Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020

Β.Όρμπαν: «Όποια χώρα ΕΧΕΙ Φ Υ Γ Ε Ι από τήν Ε.Ε., π ρ ο σ τ α τ ε ύ ε ι την υγεία των πολιτών της ΠΙΟ γρήγορα & πιο καλά» ! ΤΟ ΠΙΑΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ;



O πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν αναφέρθηκε στο γεγονός ότι, σε αντίθεση μέ τήν Βρετανία, κανένα εμβόλιο δεν έχει ακόμη εγκριθεί ακόμα στην Ε.Ε. και σχολιάζει καυστικά, ότι όποια χώρα βρίσκεται εκτός Ε.Ε., ή έχει φύγει όπως η Βρετανία, μπορεί να προστατεύει την υγεία των πολιτών της γρήγορα και αποτελεσματικά.

Συγκεκριμένα ο Όρμπαν είπε σήμερα μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο της Ουγγαρίας: «Όποια (χώρα) έχει φύγει (από την Ε.Ε.) ακολουθεί τον δικό της δρόμο, αναζητά τις δικές της λύσεις, μπορεί να προστατεύσει την υγεία και τήν ζωή των πολιτών της, πιό γρήγορα από ό,τι εμείς που μείναμε (στην Ε.Ε.)».

Πρόσφατα, η βρετανική ρυθμιστική αρχή 'MHRA', έγινε ο πρώτος οργανισμός στον κόσμο που έδωσε έγκριση έκτακτης ανάγκης στο εμβόλιο για τον κορωνοϊό που αναπτύχθηκε από την 'Biontech' και την 'Pfizer'. 

Αυτό ο Όρμπαν το περιέγραψε στο ραδιόφωνο της χώρας του ως «χαστούκι στο πρόσωπο» γιά τήν Ε.Ε.

Έτσι έχουμε το εξής οξύμωρο: ΗΠΑ, Βρετανία και Ρωσία να έχουν έτοιμα τα εμβόλια και να ξεκινούν εμβολιασμούς, ενώ στην Ε.Ε. είμαστε στο περίμενε.

Βέβαια η Ουγγαρία λόγω (της πατριωτικής κυβερνήσεως) Όρμπαν, έχει κινηθεί  γ ρ η γ ο ρ ό τ ε ρ α   και έχει ήδη προμηθευτεί το ρωσικό εμβόλιο το οποίο και θα το παράξει...

http://ellinonea.blogspot.com/2020/12/blog-post_19.html

https://www.pronews.gr/kosmos/eyropaiki-enosi/941203_vormpan-gia-ta-emvolia-opoia-hora-ehei-fygei-apo-tin-ee-mporei-na

1 σχόλιο:

  1. καλά κάνατε και αναδείξατε και αυτό το θέμα.

    μας προέκυψε τώρα και κυρία "μπετόν αρμέ";

    α ρε καημένη Ελλάδα, τί ερπετά ανέθρεφες και προστάτευες (κακώς!) πάντα... τους αιώνιους εχθρούς σου.
    είναι προφανές ποιών τα συμφέροντα εξυπηρετεί η εν λόγω κυρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!