Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

ΕΔΩ ΟΛΑ ! Tά εμβόλια νέας τεχνολογίας, η ελλειπής εξέταση των παραμέτρων/κινδύνων τους κι ο ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟΣ ρόλος τους στο DNA.

 


Ακούμε διάφορα αναπόδεικτα ευχολόγια,, ότι τα fast-track εμβόλια νέας τεχνολογίας δεν θα επεμβαίνουνε στον πυρήνα τού κυττάρου καί στο DNA καθώς επίσης ότι είναι ασφαλή


Aς δούμε όμως λίγο πιο απτά επιστημονικά στοιχεία :

  1. Καταρχήν τι λέει η διεθνής βιβλιογραφία, εδώ :

The Emerging Role of DNA Vaccines (medscape.com)

Eμβόλια DNA. 

Τα εμβόλια DNA ευνοούν μια κυτταρική ανοσοαπόκριση. Τα εμβόλια DΝΑ πλασμιδίου φορέα φέρουν τις γενετικές πληροφορίες που κωδικοποιούν ένα αντιγόνο, επιτρέποντας στο αντιγόνο να παραχθεί μέσα σε ένα κύτταρο ξενιστή, οδηγώντας σε μια κυτταρική ανοσοαπόκριση μέσω της οδού MHC Ι. Το εμβόλιο πλασμιδιακού DNA (παραπάνω) φέρει τον γενετικό κώδικα για ένα κομμάτι παθογόνου ή όγκου αντιγόνου.


Ο πλασμιδικός φορέας παραλαμβάνεται σε κύτταρα και μεταγράφεται στον πυρήνα (The plasmid vector is taken up into cells and transcribed in the nucleus) (1). Το μονόκλωνο mRNA (2) μεταφράζεται σε πρωτεΐνη στο κυτόπλασμα. Το πρωτεϊνικό αντιγόνο που προέρχεται από το εμβόλιο DNA (3) στη συνέχεια αποικοδομείται από πρωτεοσώματα σε ενδοκυτταρικά πεπτίδια (4). Το πεπτίδιο που προέρχεται από το εμβόλιο δεσμεύει MHC τάξης Ι μόρια (5).


Τα σύμπλοκα πεπτιδικού αντιγόνου / MHC Ι παρουσιάζονται στην κυτταρική επιφάνεια (6), δεσμεύοντας κυτταροτοξικά CD 8+ λεμφοκύτταρα και προκαλώντας κυτταρική ανοσοαπόκριση. 


2) Ο David Baltimore είναι βραβευμένος με Νόμπελ (1975, στη Φυσιολογία / Ιατρική) και πρώην πρόεδρος της Αμερικανικής Ένωσης για την Πρόοδο της Επιστήμης (1997-2006). Είναι ένας από τους πιο διάσημους επιστήμονες στον κόσμο.

Σε συνέντευξη που έδωσε στους Νew York Times το 2015

Protection Without a Vaccine - The New York Times (nytimes.com)

αναφέρει μεταξύ άλλων :

«H I.G.T. διαδικασία είναι εντελώς διαφορετική από τον παραδοσιακό εμβολιασμό. 

Αντίθετα, είναι μια μορφή γονιδιακής θεραπείας. 

Οι επιστήμονες απομονώνουν τα γονίδια που παράγουν ισχυρά αντισώματα έναντι ορισμένων ασθενειών και στη συνέχεια συνθέτουν τεχνητές εκδόσεις. 

Τα γονίδια τοποθετούνται σε ιούς και εγχέονται σε ανθρώπινο ιστό, συνήθως μυ. 

Οι ιοί εισβάλλουν στα ανθρώπινα κύτταρα με τα ωφέλιμα φορτία DNA τους και το συνθετικό γονίδιο ενσωματώνεται στο DNA του παραλήπτη (and the synthetic gene is incorporated into the recipient’s own DNA). Αν όλα πάνε καλά, τα νέα γονίδια δίνουν εντολή στα κύτταρα να αρχίσουν να κατασκευάζουν ισχυρά αντισώματα. "

Eπίσης, είπε ότι  :

«φαντάζεται ότι μερικοί άνθρωποι θα μπορούσαν να είναι δύσπιστοι να υποστούν μια στρατηγική εμβολιασμού που σημαίνει αλλαγή του δικού τους DNA (altering their own DNA), ακόμα και αν αποτρέπει μια πιθανώς θανατηφόρα ασθένεια».


