Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Γάλλος Λοιμωξιολόγος Christian Perronne: "Δεν θέλουμε να γίνουμε σαν τις μεταλλαγμένες ντομάτες (!) και το καλαμπόκι! Δεν είναι εμβόλια, αλλά προϊόντα γονιδιακής θεραπείας. Μπορεί να μεταδώσουμε τις γενετικές μεταλλάξεις στα παιδιά μας. Αυτοί που τα προωθούν είναι μαθητευόμενοι μάγοι και παίρνουν τους πολίτες του κόσμου για ....ινδικά χοιρίδια..."!!!!!!!!1

 Μεταφρασμένο άρθρο από εδώ :http://www.francesoir.fr/opinions-societe-sante/vaccin-arnm-lappel-solennel-du-pr-perronne


Εμβόλιο MRNA: η επίσημη έκκληση του καθηγητή Perronne

www.francesoir.fr

Το εμβόλιο κατά του Covid-19 και οι πολλές σχετικές ερωτήσεις συζητούνται σε όλα τα μέσα, με τον κίνδυνο ότι η πληθώρα πληροφοριών σκοτώνει τις πληροφορίες.

Ο καθηγητής Christian Perronne μίλησε χθες στο μικρόφωνο του Sud Radio για την επιστολή που έγραψε και δημοσίευσε στη σελίδα του στο facebook. 

Αναπαράγουμε αυτό το σημαντικό γράμμα παρακάτω.


Μας λέει: "Τα εμβόλια για τα οποία μιλάμε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν είναι του ίδιου επιπέδου, μερικά σχετίζονται με ιατρική έρευνα με συνέπειες ακόμα άγνωστες. 

Μπερδεύουμε την ταχύτητα και τη βιασύνη και θα χρειαστεί πολλή εμπειρία και πίσω πριν μπορέσετε να αποφασίσετε σχετικά με την αποτελεσματικότητα και την ανοχή. Η ελπίδα του πληθυσμού πρέπει να είναι σε πρώιμες φάσεις θεραπείες που έχουν αποδειχθεί στον κόσμο.

Ένα ερώτημα που πρέπει να τεθεί είναι η αντίληψη από τον πληθυσμό, αυτής της ανταλλαγής που προτείνουν οι αρχές, μεταξύ εμβολίου και επιστροφής στην ελευθερία. "

Επιστολή του καθηγητή Perronne

Η Γαλλία, η οποία ζει έναν εφιάλτη για μήνες, ξυπνά.

Σε πολλές πόλεις της όμορφης χώρας μας, οι άνθρωποι βαδίζουν για να ανακτήσουν την ελευθερία τους, για να απαιτήσουν την επιστροφή της δημοκρατίας.

Ως γιατρός, ειδικευμένος στις μολυσματικές ασθένειες και ως πρόεδρος πολλών φορέων δημόσιας υγείας ή συμβουλίων, συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων, μετρά κάθε μέρα τις αβεβαιότητες που δημιουργούν φόβο και αυξανόμενη αταξία μεταξύ των συμπολιτών μας. 

Παίρνω τον κίνδυνο να χαρακτηριστώ ξανά ως «συνωμότης» ή καλύτερα ακόμα ως «καθησυχαστικός», όροι που ορίζουν εκείνους που επικρίνουν ή αμφισβητούν την ενιαία σκέψη.

Καταλήγω να είμαι περήφανος για αυτά τα ονόματα, τα λόγια μου που εκφράζουν την αλήθεια δεν έχουν αλλάξει ποτέ από την αρχή της επιδημίας. 

Ως εκ τούτου, θεωρώ ότι είναι δική μου ευθύνη να εκφραστώ ξανά σήμερα για ολόκληρη την ιατρική πτυχή του Covid-19 και ειδικότερα για το θέμα του εμβολίου, τώρα το κεντρικό και σχεδόν μοναδικό στοιχείο της πολιτικής της κατάσταση υγείας.

Πολλοί Γάλλοι έχουν υπνωτιστεί από την πολιτική του φόβου. Από τον Σεπτέμβριο του 2020, μας είπαν ένα δεύτερο τρομερό κύμα επιδημίας, χειρότερο από το πρώτο. Ο Υπουργός Υγείας, Δρ Olivier Véran, ο Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου της Elysée, καθηγητής Jean François Delfraissy, Διευθυντής

Ο Γενικός Υγείας, Καθηγητής Jérôme Salomon, το Ινστιτούτο Παστέρ ανακοίνωσε καταστροφικές φιγούρες με εκθετική αύξηση του αριθμού των θανάτων. Τα νοσοκομεία έπρεπε να είναι κορεσμένα και συγκλονισμένα.

Ακόμη και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κατά τη διάρκεια πρόσφατης τηλεοπτικής ομιλίας που ανακοίνωσε την ανασύνθεση, προέβλεψε τουλάχιστον 400.000 θανάτους, προσθέτοντας στους 200.000 θανάτους που εκτιμήθηκαν λίγο πριν από τον καθηγητή Arnaud Fontanet de Pasteur. 

