Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

ΗΠΑ: Όλα τα «θετικά» 'τέστς' ανιχνεύσεως κορωνοϊού σε 77 αθλητές του πρωταθλήματος NFL αποδείχθηκαν .....“ψ ε υ δ ή” !!!...

...Λ  Α  Θ  Α  Κ  Ι  Α;
...Λ  Α  Θ  Α  Κ  Ι  Α;


Ένα εργαστήριο που χρησιμοποιείται από την NFL, την διοργανώτρια αρχή του επαγγελματικού αμερικανικού ποδοσφαίρου των ΗΠΑ, για τη διεξαγωγή δοκιμών του COVID-19 για έντεκα ομάδες ανακοίνωσε την τελευταία παρτίδα θετικών δοκιμών, 77 συνολικούς παίκτες, αποδείχθηκε ότι είναι ..."πιθανότατα ψευδώς θετικά αποτελέσματα".

«Στις 22 Αυγούστου, η BioReference Laboratories ανέφερε αυξημένο αριθμό θετικών αποτελεσμάτων δοκιμών PCR COVID-19 για παίκτες και προσωπικό της NFL σε πολλές ομάδες», αναφέρει μια δήλωση του εργαστηρίου. 
«Η NFL ανέλαβε αμέσως τις απαραίτητες ενέργειες για να εξασφαλίσει την ασφάλεια των παικτών και του προσωπικού. 

Η έρευνά μας έδειξε ότι αυτά ήταν πιθανότατα ψευδώς θετικά αποτελέσματα, που προκλήθηκαν από μεμονωμένη μόλυνση κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας δοκιμών στο εργαστήριο του Νιου Τζέρσεϋ.

Η δήλωση του εργαστηρίου συνεχίζει: «Τα αντιδραστήρια, οι αναλυτές και το προσωπικό αποκλείστηκαν ως πιθανές αιτίες και οι επακόλουθες δοκιμές έδειξαν ότι το πρόβλημα έχει επιλυθεί. 
Όλα τα άτομα που επηρεάστηκαν έχουν επιβεβαιωθεί αρνητικά και έχουν ενημερωθεί».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά «λάθος συναγερμού» στο πρωτάθλημα, όπως κάλυψε το 'Infowars' νωρίτερα αυτό το μήνα, όπου ο αθλητής των 'Detroit Lions Quarterback' Matthew Stafford έχασε τρεις ημέρες προπόνησης μετά την ψευδή επισήμανση ως θετικός ως προς το 'COVID'.

Τι γίνεται αν ένα «θετικό» αποτέλεσμα δοκιμής επιστρέψει την ημέρα του παιχνιδιού και ένας σημαντικός παίκτης κρατηθεί έξω από ένα παιχνίδι μόνο για να διαπιστωθεί αργότερα ότι το τεστ ήταν ψευδώς θετικό;

Ακόμα πιο σημαντικό, και πολύ μεγαλύτερο από το ποδόσφαιρο, πόσοι Αμερικανοί υπολογίζονται ως «θετικοί στο COVID» μετά τη λήψη αποτελεσμάτων δοκιμών που είναι πραγματικά λανθασμένα;

Εάν το μεγαλύτερο αθλητικό πρωτάθλημα των ΗΠΑ που χρησιμοποιεί ένα από τα κορυφαία εργαστήρια της χώρας μπορεί να εμφανίσει ποσοστό αποτυχίας 100%, ποιο θα μπορούσε να είναι το ψευδώς θετικό ποσοστό σε εθνικό επίπεδο;

Το BioReference Laboratories είναι ένα από τα έξι εργαστήρια που χρησιμοποιεί η NFL και κανένα από τα άλλα εργαστήρια δεν σημείωσε αύξηση στις «θετικές» δοκιμές.

Τις τελευταίες εβδομάδες, η NFL έχει πραγματοποιήσει περίπου 150.000 δοκιμές και, μέχρι τώρα, λιγότεροι από δέκα παίκτες βρίσκονται στη λίστα του COVID-19.

ΚΟ / πηγή

http://redskywarning.blogspot.com/2020/08/77-nfl.html

"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!