Με τις 2 ανωτέρω θέσεις συμφωνεί και το κάτωθι άρθρο προβολής των ευεργετικών αποτελεσμάτων  των νέων εμβολίων, εδώ

mRNA: Τι είναι και πώς σχετίζεται με το εμβόλιο της Moderna - Sputnik Ελλάδα (sputniknews.gr)

όπου διαβάζουμε :

Το mRNA ή αγγελιαφόρο RNA είναι το RNA που μεταφέρει τη γενετική πληροφορία από το DNA στα ριβοσώματα ( μικρά κυτταρικά σωματίδια όπου γίνεται η σύνθεση των πρωτεϊνών) για την πρωτεϊνοσύνθεση των κυττάρων. Στα ευκαρυωτικά (με πλήρως σχηματισμένο δηλαδή πυρήνα) κύτταρα όταν το mRNA μεταγράφεται από το DNA υφίσταται επεξεργασία πριν εξαχθεί από τον πυρήνα στο κυτταρόπλασμα (διαδικασία ωρίμανσης). Εκεί συνδέεται με τα ριβοσώματα και μεταφράζεται στην αντίστοιχη πρωτεΐνη με τη βοήθεια του μεταφορικού RNA ή tRNA.


3) Στην ίδια συνέντευξη, των Νew York Times, ο Dr Ronald G. Crystal, πρόεδρος της γενετικής ιατρικής στο Weill Cornell Medical College, είχε πει :

Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι οι επιτυχίες στις δοκιμές σε ζώα μπορούν να αναπαραχθούν σε ανθρώπους. Οι άνθρωποι δεν είναι μόνο μεγάλα ποντίκια

Το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα μπορεί να προσβάλει τα τεχνητά αντισώματα ή τους ιούς που τα παρέχουν, καταστρέφοντας την προστασία τους. Ή τα μυϊκά κύτταρα μπορεί να παράγουν πάρα πολλά αντισώματα, επειδή δεν έχουν την ενσωματωμένη ρύθμιση που κάνουν τα ανοσοκύτταρα»


4) Τον ίδιο κίνδυνο με τον Dr Ronald G. Crystal, αναφέρουνε και οι  Dr. Wodarg, ειδικός επιδημιολόγος, πνευμονολόγος και πρώην επικεφαλής του τμήματος δημόσιας υγείας  και ο Dr. Yeadon, πρώην επικεφαλής του τομέα έρευνας αναπνευστικών ασθενειών  λέγοντας :

“Ο σχηματισμός των λεγόμενων ”μη εξουδετερωτικών αντισωμάτων” ενίσχυση ADE μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολική ανοσολογική αντίδραση, ειδικά όταν το εξεταζόμενο πρόσωπο αντιμετωπίζει τον πραγματικό «άγριο» ιό μετά τον εμβολιασμό. 

Αυτή η λεγόμενη ενίσχυση που εξαρτάται από αντισώματα, ADE, είναι από καιρό γνωστή από πειράματα με εμβόλια κορονοιών σε γάτες, για παράδειγμα.

Κατά τη διάρκεια αυτών των μελετών, όλες οι γάτες που αρχικά ήταν ανεκτές στο εμβόλιο, μόλις ήρθαν σε επάφή με τον άγριο ιό, πέθαναν”

Eπιπλέον, οι 2 ανωτέρω γιατροί υπέβαλαν αίτηση στον EMA, τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ιατρικής υπεύθυνο για όλη την ΕΕ για την έγκριση φαρμάκων, για την άμεση αναστολή όλων των μελετών εμβολίων SARS CoV 2, ιδίως της μελέτης BioNtech / Pfizer στο BNT162b (αριθμός EudraCT 2020-002641-42).

