Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

O Robert F. Kennedy Jr. : μαχόμαστε κατά της βιολογικής ασφάλειας του Bill Gates, την άνοδο της αυταρχικής επιτήρησης και του πραξικοπήματος με σπόνσορα την Pharma κατά της δημοκρατίας. Το Βερολίνο σείεται από μέγα πλήθος κατά της Παγκόσμιας Δικτατορίας…..


Robert F. Kennedy Jr. ανακοίνωσε πως θα δώσει δυναμικό παρόν σήμερα (Σάββατο) στην γιγαντιαία κινητοποίηση στο Βερολίνο κατά της” βιολογικής ασφάλειας του Bill Gates, την άνοδο της αυταρχικής επιτήρησης και του πραξικοπήματος χρηματοδοτούμενου από την Pharma κατά της δημοκρατίας.”
”Στο Βερολίνο λανσάροντας το @ChildrensHD Ευρώπη. Αύριο θα μιλήσω στο πιο μεγάλο πλήθος στη γερμανική ιστορία.Αναμένουμε πάνω από 1.000.000 άτομα να διαμαρτυρηθούν κατά του προγράμματος βιολογικής ασφάλειας του Bill Gates, την άνοδο της αυταρχικής επιτήρησης και του πραξικοπήματος χρηματοδοτούμενου από την Pharma κατά της φιλελεύθερης δημοκρατίας…”
Από το Βερολίνο ο ίδιος δηλώνει: « φοβάμαι για τη χρήση αυτού του τρόμου για ν’ασκήσουν την αρχή και τον έλεγχο επί της κοινωνίας …»« όταν ήμουν παιδί πίστευα ότι αυτό δεν θα συνέβαινε παρά σε εκατοντάδες χρόνια αλλά αυτό γίνεται τώρα και η γενιά μας ξεσηκώνεται να το σταματήσει .»
Σήμερα 29 Αυγούστου μέγα πλήθος συγκεντρώθηκε στο Βερολίνο κατά του παγκόσμιου πραξικοπήματος κατά της δημοκρατίας…..Στην Πύλη του Brandebourg……Χωρίς αποστάσεις, χωρίς μάσκες. Ισχυρή παρουσία της αστυνομίας.
Συρρέουν τα πλήθη ο Άνθρωπος δεν θα υποταχθεί στην Παγκόσμια Εκτροπή ..
Für den "Querdenker"-Protest in Mitte reisten zahlreiche Demonstranten aus anderen Bundesländern an.




dimpenews.com

"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!