Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020

ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΟΧΙ, Ε; ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ, ΑΝΩ ΤΩΝ 18 !!!! ΣΤΗΝ 'ΖΟΥΛΑ', ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΥΧΤΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ ΒΡΑΔΥ!!!..........

  


Αθήνα: Οι πάσης φύσεως λάθρο  κυκλοφορούν χωρίς μήνυμα στο 13033 και με ανοιχτά τα μαγαζιά τους στο κέντρο.


Έχουν βάλει στην χώρα εκατοντάδες


 χιλιάδες χωρίς χαρτιά, 


και ζητούν από εμάς χαρτί κυκλοφορίας. 


(ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ 


ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΑΛΛΑ


 "ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ" 


ΦΑΙΝΕΤΑΙ....)





 Το 27% των κατοίκων της Αθήνας είναι


 πλέον «νόμιμοι» ή παράνομοι μετανάστες!

 

 


Aντιπροχθές το βράδυ 21/12/20, στά  μ ο υ λ ω χ τ ά, ψήφισαν τροπολογία ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ εμβολιασμού όλων των Ελλήνων άνω των 18 και καταχώρηση σε μητρώο.

Μεταξύ άλλων όσοι δεν έχουν βεβαίωση εμβολιασμού, δεν θα έχουν κανένα δικαίωμα ως πολίτες.

 




Γαλλία: Έξω από τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς όσοι αρνούνται το εμβόλιο! 

- Θύελλα αντιδράσεων από την αντιπολίτευση



[Μικρό απόσπασμα μεγαλυτέρας αναρτήσεως από τό ιστολόγιο : http://ixnos.blogspot.com/2020/12/blog-post_89.html]

2 σχόλια:

  1. Ας εμβολιάσουν πρώτα όλους τους άπλυτους τριτοκοσμικούς που μας κουβάλησαν,κι έπειτα το ξανασυζητάμε.Όσον αφορά τα δικαιώματα των πολιτών,να υποθέσω πως εφόσον δε θα έχουμε κανένα δικαίωμα δε θα έχουμε και την υποχρέωση να πληρώνουμε κανέναν και τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ; ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ 2016 ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΠΛΗΡΗΣ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤ (ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ , ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΘΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ) , ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑ , ΓΥΡΙΣΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΑΠΟΔΑ , ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ , ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΚΩΛΟΒΑΡΑΝΕ ΟΙ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΕΥΡΟΙ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΟ . ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΧΡΥΣΑΦΙ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ . ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗ- ΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ (ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ;) ΘΑ ΣΕ ΓΔΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΘΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 170,00 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΠΗΓΑΙΝΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΟΤΑΞΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ . ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ; ΠΑΙΔΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ; ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ; Η ΔΕΗ , Η ΕΥΔΑΠ , ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΠΑΡΟΧΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ , ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟ . ΣΕ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΟΥΝ , ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ . ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΕ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΤΑΧΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΧΡΥΣΟΠΟΙΚΙΛΤΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΙ . ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ; ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΔΙΚΑΣΘΕΙ ΣΕ ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΖΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ . ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ , ΤΟ ΚΑΡΑ......ΡΙΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΤΑ "ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ" ΤΩΝ ΜΗ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ; ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟ ΑΙΩΝΩΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!