Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

Διαβάστε καί ΚΡΙΝΕΤΕ.....

Βιο ιατρικός εργαστηριακός Επιστήμονας :  Ψέμμα ο κορονοϊός! 

Έχουν στήσει το τέλειο κόλπο …
Λύκοι που καταλύουν την Δημοκρατία στη Κυβέρνηση.


Είμαι βιο ιατρικός εργαστηριακός επιστήμονας με γνωστικό αντικείμενο την απόδειξή έρευνας διάγνωσης και θεραπείας με 12 χρόνια εμπειρία στην καλλιέργεια ιών έχω όλες τις αποδείξεις ότι λένε ψέμματα και μας φιμώνουν όσους ξέρουμε την αλήθεια σας ενημερώνω πως δεν υπάρχει λοιμογόνος παράγοντας του ιού και δεν θα υπάρξει δεν προκαλεί τίποτα καμμιά νόσο ποτέ, δεν υπάρχουν φάρμακα για ιούς και δεν θα υπάρχουν ποτέ δεν υπάρχει εμβόλιο εναντίον του ιού αυτού και δεν θα υπάρξει ποτέ ειμαστε ιατροί και επιστήμονες που μας φιμώνουν.

Έχω δουλέψει σε Ελλάδα, Κύπρο και Καναδά, στον Καναδά πριν 5 χρόνια μελετούσαμε στο έλεγχο ρουτίνας τα συμπτώματα του Κορωνοϊου στα ζώα,

Γιατί στα ζώα, αφού ήταν πείραμα για τους ανθρώπους ;

– Ο ιός δεν προσβάλει σοβαρά τους ανθρώπους αλλά ούτε τα ζώα. 
Εκεί διαπιστώσαμε ότι δεν προκαλεί απολύτως τίποτα, παρά μόνον συμπτώματα γρίπης οικόσιτων ζώων, ήταν έλεγχος ρουτίνας όπως καλλιεργούσαμε και διάφορα βακτήρια. 

Εμείς είχαμε ανακαλύψει τον Κορωνοιό ;

– Όχι ο Κορωνιός υπάρχει από τότε που υπάρχει το ζωικό κύτταρο.

Οι “Ειδικοί” Λοιμωξιολόγοι του κράτους, το κράτος, η κυβέρνηση, οι βουλευτές τις κυβέρνησης, ο υπουργός υγείας τι γνώμη έχεις για την εγκυρότητα τους. 

Πόσα ψέματα λένε;

Μπορείς να τα διαψεύσεις κ. Επιστήμονα Σκαρλάτε Παναγιώτη ;


 

ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΑ
ΨΕΜΑΤΑ
ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


1. Πώς να λέγεται Ο κορονοϊός ; κοροναϊός ; κορωνοϊός ;
κυριε Λοιμωξιολόγε εσύ που είσαι ειδικός ;
Λέγεται Κορών- Ιος γιατί λέγεται έτσι – Διότι οι ιοί επάνω στο σώμα τους έχουν πρωτεΐνες και υποδοχείς προκειμένου να εισέλθουν στο ζωικό κύτταρο διαπιστώθηκε λοιπόν ότι όταν απομονώθηκε ο ιός της κορωνης προκειμένου να τον ονομάσουν να βρουν μια ιδιότητα καθώς είναι ασυμπτωματικός έτσι διαπιστώθηκε πως οι πρωτεΐνο υποδοχείς του σχηματίζουν μια στεφάνη δηλαδή ένα στέμμα. 

Όταν ανακαλύφθηκε η βακτηριολογία η παγκόσμια ιατρική κοινότητα είχε αποφασίσει πως τα ονόματα θα είναι λατινικά με πρώτο το ελληνικό συνθετικό έτσι το στέμμα στα λατινικά λέγεται Corona αντιδάνειο της λέξης Η ΚΟΡΩΝ, καθώς όταν δανείζουμε μια λέξη σε μια χωρά πχ Κορών μας την επιστρέφουν με αντιδάνειο ως Κορώνα. 
Ωστόσο η ρίζα της λέξεως είναι Κορών εξ ου Κορωνιός.

2. Δεν γνωρίζουν πρακτικά τίποτα απολύτως καθόλου. Γνωρίζουν ότι γράφει η βιβλιογραφία.

3. Σύμφωνα με την βιβλιογραφία ο ιός απομονώθηκε το 1960 αναπτύσσοντας μια έρευνα, που κατέληξε στο συμπέρασμα πως δεν προκαλεί καμμιά νόσο στον άνθρωπο πάρα μόνο ότι χρειάζεται ζωικό κύτταρο να αναπαράγεται όπου το βρίσκει στον άνθρωπο μέσο των οικόσιτων ζώων.