Οι Dr. Wodarg και ο Dr. Yeadon απαιτούν οι μελέτες – για την προστασία της ζωής και της υγείας των εθελοντών – να μην συνεχιστούν έως ότου υπάρχει διαθέσιμο σχέδιο μελέτης που να είναι κατάλληλο για την αντιμετώπιση των σημαντικών ανησυχιών για την ασφάλεια που εκφράζονται από έναν αυξανόμενο αριθμό γνωστών επιστημόνων κατά του εμβολίου και του σχεδιασμού της μελέτης.

Από τη μία πλευρά, οι αναφέροντες απαιτούν, λόγω της γνωστής έλλειψης ακρίβειας της δοκιμής PCR σε μια σοβαρή μελέτη, πρέπει να χρησιμοποιηθεί η λεγόμενη αλληλουχία Sanger (Sanger sequencing) . 

Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να κάνετε αξιόπιστες δηλώσεις σχετικά με την αποτελεσματικότητα ενός εμβολίου κατά του Covid-19.

Βάσει των πολλών διαφορετικών δοκιμών PCR πολύ ποικίλης ποιότητας, ούτε ο κίνδυνος ασθένειας ούτε το πιθανό όφελος του εμβολίου μπορούν να προσδιοριστούν με την απαραίτητη βεβαιότητα, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η δοκιμή του εμβολίου στον άνθρωπο είναι ανήθικη.

Επιπλέον, απαιτούν να αποκλειστούν, μπορεί να γίνει π.χ. με πειράματα σε ζώα, κίνδυνοι που είναι ήδη γνωστοί από προηγούμενες μελέτες, οι οποίες προέρχονται εν μέρει από τη φύση των κορονοιών


Οι ανησυχίες τους κατευθύνονται συγκεκριμένα στα ακόλουθα σημεία (εκτός αυτού που ήδη αναφέρθηκε, δηλαδή για τυχόν υπερβολική ανοσολογική αντίδραση) :

  • Οι εμβολιασμοί αναμένεται να παράγουν αντισώματα έναντι των ακίδων πρωτεϊνών του SARS-CoV-2. 

Ωστόσο, οι πρωτεΐνες ακίδων περιέχουν επίσης ομόλογες πρωτεΐνες συγκυτίνης, οι οποίες είναι απαραίτητες για το σχηματισμό του πλακούντα σε θηλαστικά όπως οι άνθρωποι.

Πρέπει να αποκλειστεί απολύτως ότι ένα εμβόλιο κατά του SARS-CoV-2 θα μπορούσε να προκαλέσει ανοσολογική αντίδραση κατά της συγκυτίνης-1, καθώς διαφορετικά θα μπορούσε να οδηγήσει τις εμβολιασμένες γυναίκες σε στειρότητα αόριστης διάρκειας

  • Τα εμβόλια mRNA από την BioNTech / Pfizer περιέχουν πολυαιθυλενογλυκόλη(PEG). 

Το 70% των ανθρώπων αναπτύσσουν αντισώματα έναντι αυτής της ουσίας – αυτό σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι μπορούν να αναπτύξουν αλλεργικές, δυνητικά θανατηφόρες αντιδράσεις στον εμβολιασμό.

Η πολύ σύντομη διάρκεια της μελέτης δεν επιτρέπει ρεαλιστική εκτίμηση των μακροχρόνιων αποτελεσμάτων

  • Όπως και στις περιπτώσεις ναρκοληψίας μετά τον εμβολιασμό της γρίπης των χοίρων το 2009

βλέπε εδώ 

Λιγότεροι από το 1/2 Σουηδούς θα εμβολιαστούν για Coronavirus γιατί έζησαν το φιάσκο του εμβολίου για γρίπη A. Πολλοί εκατοντάδες νέοι παρουσίασαν χρόνια ναρκοληψία…. | SCRIPTA MANENT (scripta---manent.blogspot.com)

εκατομμύρια υγιείς άνθρωποι θα εκτεθούν σε απαράδεκτο κίνδυνο εάν χορηγηθεί έγκριση έκτακτης ανάγκης και έπειτα θα ακολουθήσει η δυνατότητα παρακολούθησης των μακροχρόνιων επιπτώσεων του εμβολιασμού.

