Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Ρέ Νίκη, ΔΕΝ στά είπαν αυτά;



Στο Βέλγιο οι μάσκες είναι υποχρεωτικές, μόνο στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση δηλ. από 12 χρονών και πάνω, εξαιρούνται δημοτικά και νηπιαγωγεία...

Στήν Γαλλία ο Υπ. Εθνικής Παιδείας ο Jean-Michel Blanquer επίσης ανακοίνωσε στις 20/08/20, ότι η μάσκα θα είναι υποχρεωτική από το γυμνάσιο και πάνω δηλ. σε μαθητές άνω των 12 ετών.

Στην Ιταλία σ΄απουσία οφειλόμενης απόστασης η μάσκα θα είναι υποχρεωτική από το Δημοτικό δηλ. σε παιδιά ηλικίας άνω των 6 ετών… 

H μάσκα είναι υποχρεωτική στην Ισπανία από 6 έτων κι άνω και στην Αγγλία άνω των 11 ετών… 

Στην Γερμανία μ΄εξαίρεση κάποια κρατίδια, η μάσκα δεν είναι υποχρεωτική σε καμμιά βαθμίδα εκπαίδευσης . 

Στήν Ρηνανία είναι υποχρεωτική από το δημοτικό, ενώ στην Mecklembourg-Poméranie όταν οι τάξεις χωρίζονται στα 2 δεν απαιτείται μάσκα.

Στην Σκανδιναβία στις χώρες Σουηδία, Δανία, Νορβηγία, Φιλανδία, Ισλανδία η μάσκα δεν είναι υποχρεωτική, σε καμμιά περίπτωση και επομένως και στα σχολεία κάθε βαθμίδος..

Στην Ολλανδία σε καμμιά βαθμίδα εκπαίδευσης η μάσκα δεν είναι υποχρεωτική….

Στην Ελβετία κάθε καντόνι καθορίζει τη στάση του.
Στο canton του Vaud, οι μαθητές δευτεροβάθμιας με μάσκα υποχρεωτική όπως και στην Γενεύη...



"Ιωάννης Καποδίστριας"

1 σχόλιο:

  1. Επειδή το έχει αποφασίσει το βελγικό κράτος, είμαστε υποχρεωμένοι να το πράξουμε και εμείς;;;; Δεν καταλαβαίνω τι είδους μηνύματα προσπαθείτε να περάσετε στη κοινωνία με τέτοιου είδους ειδησεογραφία στο ΟΔΥΣΣΕΙΑTV;;; Τα παιδιά ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΣΚΕΣ!!!! Πάει και τελείωσε! Οποιασδήποτε ηλικίας και να είναι. Δεν μεταδίδουν τον ιό. Σε περίπτωση που κάποιο από αυτά νοσήσει με ιοσούλα, να παραμείνει σπίτι έως ότου ιαθεί πλήρως. Τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!