Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

Μαρία, Ἐκπαιδευτικός : Ἄδωνις Γεωργιάδης : «Δέν ἔχουμε ἰό…»! Καί ὁ λόγος πού μᾶς κρατᾶνε σέ καραντίνα διά στόματός του!


Μαρία, Ἐκπαιδευτικός 

Πᾶμε τώρα νά δοῦμεπάντα μέ ἐπιχειρήματα καί ἀποδείξεις,ποιοί εἶναι οἱ συνωμοσιολόγοι καί μάλιστα ἀπό τό στόμα τοῦ  ἰδίου τοῦ κ. Ἄδωνι Γεωργιάδη, Ὑπουργοῦ Ἀνάπτυξης τῆς τωρινῆς Κυβέρνησης καί ὁμοφώνου ὅλων αὐτῶν τῶν πολιτικῶν, «εἰδικῶν», δημοσιογράφων κ.λ.π., πού μᾶς κοροϊδεύουν δημόσια, ἀνεπαίσχυντα καί μᾶς ὑβρίζουν κάθε μέρα ἐπί ἕνα χρόνο ἀγενέστατα μέ χαρακτηρισμούς ὅπως· «συνωμοσιολόγους», «ψεκασμένους», «ἀρνητές» διαφόρων πραγμάτων κ.ἄ.... 


Τί μᾶς λέει στό παρακάτω ἠχητικό ντοκουμέντο; 

Πώς δέν ὑπάρχει ἰός (ἐξ ἀρχῆς, ἤ τελείωσε κάπου στην πορεία;…) καί ἕνας λόγος πού μᾶς κρατᾶνε σέ καραντίνα καί μᾶς δείχνουν νεκρούς εἶναι ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ;… 

Ἀκοῦστε το ἰδίοις ὠσίνἐδῶ: 

https://www.facebook.com/groups/1115540108796555/permalink/1320463898304174/ 

Μήν ξεχνᾶμε πώς ὁ ἴδιος  πάλι ἐν λόγῳ Ὑπουργόςπρῶτος εἶχε μιλήσει 'on camera' γιά «παγκόσμια ἄσκηση»! 

«Τι εννοεί ο Άδωνις;;; Παγκόσμια άσκηση ο KOΡΟΝΟΙΟΣ για επανεκκίνηση της οικονομίας;» 

https://www.youtube.com/watch?v=wiXlplS0Row 

Παρατηρῆστε ἐπίσης πώς ὁ κ. Γεωργιάδης ἀναφέρεται «σέ ἕναν ἀπό τούς λόγους» πού μᾶς κρατᾶνε σέ καραντίνα καί εἶναι ὁ φόβος! 

Δηλαδή, ὑπάρχουν κι ἄλλοι «εἰλικρινεῖς» καί «κοσμοσωτήριοι» λόγοι; 

Εἶναι ἤ δέν εἶναι ἀθεόφοβοι 

Ναί ἤ ὄχι;! 

Ἀφιερωμένο σέ ὅλους ὅσους πάσχουν ἀπό στραβισμό καί βλέπουν «προπαγάνδες»… σέ αὐτούς πού τίς ἀποκαλύπτουν καί ὄχι σέ αὐτούς πού τίς κατασκευάζουν! 


Τό λιγότερο, πρέπει ὅλοι μας νά εἴμαστε ἀντικειμενικοί καί μέ ἀνοιχτές κεραῖες πρός πᾶσαν κατεύθυνσινἀναζητῶντας πάντοτε τήν ἀλήθεια! 


Συγχαρητήρια στόν κ. Λούλα Κωνσταντίνο πού μᾶς ἔφερε στό φῶς ἕνα ἀπό τά πολλά «μαργαριτάρια» ὅσων «κόπτονται γιά τήν ὑγεία μας» καί γενκῶς γιά τήν προκοπή μας! 

Σημ.: 

Ἐδῶ ἡ ἀπομαγνητοφώνηση γιά ὅσους δέν ἄκουσαν καθαρά: 

https://www.facebook.com/groups/1115540108796555/permalink/1321010018249562/ 

 

Ὁ τρόπος πού ὁ κ. Γεωργιάδης λέει γιά τόν κόσμο ὅτι θά ἀντιδροῦσε· “μᾶς χαλᾶς τήν οἰκονομίαδέν ἔχουμε ἰό“  πρίν τά κρούσματα… 

εἶναι κάτι παράξενο καί ἀξιοπρόσεχτο πού διαφεύγει εὔκολα τῆς προσοχῆς τοῦ ἀκροατῆ! 

Δηλαδή,  ἔπρεπε νά ἐμφανισθοῦν ὁπωσδήποτε κρούσματα ἀπό κάτι (βλέπε κορωναϊό ἐν προκειμένῳγιά νά μποῦμε σέ καραντίνα, νά φοβόμαστε καί νά μήν ἀντιδροῦμε σέ ὅ,τι μᾶς ἐπιβάλλεται;… 


https://www.triklopodia.gr/%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%b1-%e1%bc%90%ce%ba%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%e1%bc%84%ce%b4%cf%89%ce%bd%ce%b9%cf%82-%ce%b3%ce%b5%cf%89%cf%81%ce%b3%ce%b9%ce%ac/

5 σχόλια:

  1. Συγκεκριμένα στο δεύτερο βίντεο που ακούγεται πολύ πιο καθαρά
    https://www.facebook.com/groups/1115540108796555/permalink/1321010018249562/

    λέει αναφερόμενος στον κόσμο που θα διαμαρτυρόταν για την καραντίνα χωρίς κρούσματα:

    "αν μας έβαζες σε καραντίνα προτού τα κρούσματα... θα δεχόμουν μία μεγάλη κριτική γιατί μας καταστρέφεις την οικονομία..." κ.λ.π.!