Μην ξεχνάμε και τι είχε γίνει το 2009 και στην Ελλάδα, με τον Άδωνη να μιλάει τότε για παγκόσμιο παραμύθι :



Η παραίτηση κι οι καταγγελίες του Προέδρου εμβολιασμών στον πανικό που σπέρνανε το 2009 για την τότε γρίπη, αποτελεί νηπιαγωγείο για το σήμερα… | SCRIPTA MANENT (scripta---manent.blogspot.com)


5) Ο Dr. Alain Houpert, γιατρός ραδιολόγος και γερουσιαστής της περιφέρειας Côte-d’Or, δήλωσε ότι περιμένει ν΄ακούσει όχι για τις επαρκείς ποσότητες εμβολίων πόσες δόσεις θα έρθουν κλπ αλλά για την διασφάλιση της ποιότητάς τους. 

Καθώς όπως είπε :

“ο RNA διαβιβαστής μέσα στα εμβόλια θα πάρει από το γενετικό μας κώδικα και θα πάρει τον έλεγχο των κυττάρων μας για την παραγωγή μιας πρωτεΐνης ειδικής κατά του κορωνοιού…Aυτή είναι μια θεραπεία που την χρησιμοποιούμε ως έσχατη λύση σε σοβαρούς καρκίνους”

(σημ. : αυτό σχεδόν αναφέρει και το άρθρο από sputniknews.gr, που παρέθεσα παραπάνω)

Οίμος-Αθήνα: ΙΑΤΡΟΣ ΡΑΔΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ mRNA ΕΜΒΟΛΙΟ (oimos-athina.blogspot.com)


6) Η γενετίστρια, εξειδικευμένη στις μολυσματικές ασθένειες, Alexandra Henrion-Caudeμας λέει :




«Είμαστε σ΄ένα ιστορικό που δεν έχουμε ξαναδεί, σ’ επιτάχυνση διαδικασιών ανάπτυξης, πράγμα που σημαίνει ότι προφανώς όλες οι φάσεις, όλα τα εμπόδια που έχουμε συνηθίσει να περνάμε τα υπερπηδήσαμε κακώς. [Υπάρχουν] προβλήματα ασφάλειας. […] Σε αυτό το στάδιο, δεν μπορούμε απολύτως να εμπιστευτούμε αυτό το εμβόλιο. […] Λέμε εμβόλιο, δεν είναι εμβόλιο, ένας τρόπος να το πούμε, θα ήταν ότι είναι γενετική μηχανική, είναι προφυλακτική γονιδιακή θεραπεία […] Αυτό γίνεται περίπου μετά από τριάντα χρόνια από τότε που δοκιμάσαμε να αναπτύξουμε αυτές τις γονιδιακές θεραπείες για σοβαρές ασθένειες. Εδώ μας λένε ότι πρόκειται να εγχύσουμε πληροφορίες νουκλεϊνικού οξέος για πρώτη φορά, επομένως μια γενετική πληροφορία και ότι όλα θα πάνε καλά. »[…]

Γενετίστρια Alexandra Henrion-Caude: δεν εμπιστευόμαστε αυτό το εμβόλιο. Δεν είναι εμβόλιο. Είναι γενετική μηχανική, προφυλακτική γονιδιακή θεραπεία…. – dimpenews.com


7) Στο κάτωθι πολύ ενδιαφέρον βίντεο, της Dr Koρίνας Λιμνιούδη, βλέπουμε πως το RNA επηρεάζει το DNA, σύμφωνα με την ανακάλυψη του Dr. David Baltimore, που αναφέρθηκε παραπάνω και πήρε το Νόμπελ ακριβώς για αυτή την ανακάλυψη

Το εμβολιο θα επηρρεασει το DNA σου? Τι λεει η Βιολογια! - YouTube

Κι εδώ το βίντεο Βιολογίας από όπου έκανε τη μετάφραση η Dr Koρίνα Λιμνιούδη

Reverse Transcriptase - YouTube



8) Δείτε ένα πολύ ενδιαφέρον 2 λεπτο βίντεο, όπου ο Elon Musk μας λέει πως μπορούνε να αλλάξουνε το Dna των ανθρώπων, μέσω του Rna. 

