Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Eυρωπαϊκό Δικαστήριο (Εφετείο) Αποφαίνεται: Τά 'τέστς' για τόν 'Covid-19' είναι ....Α Χ Ρ Η Σ Τ Α !!! – Τά Συστημικά Μ.Μ.Ε(ξαπατήσεως) όμως, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ νά α π ο ρ ρ ί π τ ο υ ν τήν Επιστήμη.

Η τελεσιδικία μιας αποφάσεως Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου παγίωσε το γεγονός, ότι το ευρέως χρησιμοποιούμενο 'τέστς' με τη μέθοδο 'PCR' για την ανίχνευση του κορονοϊού Wuhan (Covid-19) είναι έως και 97% αναξιόπιστη – δηλαδή ουσιαστικά άχρηστη.


από τον Ethan Huff για τον ειδησεογραφικό ιστότοπο Humans Are Free – Δείτε το εδώ: https://humansarefree.com/2020/12/court-rules-covid-19-tests-worthless-mainstream-media-rejects-science.html

Πορτογάλοι δικαστές- Εφέτες επιβεβαίωσαν την απόφαση του Πρωτοδικείου ότι η απομόνωση τεσσάρων γερμανών τουριστών μετά από «θετικό» αποτέλεσμα του τεστ για τη Covid-19 ήταν ΠΑΡΑΝΟΜΗ επειδή το τεστ με τη μέθοδο PCR είναι εγγενώς δόλιο.




Εφετείο της Λισαβόνας


Η Περιφερειακή Αρχή Υγείας των Αζορών είχε διατάξει την επιβολή Καραντίνας σε τέσσερις Γερμανούς βάσει των απαγορεύσεων σχετικά με τη Covid-19. Οι Γερμανοί προσέφυγαν στο Πρωτοδικείο κατά αυτής της διοικητικής απόφασης και δικαιώθηκαν σε πρώτο βαθμό.

Στη συνέχεια στις 11 Νοεμβρίου 2020 εκδόθηκε η Απόφαση του Εφετείου που εκδίκασε την έφεση που είχε ασκήσει η Περιφερειακή Αρχή Υγείας των Αζορών , ζητώντας να ακυρωθεί η απόφαση του Πρωτοδικείου και οι τέσσερις Γερμανοί να μπούνε σε Καραντίνα.

«Η Περιφερειακή Αρχή Υγείας των Αζορών εφεσίβαλλε την Απόφαση του Πρωτοδικείου που δικαίωσε τους τέσσερις Γερμανούς τουρίστες, που ισχυρίζονταν ότι ΠΑΡΑΝΟΜΑ και παρά τη θέληση τους είχαν εγκλεισθεί σε ένα Ξενοδοχείο» γράφει ο Peter Andrews για την RT.

«Οι τουρίστες διατάχτηκαν να μείνουν στο ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού αφού ένας από αυτούς διαγνώσθηκε «θετικός» στο κορονοϊό σε διενέργεια του τεστ με τη μέθοδο PR - οι άλλοι τρεις χαρακτηρίστηκαν στενές επαφές και ως εκ τούτου τους επιβλήθηκε επίσης καραντίνα».

Το Εφετείο της Λισαβόνας διαπίστωσε ότι η Περιφερειακή Αρχή Υγείας των Αζορών είχε παραβιάσει τόσο το πορτογαλικό όσο και το διεθνές δίκαιο, αναγκάζοντας τους τέσσερις Γερμανούς τουρίστες να παραμείνουν περιορισμένοι σε ένα ξενοδοχείο, με το σκεπτικό ότι ΜΟΝΟΝ ένας γιατρός μπορεί να «διαγνώσει» κάποιον με ασθένεια. Οι τουρίστες επίσης δεν αξιολογήθηκαν μεμονωμένα.

Στην απόφαση του, 34 σελίδων, το Εφετείο της Λισαβόνας κατέληξε στο συμπέρασμα ότι:

«Λαμβάνοντας υπόψη τα τρέχοντα επιστημονικά στοιχεία, αυτό το τεστ  αποτυγχάνει και δεν μπορεί να προσδιορίσει πέρα ​​από εύλογη αμφιβολία ότι η θετικότητα του αντιστοιχεί, στην πραγματικότητα, στη μόλυνση ενός ατόμου από τον ιό SARS-CoV-2».

Με άλλα λόγια, στα μάτια του δικαστηρίου, ένα «θετικό» τεστ Covid-19 δεν σημαίνει απολύτως τίποτα, και δεν αντιστοιχεί σε ένα πραγματικά «κρούσμα» της Covid-19, ανεξάρτητα από τον ορισμό του «κρούσματος».

Το Να Συνεχίζεις Να Μιλάς Για Το Covid-19 Είναι Σαν Να Χτυπάς Ένα Νεκρό Άλογο

Η δικαστική απόφαση του Εφετείου προσέφερε δύο συγκεκριμένους λόγους για τους οποίους ένα «θετικό» τεστ PCR δεν έχει νόημα, ο πρώτος είναι ότι η αξιοπιστία του τεστ εξαρτάται από τον «αριθμό κύκλων που χρησιμοποιήθηκαν». Το δεύτερο είναι ότι η αξιοπιστία του τεστ εξαρτάται από το «υπάρχον ιϊκό φορτίο».