4. Στην Βιβλιογραφία γράφουν τα αποτελέσματα των ερευνών της δικής μου ειδικότητος.
Καινούρια αποτελέσματα που να διαψεύδουν τα παράπονα δεν υπάρχουν μέσα από το Π.Ο.Υ, μα ούτε αποτελέσματα που να τα συμπληρώνουν.

5 Δεν ξέρουν πως να κάνουν καλλιέργεια Ιών – απαγορεύεται καθώς δεν είναι πιστοποιημένοι εργαστηριακοί ιατροί, αλλά επιβλέποντες ειδικοί της θεωρίας που διέπει την πράξη.

6 Η καλλιέργεια ιών αποτελεί μεγίστη χειρωνακτική ειδικότητα ενός επιστήμονα των Βιοϊατρικών Εργαστηριακών Επιστημών με γνώση τον εμβολισμό του ατόφιου Ιού, γνώση της ανατομίας του Κυττάρου, γνώση της ανατομίας του Ιου, γνώση τον κατάλληλων συνθηκών επώασης και ανάγνωσης αποτελεσμάτων

7. Ολα τα βιολογικά σωματίδια με βιολογική ιδιότητα μεταδίδονται μέσο άμεσης επαφής και ποτέ με τον αέρα άλλα πάντα με βιολογικά υγρά τα οποία θα περιέχουν το ιό μέσα σε αυτά, άρα υγρά που δεν περιέχουν ιό δεν μεταδίδουν και τον ιό.

8 α. οι “ΕΙΔΙΚΟΙ” του Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με αυτόν λένε, πως έχουμε 100.000 κρούσματα και όχι 1.000 που αρχικά ειπώθηκε μα τότε έχουμε θνητότητα 0.02%, δηλαδή στους 10.000 Ελληνες πεθαίνουν 2.

8 β. οι “ΕΙΔΙΚΟΙ” του Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με αυτόν λένε πως πεθάναν 17 άτομα στα 11.000.000 Ελλήνων μα τότε έχουμε θνητότητα 0,00%

9 α. Επιδημία έχουμε όταν θανατώνεται το 1/3 μιας χώρας από ένα νόσημα μεγαλύτερο της θνητότητας του άμεσα σε μια γεωγραφική περιοχή και όχι στα πέριξ διάσπαρτα αυτής. Έλληνες νόσησαν 695. 

Πέθαναν 17 με χρόνια αναπνευστικά και συγγενή νοσήματα μέσος όρος θανάτου 75 έτη ποσοστό θανάτου 2,45% βιβλιογραφία ποσοστό θανάτου στα 75 έτη από Κορωνιό 8% (ήταν υγιείς – ΟΧΙ) ήταν αναμενόμενοι θάνατοι ; – Ναι πεθάναν πολλοί λιγότεροι. 
Τα κρούσματα ήταν διάσπαρτα στην Ελλάδα, άρα δεν υπάρχει επιδημία.

9 β. Πανδημία έχουμε όταν θανατώνεται τα 2/3 μιας χώρας και το 1/3 μιας γειτονικής άμεσης προσβάσιμης περιοχής έξω από αυτήν και όχι πέριξ διάσπαρτα αυτής και χωρίς να την χωρίζει θάλασσα (ο ιός δεν κολυμπάει δεν πετάει) από ένα νόσημα μεγαλύτερο της θνητότητας του άμεσα.

Ελλάδα Θάνατοι 17, Βουλγαρία Θάνατοι 3, Αλβανία Θάνατοι 4,
Σκόπια Θάνατοι 2 Ιταλία Θάνατοι 6077, άρα δεν υπάρχει Πανδημία.

10. Τον ιο τον μετέδωσε ο ασθενής 0 στην Ελλάδα επειδή ήρθε από την Ιταλία – δυσφήμισης προσωπικότητας του κράτους προς έναν αθώο πολίτη, ο ιός μεταδίδεται με άμεσα βιολογικά υγρά σε άλλον άνθρωπο, ο ασθενής 0 της Ελλάδος δεν βρέθηκε ταυτόχρονα σε όλα τα μέρη της Ελλάδος.

