Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Στο κόκκινο ο Έβρος - Γενικός ξεσηκωμός για τις δομές μεταναστών: Γιουχαϊσματα και πέτρες (!) κατά Μηταράκη και Εθνικός Ύμνος απ’ τον κόσμο, στην πλατεία Ορεστιάδος ( 8 Video's )

 

Στο κόκκινο ο Έβρος για την επέκταση και την δημιουργία νέων εγκαταστάσεων παράνομων μεταναστών. 

Η οργή των Ελλήνων του Έβρου δεν κρύβεται!


Με έντονα γιουχαίσματα, αλλά και ψάλλοντας τον Εθνικό Ύμνο, εκατοντάδες κάτοικοι του Έβρου υποδέχθηκαν τον Μηταράκη που θεωρούν ανεπιθύμητο πρόσωπο στη περιοχή, καθώς προτίθεται να τη μετατρέψει σε ένα τεράστιο hotspot!

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε από νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας στην κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας προκειμένου να βροντοφωνάξει ένα μεγάλο ΟΧΙ στα σχέδια της Κυβέρνησης αναφορικά με το ΚΥΤ Φυλακίου.

"ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΟΜΗ" είναι το σύνθημα Συλλόγων, Φορέων αλλά και απλών πολιτών οι οποίοι έδωσαν ένα δυναμικό παρών κρατώντας πανό με συνθήματα περιμένοντας την άφιξη του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη στο Δημαρχείο της Ορεστιάδας.

Με συνθήματα όπως: «Δεν σε θέλει ο λαός, πάρτον Πέτσα σου και μπρος» και «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», εκατοντάδες Εβρίτες εκδήλωσαν την κάθετη αντίθεση τους στο ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που πάει να κάνει η Κυβέρνηση και ο αρμόδιος υπουργός.

Ορεστιάδα: Συλλαλητήριο Εβριτών κατά Μηταράκη και έξω απ’ το ΚΥΤ Φυλακίου

Έξω και από το ΚΥΤ Φυλακίου μεταφέρθηκαν οι καθολικές αντιδράσεις των Εβριτών κατά του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη και της Κυβέρνησης, για το ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που θέλουν να υλοποιήσουν με την επέκταση του.

Πάρα πολύς κόσμος, κάτοικοι της περιοχής και κάποιοι που πήγαν από τα γύρω χωριά αλλά και την Ορεστιάδα, υποδέχθηκαν με έντονες αποδοκιμασίες τον κ.Μηταράκη που έφτασε από την Ορεστιάδα, μετά την συνάντηση του με τον δήμαρχο Βασίλη Μαυρίδη και την Επιτροπή Αγώνα.

Χαρακτηριστικό βίντεο δείχνει Κάτοικο του Φυλακίου φανερά αγανακτισμένο να βρίσκεται έξω από το ΚΥΤ περιμένοντας τον Υπουργό Μετανάστευσης. «Να γίνει μια εκκλησία εδώ, να ζήσουμε εμείς οι χωριανοί ήρεμα» λέει ο κάτοικος του χωριού.

Το σχετικό video:

Λίγο νωρίτερα, στον κόμβο Αρδανίου της Εγνατίας Οδού, εκεί που είναι η έξοδος προς το Σουφλί, αγρότες των Φερών από τον Αγροτικό Κτηνοτροφικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης και μέλη του Συλλόγου “Αινήσιο Δέλτα”  προσπάθησαν να μπλοκάρουν την αυτοκινητοπομπή του Νότη Μηταράκη, αλλά η Τροχαία και η αστυνομία που είχε έντονη παρουσία, δεν το επέτρεψε.



Μηταράκης από Έβρο: «Η χώρα μας δεν πρέπει να είναι η πύλη εισόδου για τους λαθροδιακινητές»

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό να συζητάμε – η πολιτική της κυβέρνησης για τη μείωση των ροών είναι αδιαπραγμάτευτη. Οι ροές και το μεταναστευτικό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για τη χώρα» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Μηταράκης. 

«Πέρυσι μειώθηκαν οι ροές κατά 80% – η μείωση των επιπτώσεων στην τοπική κοινωνία θα είναι στη συζήτησή μας. Η χώρα μας δεν πρέπει να είναι η πύλη εισόδου για τους λαθροδιακινητές για την Ευρώπη. Η συνοριοφυλακή και τα ΚΥΤ είναι για εμάς απαραίτητη για να μειωθούν οι ροές» εξήγησε στη συνέχεια, φυλάσσοντας τις επίσημες δηλώσεις του για αύριο.

Αυγά, κροτίδες, καφέδες και πέτρες κατά Μηταράκη στην αποχώρηση, από αγανακτισμένους Εβρίτες!

Εν μέσω έντονων αποδοκιμασιών, γιουχαϊσμάτων, αλλά και με εκτόξευση αυγών, κροτίδων, καφέδων, πετρών και νερών, σύμφωνα με το evros-news, αποχώρησε τελικά από το Δημαρχείο Ορεστιάδας ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηρακάκης.

Οι Εβρίτες έντονα αγανακτισμένοι και εξαγριωμένοι από την επιμονή του να υλοποιήσει το ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ στο Φυλάκιο Ορεστιάδας, πέταξαν ότι είχαν μπροστά τους, όταν τον είδαν να μπαίνει στο αυτοκίνητο μπροστά στο Δημαρχείο για να αποχωρήσει με κατεύθυνση το ΚΥΤ Φυλακίου όπου θα έχει σειρά συναντήσεων μες εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας.

Οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν τοποθετήσει κλούβα και τα ΜΑΤ είχαν παραταχθεί τόσο μπροστά όσο και πλάγια από το Δημαρχείο για να φυγαδεύσουν τον κ.Μηταράκη που έφυγε σαν τον κλέφτη, αλλά αρκετοί που βρισκόταν από την πλευρά του αστυνομικού μεγάρου, εκσφενδόνισαν ότι είχαν στα χέρια τους εναντίον του αυτοκινήτου που τον μετέφερε. 

Ένα από τα αντικείμενα μάλιστα βρήκε στο κεφάλι τον Αστυνομικό Διευθυντή κ.Ευθυμιάδη που συντόνιζε τα μέτρα ασφαλείας και τον τραυμάτισε ελαφρά.


 

https://www.facebook.com/watch/live/?v=257490919119059&ref=watch_permalink&t=0

ellinikiafipnisis

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/02/videos.html

4 σχόλια:

  1. ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ, ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ - ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!
    https://www.youtube.com/watch?v=3b-hHA4w9fc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανονικά,σε όλη την Ελλάδα αυτό έπρεπε να γίνεται.Να μην τολμούν να ξεμυτίσουν απ'το κοτέτσι τους οι κότες.Έπρεπε ήδη να είχε πέσει αυτή η φασίζουσα κυβέρνηση και εννοείται να μη βγει καμιά άλλη μέχρι να αποκαταστήσει την τάξη ο λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΠΟΝΤΙΚΟΜΟΥΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ............... ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Τ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ. ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ Τ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΛΑΘΡΟΚΑΤΟΧΗ. ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ? ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΥΣ ΝΟΥΔΟΥΛΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΔΕΡΦΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΝΟΘΕΥΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ....
      ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (SINGULAR LOGIC) ΣΥΛΛΕΓΕΙ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΨΗΦΟΥΣ, ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ;!;!;!

      ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ;!;!;!;

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!