Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Καταγγελία - ΣΟΚ ! – Πατέρας Μιχαήλ: «Με πήραν 5 φορές τηλέφωνο από τήν αστυνομία (!!!) γιά νά μου πούν νά υπακούσω στά μέτρα»! (HXHTIKO)

 


Καταγγελία-σοκ του Πατέρα Μιχαήλ… Πέντε διαφορετικές κλήσεις δέχθηκε από αστυνομικούς ο πατέρας Μιχαήλ, οι οποίοι του έλεγαν να υπακούσει στα μέτρα για τον κορωνοιό και να μην μεταβαίνουν οι πιστοί στην εκκλησία....

«Μου είπαν να έχω μέχρι 4 άτομα στο Ιερό Ναό και κανέναν στο προαύλιο την ημέρα της Γιορτής του Αγίου μας», είπε μιλώντας στον Focus Fm 103,6 και στον Στέφανο Δαμιανίδη.


Όσον αφορά ιερείς που έχουν δηλώσει δημόσια την πρόθεσή τους να κάνουν το εμβόλιο και να φορούν μάσκα τόνισε «εγώ αυτοκαθαιρούμαι» σημειώνοντας, ότι «δεν υπάρχει πιο βαριά λέξη για έναν ιερέα». 

Όσον αφορά το εμβόλιο κατά της Covid-19, τάχθηκε ενάντια στην επιβολή του.

https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2020/12/5-hxhtiko.html

2 σχόλια:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=_20-8OEWV6M

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2020/12/blog-post_11.html

    Την φραση "Του Χριστου την πιστη την Αγια και της Πατριδος την ελευθερια εως το τελος", χαρακτηρισε ρατσιστικη, καποιος Δημητρας, και υπεβαλε μηνυση ! ! !



    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!