11. Όλα ξεκίνησαν στην Κίνα μα η Ελλάδα είναι πιο κοντά στην Κίνα και η Ιταλία πιο μακριά άρα ο Κορωνιός πέταξε ανάποδα από την Κίνα στην Αμερική μα οι Η.Π.Α έχει 582 θανάτους η Ιταλία 6077 και η Ελλάδα 17!...

12. οι “ΕΙΔΙΚΟΙ” του Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με αυτόν λένε
ο Κορωνιός ήταν ανεπάντεχο και απρόσμενο γεγονός μα ξεκίνησε την
1η Δεκεμβρίου του 2019 στην Κίνα μέτρα στην Ελλάδα πάρθηκαν στις 9 Μαρτίου του 2020 γιατί δεν πάρθηκαν μέτρα πριν τα Χριστούγεννα ώστε να μείνουμε στα σπίτια μας όπως θα μέναμε έτσι και αλλιώς ; Ερχόταν η έκπληξη λοιπόν.

13. οι “ΕΙΔΙΚΟΙ” του Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με αυτόν λένε μείνετε σπίτια σας να μην διασπείρουμε τον ιό, 
Μα τότε οι ίδιοι γιατί εξαιρούνται του κανόνα αφού είναι άτρωτοι ; απόδειξη βουλευτής την ΝΔ βρίσκεται στο νοσοκομείο της Λάρισας εδώ και 1 εβδομάδα.

14. οι “ΕΙΔΙΚΟΙ” του Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με αυτόν λένε ο ιός είναι θανατηφόρος μα δεν έχει αποδειχτεί ποτέ αυτό – διασπορά ψευδών ειδήσεων.

15. οι “ΕΙΔΙΚΟΙ” του Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με αυτόν λένε δεν έχουν φέρετρα στην Ιταλία και αυτό γιατί άφορα την Ελλάδα ; και στην Ελλάδα δεν έχουμε τάφους για τα παλληκάρια των τροχαίων ατυχημάτων θνητότητα 50% και τους ανθρώπους με HIV θνητότητα 90% Κορωνιος στην Ελλάδα 0,02%

16. οι “ΕΙΔΙΚΟΙ” του Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με αυτόν λένε μην βγάνεται έξω να σταματήσουμε τον ιό, μα οι δημοσιογράφοι βγαίνουν προκειμένου να τρομοκρατήσουν τον κόσμο που ειναι η ΕΣΗΕΑ; οι αστυνομικοί βγαίνουν για να συλλαμβάνουν τον κόσμο, οι βουλευτές βγαίνουν γιατί έτσι τους αρέσει, οι μετανάστες κάνουν τα πάντα. Αλλά οι φορολογούμενοι πρέπει να μένουν σπίτια τους

17. οι “ΕΙΔΙΚΟΙ” του Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με αυτόν λένε χορηγούν αποτυχημένα φάρμακα για Εμπολα σε ασθενείς με Κορωνιό μα αυτό απαγορεύετε. 
Δεν υπάρχει ερεύνα που να αποδεικνύει πως αν έχεις Κορωνιό και πάρεις φάρμακο για Εμπολα δεν θα πεθάνεις

18 . οι “ΕΙΔΙΚΟΙ” του Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με αυτόν λένε χορηγούν φάρμακα για Ελονοσία σε ασθενείς με Κορωνιό μα αυτό απαγορεύετε. Δεν υπάρχει έρευνα που να αποδεικνύει πως αν έχεις Κορωνιό και πάρεις φάρμακο για Ελονοσία δεν θα πεθάνεις.

19. οι “ΕΙΔΙΚΟΙ” του Κυριακού Μητσοτάκη μαζί με αυτόν λένε δίνουμε κοκτέιλ φάρμακων σε ασθενείς με Κορωνιό, μα αυτό απαγορεύεται. 
Δεν υπάρχει έρευνα που να αποδεικνύει πως αν έχεις Κορωνιό και πάρεις κοκτέιλ φάρμακων δεν θα πεθάνεις.

20. οι “ΕΙΔΙΚΟΙ” του Κυριακού Μητσοτάκη μαζί με αυτόν λένε αναμένουν φάρμακα για τον Κορωνιό μα αυτό απαγορεύετε δεν έχουν έγκριση για ανθρώπους. 
Δεν υπάρχουν φάρμακα για θεραπεία εισβολής στον οργανισμό από ιούς. Υπάρχουν φάρμακα συντήρησης του οργανισμοί στο φαινόμενο της ζωής με πλήρη τοξικότητα και δηλητηρίαση αυτού.

21 οι “ΕΙΔΙΚΟΙ” του Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με αυτόν λένε δίνουμε πειραματικά φάρμακα σε ασθενείς με Κορωνιό, μα αυτό απαγορεύεται από την ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ!

