Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

Στόν ἴδιο βρώμικο ῤόλο τους ἕως σήμερα,τά «ἐρπετά», κατά τοῦ Ἑλληνισμοῦ !

ΤΟ  Σ Κ Ο Υ Π Ι Δ Ι  ΠΟΥ ΕΘΑΨΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ, ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ  ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ.....

«Δεν ὑπάρχει λόγος γιά τίς ΗΠΑ νά ἐμποδίσουν τήν τουρκική εἰσβολή καί κατάκτηση τοῦ 1/3 τῆς Κύπρου


O πρέσβης Ρότζερ Ντέιβις είχε χρεωθεί τη λύση του Κυπριακού. Το πραξικόπημα και την εισβολή. Τον διόρισαν στις 2 Μαίου 1974 και επέδωσε τα διαπιστευτήρια του στις 10 Ιουλίου. 
Στις 12 Ιουλίου συζήτησε με τον Μακάριο όλο το φάσμα της κρίσης με την Αθήνα και τον ενθάρρυνε να προχωρήσει στη διάλυση της Εθνικής Φρουράς διότι «στην πραγματικότητα, η ελληνική κυβέρνηση αποτελούσε μεγαλύτερη απειλή για την Κύπρο απ' ό,τι ήταν η Τουρκία». Για το ρόλο του, και τις προφορικές εντολές που είχε από τον Κίσιγκερ, τον εκτέλεσαν στις 19 Αυγούστου 1974.

Ο πατέρας του Σεναρίου της Κύπρου Χένρυ Κίσινγκερ στις 21 Αυγούστου έκανε την ακόλουθη δήλωση. «Ambassador] Rodger Davies embodied the qualities and spirit which mark an American. He chose an unusual profession, a profession which required that to serve his country he leave his home but never forget it». Που σημαίνει «έπεσε μαχόμενος».

Ο Ντέιβις είχε γνώση και ρόλο στο πραξικόπημα και την εισβολή και τον σκότωσαν για να του κλείσουν το στόμα!

Στις 19 Αυγούστου, έξω από την αμερικανική πρεσβεία γινόταν διαδήλωση 600 περίπου «εθνικιστών», που έριχναν πέτρες στο κτήριο , έσπαγαν τζάμια και έκαψαν εφτά αυτοκίνητα της πρεσβείας. Μια ομάδα με Καλάσνικοφ, ανέβηκαν σε ημιτελή πολυκατοικία απέναντι από την αμερικάνικη πρεσβεία που σήμερα στεγάζει την πρεσβεία της Δανίας και πυροβολούσαν στον γάμο του Καραγκιόζη.
Ο αρχιτέκτονας της τουρκικής εισβολής, ο πρέσβης Ρότζερ Ντέιβις βρισκόταν
στο γραφείο του στο δεύτερο όροφο του κτηρίου και παρά τις προτροπές των υπευθύνων ασφαλείας να μετακινηθεί στο ειδικό δωμάτιο ασφαλείας της πρεσβείας, αποφάσισε να πάει για προστασία σε ένα εσωτερικό διάδρομο,μαζί με τον προσωπάρχη Έντι Έντουαρντς και τρεις Κύπριους.

Ξαφνικά έπεσε ο πυροβολισμός και ο πρέσβης χτυπήθηκε από σφαίρα στην καρδιά. 

Η σφαίρα λέγεται ότι πέρασε από το σπασμένο παράθυρο στο βάθος του διαδρόμου. Ο σκοπευτής μπορεί να βρισκόταν σε μια υπό ανέγερση διπλανή πολυκατοικία. 

Όταν κτυπήθηκε ο πρέσβης, ο προσωπάρχης Έντι Έντουαρντς έδωσε εντολή στην Μαρωνίτισσα γραμματέα του Αντουανέτ Βαρνάβα να φέρει ένα φορείο από το διπλανό γραφείο. 

Μόλις σηκώθηκε η Αντουανέτ, κτυπήθηκε από μια σφαίρα στο κεφάλι, 

Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος.