Αυτές οι μη ρεαλιστικές φιγούρες είχαν μόνο έναν στόχο, να τροφοδοτήσουν τον φόβο για να μας κρατήσουν περιορισμένος, αλλά όχι σοφούς. 

Ωστόσο, η ευρεία χρήση μάσκας στον γενικό πληθυσμό δεν έχει επιστημονικά αποδείξει ενδιαφέρον για τον περιορισμό της επιδημίας SARS-COV-2. Η χρήση μάσκας πρέπει να απευθύνεται σε ασθενείς, στο περιβάλλον τους (ειδικά σε άτομα που διατρέχουν κίνδυνο) και σε φροντιστές που έρχονται σε επαφή.

Αλλά η επιδημία υποχωρεί και δεν έχει οδηγήσει σε αποκάλυψη. Η δυναμική της καμπύλης έχει δείξει για εβδομάδες το προφίλ μιας εποχιακής επιδημικής ανάκαμψης που παρατηρείται με μερικούς ιούς, μόλις το επιδημικό κύμα έχει τελειώσει.

Αυτό μαρτυρεί την προσαρμογή του ιού στον άνθρωπο και αντικατοπτρίζει επίσης τη συλλογική ανοσία που εξελίσσεται στον πληθυσμό και που μας προστατεύει φυσικά.

Τα στελέχη των ιών που κυκλοφορούν σήμερα έχουν χάσει τη μολυσματικότητα τους. Οι αρχές δεν θα μπορέσουν να πουν ότι είναι χάρη στον περιορισμό, διότι η πτωτική τάση είχε αρχίσει πριν από την εφαρμογή της.

Η μείωση της επιδημίας είχε αρχίσει ακόμη και, σε ορισμένες πόλεις, πριν από την έναρξη της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Δυστυχώς, εξακολουθούν να υπάρχουν θάνατοι που συμβαίνουν σε πολύ ηλικιωμένους, πολύ παχύσαρκα άτομα ή άτομα που πάσχουν από σοβαρό διαβήτη, σοβαρή υψηλή αρτηριακή πίεση, καρδιοαναπνευστικές ή νεφρικές παθήσεις που έχουν ήδη παραλύσει. Αυτά τα άτομα που κινδυνεύουν αναγνωρίζονται τέλεια. 

Τα υγειονομικά μέτρα πρέπει επομένως να στοχεύουν στην προστασία, την ανίχνευση και τη θεραπεία τους το συντομότερο δυνατόν από την έναρξη των συμπτωμάτων με υδροξυχλωροκίνη και αζιθρομυκίνη, των οποίων η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια επιβεβαιώνονται ευρέως, εάν δοθεί η θεραπεία. πρόωρα.

Πολλοί θάνατοι θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί. Ωστόσο, οι γενικοί ιατροί και οι γηριατροί έχουν αποτρέψει τη θεραπεία.

Σε αυτό το πλαίσιο, η συνέχιση της δίωξης των παιδιών μας πίσω από περιττές μάσκες παραμένει ακατανόητη. Όλα αυτά τα μέτρα λαμβάνονται έτσι ώστε οι Γάλλοι να απαιτούν εμβόλιο. 

Αλλά ποιο είναι το όφελος ενός γενικευμένου εμβολίου για μια ασθένεια της οποίας η θνησιμότητα είναι κοντά στο 0,05%; Οχι. Αυτός ο μαζικός εμβολιασμός δεν είναι απαραίτητος. Επιπλέον, οι κίνδυνοι εμβολιασμού μπορεί να είναι μεγαλύτεροι από τα οφέλη.

Το πιο ανησυχητικό είναι ότι πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, λένε ότι είναι έτοιμες να εμβολιαστούν τις επόμενες εβδομάδες, ενώ η ανάπτυξη και η αξιολόγηση αυτών των προϊόντων έχουν επιταχυνθεί και δεν έχουν κλινικά αποτελέσματα. 

Η αποτελεσματικότητα ή η επικινδυνότητα αυτών των εμβολίων δεν έχει δημοσιευτεί μέχρι σήμερα. Είχαμε μόνο το δικαίωμα να δημοσιεύουμε δελτία τύπου από  κατασκευαστές εμβολίων, επιτρέποντας στα μερίδιά τους να ανεβαίνουν στο χρηματιστήριο.