22. οι “ΕΙΔΙΚΟΙ” του Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με αυτόν λένε φέρνουμε πειραματικό εμβόλιο, μα αυτό απαγορεύεται από την ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ!

23. οι “ΕΙΔΙΚΟΙ” του Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με αυτόν λένε πως Να κλειδωνόμαστε σπίτι μας για το δημόσιο καλό μα αυτό απαγορεύετε από από το Σύνταγμα της Ελλάδος καθώς η ατομική ελευθεριά είναι απαραβίαστη αλλά οι βουλευτές, οι στρατιωτικοί και κρατικοί υπάλληλοι και υπάλληλοι υγείας εξαιρούνται μα αυτό απαγορεύεται από το Σύνταγμα της Ελλάδος περί ισότητας των πολιτών...

24. οι “ΕΙΔΙΚΟΙ” του Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με αυτόν λένε σας κλείνουμε την επιχείρηση μα αυτό απαγορεύετε μπορείτε να καταθέσετε ομαδικές αγωγές για διαφυγόντα κέρδη.

25. οι “ΕΙΔΙΚΟΙ” του Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με αυτόν κηρύσσουν στάση στην χώρα εν καιρό ειρήνης μα αυτό απαγορεύετε από το Σύνταγμα της Ελλάδος καθώς διαπράττει το αδίκημα της κατάλυσης του πολιτεύματος με πρωταρχικό δικαίωμα στην ελεύθερη κίνηση έκφραση και επιλογή της ελεύθερης βούλησης ανά την επικράτεια σε ελεύθερους πολίτες που δεν έχουν καταδικαστεί σε ποινικές πράξεις.

26. οι “ΕΙΔΙΚΟΙ” του Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με αυτόν επιβάλουν την καταπάτηση των ελεύθερων δικαιωμάτων μη στέρησης αυτών από ποινικό δικαστήριο στην υποκλοπή ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, όπως το όνομα η κατοικία και ο τόπος ελευθερίας της επιλογής του ανθρώπου.

27. Ότι μέτρο πάρθηκε ενάντια στην ατομική ελευθεριά της ελεύθερης βούλησης διότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν πήραν εγκαιρα μέτρα δημοσιάς υγείας κατά του “θανάσιμου” ιού από τις 1 Δεκεμβρίου του 2019

28. Τα εργαλεία προπαγάνδας τα κανάλια απαγορεύουν σε επιστήμονες και ιατρούς να μιλήσουν με επιχειρήματα ενάντια στο ψέμμα του Κορωνιού

29. SARS και MERS από Κορωνιό δεν αποδεικνύονται με λόγια ζητήστε πλήρη αυτοψία από ιδιώτη επιστήμονα στην καλλιέργεια και αναζήτηση τους βιολογικού οργανισμού που σκότωσε τον άνθρωπο σας.

30.Ο Κορωνιός δεν προκαλεί αποδεδειγμένο νόσημα, μπαίνει σε ένα ζωικό κύτταρο αναπαράγεται και φεύγει και αφήνει μόνιμη ανοσία, γιατί τότε αν μπει ξανά μπορεί να έχουμε συμπτώματα γρίπης διότι μπήκε ένας ξένος οργανισμός στο σωμα σας και απλά ενεργοποιείτε η πρώτη γραμμή άμυνας του υγιούς οργανισμού δηλαδή του συμπτώματος γρίπης δείτε ξεκάθαρα όσοι πεθαίνουν είναι χρόνια πάσχοντες ασθενείς υπερήλικες

Συνάνθρωποι

Αυτοί οι λύκοι καταλύουν την Δημοκρατία και χωρίς καμιά απόδειξη σας δημαγωγούν με τον φόβο του θανάτου έχουν στήσει το τέλειο κόλπο οργανωθείτε σε ομαδικές μηνύσεις ατομικής ελευθερίας και εργασίας το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η δόξα και τα λεφτά αν ο ιός ήταν θανατηφόρος στην Ιταλία θα πέθαιναν και Ιατροί τους.

Διεκδικείτε την ελευθερία σας καθημερινά το δικαίωμα στην ελευθερία είναι απαραβίαστο.

ΠΗΓΗ:

https://www.facebook.com/panos.skarl

amazonios.net

"Ιωάννης Καποδίστριας"

1 σχόλιο:

  1. ΕΥΓΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΙΑΤΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΚΑΡΛΑΤΕ
    ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ
    Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!