Αυτοί οι δύο παράγοντες κάνουν το τεστ αμφισβητήσιμο, στην καλύτερη περίπτωση. Στη χειρότερη - και αυτή είναι η πραγματικότητα - το τεστ PCR είναι εντελώς άνευ σημασίας και άχρηστο, και αποκαλύπτει το τίποτα για το οτιδήποτε στα πλαίσιο της νόμιμης επιστήμης.

Κανείς δεν φαίνεται να γνωρίζει πόσοι «κύκλοι» είναι κατάλληλοι για να προσδιοριστεί εάν ένα «θετικό» αποτέλεσμα του τεστ είναι πραγματικό ή ψεύτικο. Ορισμένες χώρες χρησιμοποιούν έως και 40 κύκλους, ενώ άλλες χρησιμοποιούν περίπου 25. Όλες παράγουν διαφορετικά αποτελέσματα.

Ακόμη και ο Anthony Fauci  παραδέχτηκε ότι τα τεστ για τη Covid-19 έχουν «μοιραίο ελάττωμα ». Ο Fauci  εξηγεί ότι το τεστ είναι άχρηστο όταν εκτελείται σε 35 κύκλους ή περισσότερους, όμως το FDA (Οργανισμός Τροφίμων κσι Φαρμάκων των Η.Π.Α.) συνιστά τη διεξαγωγή της δοκιμής έως και 40 κύκλους!!!. Δείτε και μόνοι σας ΕΔΩ .

Για έναν νέο ιό που υποτίθεται ότι είναι το χειρότερο πράγμα που συνέβη στον κόσμο μετά την Ισπανική Γρίπη, το γεγονός ότι χρειάζεται τόσο μεγάλη προσπάθεια για να καταλάβουμε εάν ένα άτομο είναι πραγματικά «μολυσμένο» απλώς αποδεικνύει ότι δεν συνιστά και δεν είναι η απειλή που τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (εξαπάτησης) καθημερινά μας παρουσιάζουν.

Γνωρίζουμε τώρα με απόλυτη βεβαιότητα ότι δεν υπάρχει «δεύτερο κύμα», εκτός αν φυσικά αναφέρεστε στην πρωτοφανή προπαγανδιστική εκστρατεία και την τεχνητή υστερία που το προσποιούνται.

Στην πραγματική ζωή, οι άνθρωποι δεν πέφτουν νεκροί στους δρόμους, πολλές νοσοκομειακές μονάδες έχουν κανονική πληρότητα ή είναι ακόμη κενές, και οι άνθρωποι αναρωτιούνται: Γιατί είμαι ακόμα κλειδωμένος μέσα στο σπίτι μου φορώντας μάσκα;

Είναι μια έγκυρη ερώτηση, ειδικά καθώς καθημερινά ολοένα και περισσότεροι Αληθινοί επιστήμονες (και όχι «τηλεπιστήμονες») δημοσιεύουν επιστημονικά τεκμηριωμένα στοιχεία που αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας ότι ο κόσμος έχει παγιδευθεί και παρασύρεται, από κάποιους επιτήδειους ψευδοεπιστήμονες, με «όπλο» έναν «ιό» που περνά φυσιολογικά σχεδόν από κάθε άτομο που ασθενεί.

Στη συντριπτική πλειονότητα των «κρουσμάτων», οι άνθρωποι δεν εμφανίζουν καν συμπτώματα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν ήταν ποτέ άρρωστοι.

Δείτε και εδώ, «Η Απόλυτη Απόδειξη»: Το Covid-19 είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει τη νέα παγκόσμια τάξη

Εν τω μεταξύ, τα συστημικά μέσα ενημέρωσης (Σημ.: Εξαπάτησης) αγνοούν την δικαστική υπόθεση της Πορτογαλίας επειδή καταστρέφει την επικρατούσα αφήγηση Covid-19, η οποία υποστηρίζει ότι πρέπει όλοι να συνεχίσουμε να ζούμε με φόβο, να αποφεύγουμε να συναντιόμαστε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να παρακολουθούμε απαθείς καθώς η οικονομία καταρρέει.

Πότε θα ξυπνήσει επιτέλους ο κόσμος και η Αμερική και θα σταματήσουν αυτές τις ανοησίες ;


Δικτυογραφία:

-- Court Rules Covid-19 Tests Worthless — Mainstream Media Rejects Science  https://humansarefree.com/2020/12/court-rules-covid-19-tests-worthless-mainstream-media-rejects-science.html

-- Μετάφραση Google https://translate.google.com/translate?hl=&sl=pt&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.dgsi.pt%2Fjtrl.nsf%2F33182fc732316039802565fa00497eec%2F79d6ba338dcbe5e28025861f003e7b30

-- Bombshell: Fauci States COVID Test Has Fatal Flaw 

https://humansarefree.com/2020/11/bombshell-fauci-states-covid-test-has-fatal-flaw.html

--Ultimate Proof: Covid-19 Was Planned to Usher in the New World Order https://humansarefree.com/2020/09/proof-covid-19-planned-new-world-order.html

https://scripta---manent.blogspot.com/2020/12/e-covid-19.html

1 σχόλιο:

  1. Καταγγελία τρομακτικές αποκαλύψεις . Μακριά από τα νοσοκομεία. μην κοιμάστε ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=8muVLiNl5DA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!