της μάσκας στα σχολεία - Media

Με την κατηγορία ότι απειλούν τη Δημόσια Υγεία!

Δικογραφία σχηματίστηκε για σελίδα στο Facebook που φέρει τον τίτλο «Κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο» και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ξεκινά έρευνα.

Η συγκεκριμένη σελίδα προτρέπει τους γονείς να ΜΗΝ φορέσουν μάσκα στα παιδιά τους, κάτι που θα γίνει υποχρεωτικό για τους μαθητές στη νέα σχολική χρονιά, στα σχολεία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, η δικογραφία μετά την έρευνα θα σταλεί στις δικαστικές αρχές και στη συνέχεια η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα εντοπίσει και θα φέρει προ των ευθυνών τους, τους διαχειριστές αυτών των σελίδων που απειλούν τήν δημόσια υγεία.

Η σελίδα που είναι δημόσια διαδόθηκε με ταχύτατους ρυθμούς με αποτέλεσμα να απαρτίζεται από δεκάδες χιλιάδες μέλη, τα οποία σε δεν επιθυμούν να φορέσουν στα παιδιά τους μάσκα προστασίας κατά του κορονοϊού.

Μάλιστα, κάποιοι από τους γονείς αναρτούν μέχρι και υπεύθυνες δηλώσεις που θα ζητήσουν να υπογράψουν οι εκπαιδευτικοί…
"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

4 σχόλια:

 1. Οι λοιμωξιολόγοι που την άνοιξη έλεγαν 'όχι' στην χρήση μάσκας και τώρα λένε τα ακριβώς αντίθετα είναι οι μόνοι που πρέπει να διωχθούν για διασπορά ψευδών ειδήσεων προς ίδιο όφελος και απειλή κατά της Δημόσιας Υγείας, λόγω των παλλινοδιών τους. Ή ΔΗΕ δεν έχει στείλει στον εισαγγελέα τους διαχειριστές του Ιντιμίντια και έστειλε γονείς! Ο πρώην επικεφαλής της ΔΗΕ Μ. Σφακιανάκης κατειγορείται για ανάμειξη στην δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια. Αυτό είναι το τρισάθλιο μισελληνικό κράτος. Απ' όπου και να το πιάσεις, λερώνεσαι. Κάτω τα χεριά από τους Έλληνες γονείς! Θα φάτε μηνύσεις και αγωγές για παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας, που θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/08/blog-post_1106.html?m=1

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δ.Κούβελας: Γίνεται ΥΠΕΡΔΙΑΓΝΩΣΗ οι θετικοί κατά 99.9% ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ θανατηφόρο ιό | 22-8-2020

  https://www.youtube.com/watch?v=uRiOCtYsdn8

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!