Δεν είναι καθόλου τυχαίο πρόσωπο, αλλά δισεκατομμυριούχος εφευρέτης υπερσύγχρονων τεχνολογίων, ανάμεσά τους διαστημικών οχημάτων, ως προμηθευτής της ΝASA, αλλά και τσιπάκι που θα συνδέει τον ανθρώπινο εγκέφαλο με υπολογιστή

Ο Έλον Μασκ παρουσίασε εμφύτευμα που συνδέει τον εγκέφαλο με τον υπολογιστή | in.gr

Εκτενέστερα, το βιογραφικό του φαίνεται εδώ 

Ίλον Μασκ - Βικιπαίδεια (wikipedia.org)

Εδώ το βίντεο 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!! - YouTube



9) Στο παρακάτω άρθρο βλέπουμε απίστευτες πιθανές παρενέργειες του εμβολίου, όπως αυτοάνοσα, ναρκοληψία και πολλά άλλα ενδιαφέροντα, ακόμα και θάνατο, που παρουσιάστηκαν από τον ίδιο τον FDA στις 22 Οκτωβρίου, αλλά μας λένε ότι θα γίνει  «παρακολούθησή τους μετά τη διάθεση του εμβολίου στην αγορά» (!!!)

Και προμοτάρουνε το εμβόλιο ως ασφαλές και μας λένε κάποιοι ότι είναι ατομική ευθύνη να το κάνουμε (ακόμα  κι ηθική πράξη είπε ένας «Ιερωμένος» !!!) και πιέζουνε το κόσμο να το κάνει, απειλώντας τον με αποκλεισμούς & περιορισμούς κι υβρίζοντας όσους προβάλλουνε τεκμηριωμένες ενστάσεις (!!!)

Ποιός όμως ο λόγος να κάνει κι ο υπόλοιπος κόσμος εμβόλιο, όταν οι ίδιοι (που θα το κάνουνε) θα είναι τόσο πολύ προστατευμένοι ;

Καθώς μας λένε κι εδώ, με τον ίδιο βιαστικό κι ανεύθυνο τρόπο, ότι τα εμβόλια έχουνε πάρα πολύ υψηλή αποτελεσματικότητα (!!!)

Κι αν τελικώς δεν είναι τόσο αποτελεσματικά, τότε ποιός ο λόγος να το κάνουμε, όταν επιπρόσθετα εγκυμονούνε και τόσοι κίνδυνοι κι αβεβαιότητες ;

Στο 43.20 του βίντεο, από παρουσίαση FDA, είναι η επίμαχη διαφάνεια με πιθανές παρενέργειες

October 2020 ACIP Meeting - Post-authorization safety monitoring plans - YouTube

Κι εδώ ολόκληρο το άρθρο 

Εμβόλιο COVID-19 Αποκάλυψη «ΒΟΜΒΑ»: Τα έγγραφα της FDA (Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ) αποκαλύπτουν: ΘΑΝΑΤΟΣ + 21 Σοβαρές καταστάσεις Υγείας ως Πιθανές Ανεπιθύμητες Παρενέργειες... | SCRIPTA MANENT (scripta---manent.blogspot.com)


10) Στο δεκασέλιδο φύλο οδηγιών του εμβολίου προς τους υγειονομικούς με τίτλο «Reg 174 Information for UK Healthcare Professionals»

pfizer_biontech_covid-19_vaccine.pdf (afistemenaziso.gr)

διαβάζουμε στην ενότητα 4.6

Fertility

It is unknown whether COVID-19 mRNA Vaccine BNT162b2 has an impact on fertility.

«Είναι άγνωστο εάν το εμβόλιο COVID-19 mRNA BNT162b2 έχει αντίκτυπο στη γονιμότητα»



Σταύρος Τάκας

https://scripta---manent.blogspot.com/2020/12/t-dna_8.html


1 σχόλιο:

  1. Ρόμπερτ Κέννεντυ: «Αποφύγετε τα εμβόλια mRNA πάση θυσία – Η ζημιά που θα υποστείτε θα είναι μη αναστρέψιμη».

    https://crashonline.gr/diethni-nea/1477408/rompert-kennenty-apofygete-ta-emvolia-mrna-pasi-thysia-i-zimia-pou-tha-yposteite-tha-einai-mi-anastrepsimi

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!