Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

ΑΚΟΥΣ Νίκο Δένδια; Το υπουργείο Αμύνης της τουρκίας, προμηθεύει ΥΛΙΚΑ στό πολεμικό ναυτικό της Λιβύης!!!…Η Ε.Ε. βλέπει ;; Τό Μέγαρο Μαξίμου ΒΛΕΠΕΙ; Μήπως ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ νά δεί ;;;;

 Το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας δήλωσε χθές,  ότι υπέγραψε

ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ!
ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ!
ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ
ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ!
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗ
ΔΕΝΔΙΑ;
ΟΧΙ, Ε;

συμφωνία για τη χορήγηση 47 τύπων υλικών που χρειάζεται η Διοίκηση των Ναυτικών Δυνάμεων της Λιβύης, που ελέγχεται από τον Σάρατζ, χωρίς να αποκαλυφθεί η φύση τους.  

Το υπουργείο εξήγησε, μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο “Twitter”, ότι η υπογραφή εγγράφων πραγματοποιήθηκε στην τουρκική πρεσβεία στην Τρίπολη παρουσία Λίβυων αξιωματούχων από το Υπουργείο Άμυνας. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τουρκική Προεδρία, το περασμένο Σάββατο, υπέβαλε υπόμνημα στην Προεδρία του Τουρκικού Κοινοβουλίου για παράταση παραμονής των δυνάμεών της στη Λιβύη για επιπλέον 18 μήνες......

Άρα γε στην Ε.Ε. βλέπει κανείς;… 

(ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ;

ΣΤΟ ΥΠ.ΕΞΩΤ(ΦΡ)ΕΝΙΚΩΝ;

ΣΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΠΟΥ  ΜΑΣ "ΠΡΗΖΟΥΝ" ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ "ΕΝΗΜΕΡΟΥΣ" ΚΑΙ ....ΒΑΘΥΣΤΟΧΑΣΤΟΥΣ (ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ) ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ;;;;;)

Διαβάζουν, ενημερώνονται για την πώληση πολεμικού υλικού στο καθεστώς Σάρατζ από την τουρκία…;;


https://www.olympia.gr/diethni/to-ypoyrgeio-amynas-tis-toyrkias-promitheyei-ylika-sto-polemiko-naytiko/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!