Ο πρέσβης Ρότζερ Ντέιβις μεταφέρθηκε στην ιδιωτική κλινική «Λευκωσία» που ήταν κοντά στην πρεσβεία, και υπέκυψε μετά από λίγο.Το «Κράτος Δικαίου» αμέσως έθεσε σε κυκλοφορία ότι ο Ντέιβις σκοτώθηκε από πυρά ελεύθερου σκοπευτή που ανήκε στην ΕΟΚΑ-Β, και έριξαν το σενάριο του εξοστρακισμού, χωρίς ποτέ να τεκμηριωθεί ο εξοστρακισμός.

Η εκτέλεση του Ντέιβις έγινε με απευθείας χτύπημα, από «επαγγελματία» και όχι από πυροβολισμούς στο γάμο του Καραγκιόζη.

Οι ρουφιάνοι των αμερικανικών υπηρεσιών ακόμα και σήμερα διαδίδουν ψευδώς, ότι εκείνοι που πυροβολούσαν ήταν πρωτοπαλίκαρα του Σαμψών ότι οι σφαίρες μπήκαν από το παράθυρο, κτύπησαν στον τοίχο, εξοστρακίστηκαν και μια από αυτές βρήκε τον πρέσβη στο κεφάλι,(ενώ τον βρήκε στην καρδιά) .

Μας διαβεβαιώνουν ακόμα ότι είναι μια «ανοησία», η άποψη ότι τον σκότωσαν οι αμερικανοί, αλλά ποτέ δεν έχουν παρουσιαστεί οι φωτογραφίες της αμερικανικής ασφάλειας από τις σφαίρες στους τοίχους, ούτε τα απόρρητα «Κρύπτο» τηλεγραφήματα της πρεσβείας.

Οι Αμερικανοί το 1976, βρήκαν έναν μάρτυρα και με το ρεπορτάζ του ABC σκηνοθέτησαν μια δίκη κατά του Γ. Κτηματία, σαν το άτομο που πυροβόλησε, ο οποίος συνοδευόταν από τους Ν. Λεφτή και Σ. Λοΐζου.

Όμως η υπόθεση δεν στάθηκε στο ακροατήριο. 
Η εισαγγελία τροποποίησε το κατηγορητήριο από φόνο σε παράνομη οπλοκατοχή και οχλαγωγία.

Επιβλήθηκαν ποινές  φυλάκισης στον Ν. Λεφτή (πέντε χρόνια) και στον
Γ. Κτηματία (επτά χρόνια), που ικανοποίησαν την αμερικανική πλευρά, και τέλος.Τί ἐγράφη στόν τῦπον : Μακεδονία 20 Αὐγούστου 1974 (ἐδῶ)
Δύο ἑβδομάδες πρό τῆς τουρκικῆς εἰσβολῆς στήν Κύπρον ὁ Ντέϊβις στήν συνάντησίν του  μέ τόν Μακάριο τόν διαβεβαίωνε πώς ἡ ἑλληνική κυβέρνησις ἦταν στήν οὐσία ἡ ἀπειλή καί ὄχι ἡ τουρκία. Ἐ,ὁ Ἀττίλας1 καί 2,μία λεπτομέρεια...

Ὅπως βεβαίως καί τό γεγονός πώς 45 πλοῖα τοῦ 6ου στόλου εἶχαν συγκεντρωθῇ στήν Ἀνατολική Μεσόγειον ! 


Οἱ σατανάδες Κίσσιγκερ καί σια,σέ μία ἀπό τίς μεγαλύτερες ἐπιχειρήσεις τους κατά τοῦ Ἑλληνισμοῦ.Καί συνεχίζουν,ἕως σήμερα,τά «ἑρπετά»...

Ἡ Πελασγική


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"


2 σχόλια:

  1. Υπηρχαν κι'ελληνικα σκουπιδια οπως οι εθναρχες που βοηθησαν το σκουπιδι να θαψει την Κυπρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΟΣΙΑΛΟΣ: «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ 80% ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗ»!

    https://indobserver.gr/%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%B1/%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%83-%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CE%B1

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!