Το χειρότερο είναι ότι τα πρώτα «εμβόλια» που προσφέρονται δεν είναι εμβόλια, αλλά προϊόντα γονιδιακής θεραπείας. Θα εγχύσουμε νουκλεϊκά οξέα που θα προκαλέσουν την παραγωγή τμημάτων του ιού από τα δικά μας κύτταρα. Δεν γνωρίζουμε απολύτως τις συνέπειες αυτής της ένεσης, επειδή είναι μια πρώτη στον άνθρωπο. Τι γίνεται αν τα κύτταρα ορισμένων "εμβολιασμένων" έκαναν πάρα πολλά ιικά στοιχεία, προκαλώντας ανεξέλεγκτες αντιδράσεις στο σώμα μας;

Οι πρώτες γονιδιακές θεραπείες θα είναι με RNA, αλλά υπάρχουν έργα με DNA. Κανονικά, στα κύτταρα μας, το μήνυμα αποστέλλεται από το DNA στο RNA, αλλά το αντίστροφο είναι δυνατό σε ορισμένες περιστάσεις, ειδικά επειδή τα ανθρώπινα κύτταρα μας από την αυγή του χρόνου περιέχουν τους λεγόμενους "ενδογενείς" ρετροϊούς ενσωματωμένους σε το DNA των χρωμοσωμάτων μας. 

Αυτοί οι «εξημερωμένοι» ρετροϊοί που μας κατοικούν είναι συνήθως ακίνδυνοι (σε ​​αντίθεση με τον ιό HIV, για παράδειγμα ο ρετροϊός του AIDS), αλλά μπορούν να παράγουν ένα ένζυμο, αντίστροφη μεταγραφάση, ικανή να μεταγράφει προς τα πίσω, από το RNA στο DNA. .

Έτσι, ένα ξένο RNA  στο σώμα μας πού θα χορηγείται με ένεση θα μπορούσε να κωδικοποιήσει το DNA, όπως και το ξένο, το οποίο στη συνέχεια μπορεί να ενσωματωθεί στα χρωμοσώματά μας.

Υπάρχει επομένως πραγματικός κίνδυνος να μετασχηματιστούν τα γονίδια μας μόνιμα. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα, τροποποιώντας τα νουκλεϊκά οξέα των αυγών ή του σπέρματος μας, να μεταδώσουμε αυτές τις γενετικές τροποποιήσεις στα παιδιά μας. 

Οι άνθρωποι που προωθούν αυτές τις γονιδιακές θεραπείες, που ονομάζονται ψευδώς «εμβόλια» είναι μαθητευόμενοι μάγοι και θεωρούν τους Γάλλους και γενικότερα τους πολίτες του κόσμου, ως ινδικά χοιρίδια.

Δεν θέλουμε να γίνουμε, όπως οι ντομάτες ή διαγονιδιακο υβρίδιο καλαμπόκι, ΓΤΟ (γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί). Ένας ιατρός αξιωματούχος μιας από τις κατασκευαστικές φαρμακευτικές εταιρείες είπε πριν από λίγες μέρες ότι ήλπιζε για ένα αποτέλεσμα προσωπικής προστασίας, αλλά ότι δεν πρέπει να ελπίζει πάρα πολύ στον περιορισμό της μετάδοσης του ιού, επομένως στη δυναμική του 'επιδημία. Αυτή είναι πράγματι μια συγκαλυμμένη παραδοχή ότι δεν είναι εμβόλιο. Κρίμα.

Είμαι πολύ πιο τρομοκρατημένος γιατί πάντα ήμουν υπέρ των εμβολίων και προεδρεύω εδώ και χρόνια τους οργανισμούς που διαμορφώνουν την πολιτική εμβολίων.

Σήμερα, πρέπει να σταματήσουμε αυτό το εξαιρετικά ανησυχητικό σχέδιο. Ο Λούις Παστέρ πρέπει να γυρίζει στον τάφο του.

Η επιστήμη, η ιατρική ηθική και πάνω απ 'όλα η κοινή λογική πρέπει να αναλάβουν.

Χριστιανός Christian PERRONNE


Scripta manent : Οι δικοί μας εδώ οι Christiane έχουν καταπιεί το αμίλητο νερό και κοιμούνται αμέριμνοι. 

Ευτυχώς που υπάρχουν ελάχιστοι επιστήμονες που στέκονται στο ύψος τους, που είναι η ηθική αξίωση της επιστήμης να βαδίζει στα πρότυπα πρωτίστως της ανθρωπιάς. 

http://scripta---manent.blogspot.com/2020/12/christian-perronne.html


2 σχόλια:

  1. Πολύ καλή συνέντευξη του καθηγητή μου στο βιολογικό

    https://www.neakriti.gr/article/editors-blogs/giorgos-sahinis-blog/1597820/k-triadafullidis-dramatiki-exakolouthei-na-einai-i-katastasi-sta-nosokomeia/?fbclid=IwAR2OP8DNqp5Ato_TeN7I2RPZz97-GpZoERb-hSL0YKbgkE1sxp6s1we_tB4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλή συνέντευξη του καθηγητή μου στο βιολογικό

    https://www.neakriti.gr/article/editors-blogs/giorgos-sahinis-blog/1597820/k-triadafullidis-dramatiki-exakolouthei-na-einai-i-katastasi-sta-nosokomeia/?fbclid=IwAR2OP8DNqp5Ato_TeN7I2RPZz97-GpZoERb-hSL0YKbgkE1sxp6s1we_tB4

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!