    Διανοείσθε τί λέει;

    Ήθελαν οπωσδήποτε να μας βάλουν σε καραντίνα με τα παρελκόμενά της πακέτο.. κι έπρεπε να παρουσιάσουν κρούσματα για να μην δικαιολογείται αντίδραση.

    Αληθινά κρούσματα; Ψεύτικα; Κι απ' τα δύο; Βγάλτε μόνοι σας άκρη.

    Μετά από αυτό που άκουσα δεν έχω εμπιστοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγχωρέστε μας γιά τήν απορία, αλλά ΠΡΙΝ είχατε εμπιστοσύνη;
      Ποιά εμπιστοσύνη νά έχει κανείς στό επιεικώς τ ρ ι σ ά θ λ ι ο - καί λίγα λέμε - πολιτικό προσωπικό αυτού του τόπου;

      Διαγραφή
    2. Ὄχι βέβαια. ΚΑΜΙΑ εμπιστοσύνη δεν έχω ειδικά από όσους θεομαχούν!
      Αλλά, ξέρετε; Ο κόσμος θέλει αποδείξεις και να του το κάνεις νια νια για να πεισθεί.
      Εδώ τόσα μας δείχνουν βλέπουμε κι ακούμε και δυστυχώς ακόμα και χριστιανοί τα χάφτουν. Κι αν σε δούνε χωρίς μάσκα στην Εκκλησία, κάνουν χαμό.

      Διαγραφή
    3. αγαπητέ ανώνυμε, αποδείξεις; πόσες πια;;;;;;;;;;;; μήπως είστε κι εσείς μέσα;


      όπως και να έχει, ματαιοπονούμε αν νομίζουμε ότι μετά από τόσους μήνες θα πεισθούν κάποιοι. από τον Μάρτιο είχαν κι έχουν (όσο θα έχουμε ίντερνετ) τόσες πολλές ευκαιρίες να ενημερωθούν και οι πιο δύσπιστοι, και να διασταυρώσουν πηγές πληροφόρησης αλλά επιμένουν να καταναλώνουν fake news και λοιπά σκουπίδια από τους τηλεβόθρους.
      δεν νομίζω ότι χρειάζεται να είναι κανείς καλοπροαίρετος, απλά άνθρωπος που τιμά το είδος του κι έχει διατηρήσει την έμφυτη περιέργεια, που όλοι έχουμε να γνωρίσουμε καινούργια πράγματα ή και να ακούσουμε και κάτι διαφορετικό κι ας είμαστε αρνητικοί στην αρχή.

      δυστυχώς, το πόπολο έχει αποχαυνωθεί σαν τα ζώα και ηδονίζεται με τον τηλε-τρόμο. αυτοί, να ξέρετε είναι τελειωμένοι. δεν παίζει να ξυπνήσουν ούτε με σφαλιάρες. ξέρετε, μπορεί να κάνει κι η φύση έτσι το ξεσκαρτάρισμά της, δεν εξηγείται διαφορετικά.
      δυστυχώς, αυτοί που επιμένουν τόσο πολύ στον χαμό τους, πήραν την ανθρωπότητα στο λαιμό τους με την ηλιθιότητά τους. σαν τα βόδια μια ζωή κοιτούσαν εκεί που κάποιοι τους ήθελαν να κοιτάζουν. δεν είπαν ποτέ να γυρίσουν και να δουν σε ποιόν ανήκει το χέρι αυτό. τώρα πάπαλα...

      γι αυτούς που είναι πραγματικά να κλαίει κανείς, γιατί θα είναι οι πρώτοι που θα υποστούν τις συνέπειες ενός βοϊδολαού, είναι οι ηλικιωμένοι, που δεν έχουν πρόσβαση στην ενημέρωση και εξαρτώνται από άλλους και τα παιδιά. ο Θεός να τρέξει να σώσει τον κόσμο.

      και κάτι ακόμη: όχι μόνο να μην έχετε εμπιστοσύνη σε όσους θεομαχούν, αλλά να φοβάστε πολύ κι αυτούς που εμφανίζονται ότι είναι με τον Χριστό, αλλά θέλουν το πλαστικό κουταλάκι στην Θεία Κοινωνία, κρατούν κλειστές τις εκκλησίες, υποτάσσονται στην άνομη γήινη εξουσία, προσφέρονται να γίνουν οι ενορίες κέντρα εμβολιασμού, κοινώς άτυπα γραφεία τελετών, περνούν και μια βόλτα από κάτι στοούλες και βαράνε προσοχή στους σατανο-αφέντες.

      Διαγραφή
    4. Στο "σε όσους θεομαχούν" δεν απέκλεισα κανέναν.
      Ούτε τους φανερά ούτε τους κρυφά και πιο ύπουλα.

      Οι δεύτεροι μάλιστα είναι οι χειρότεροι, γιατί υποκρίνονται περισσότερο, χτυπούν με καίρια χτυπήματα στο υπογάστριο εκεί που δεν το περιμένει κανείς και διαφεύγουν της προσοχής και της υποψίας, οπότε δρούν ανενόχλητοι διασπείροντας αφειδώς το κακό.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!