Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Ε Κ Τ Α Κ Τ Ο !!!! Σ υ ν ε λ ή φ θ η ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος ύστερα από αυτεπάγγελτη (...) παρέμβαση του εισαγγελέα λόγο του σημερινού του πρωτοσέλιδου της εφημερίδος "ΜΑΚΕΛΕΙΟ". ( Φωτογραφίες από την στιγμή της συλλήψεώς του )



edolio5 team

Συνελήφθη νωρίς το απόγευμα σήμερα Δευτέρα, ο Στέφανος Χίος, δημοσιογράφος της εφημερίδος «Μακελειό», για παραβίαση του νόμου περί ασέμνων. 

Η παραβίαση αφορά το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό».



Ο Στέφανος Χίος ανακοίνωσε ότι έχει συλληφθεί και βρίσκεται στα γραφεία της Κρατικής Ασφάλειας, ενώ η σύλληψη έγινε στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μετά από αυτεπάγγελτη δίωξη του εισαγγελέα σχετικά με το εν λόγω δημοσίευμα. 

Να σημειώσουμε ότι στην εφημερίδα ο Στέφανος Χίος δεν έχει την ιδιότητα του εκδότη αλλά του απλού δημοσιογράφου.




..

https://edolio5.blogspot.com/2021/02/blog-post_8.html

4 σχόλια:

  1. Τα όσα γίνονται δεν προβληματίζουν τους δικαστικούς, τους ενοχλεί που λέγονται!!!
    Πέρα από αυτό όμως, ο παράνομος εγκλεισμός, η καταστροφή της οικονομίας, η εγκληματική επέλαση των βαρβάρων που γίνεται με την ανοχή όλων, και η εθνική μειοδοσία που συντελείται τα τελευταία χρόνια από όλες τις παρατάξεις, πριν ελαχίστων εξαιρέσεων, ούτε αυτά φαίνεται να προβληματίζουν την ελληνική δικαιοσύνη. Για τα δικαιώματα του πολίτη που πάνε περίπατο, ούτε λόγος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το τελευταίο προπύργιο στηρίγματος που είχε ο κάθε πολίτης εσάπισε και έπεσε κι αυτό εκτός κάποιων ελαχίστων εξαιρέσεων.Εθελοτυφλούν ενσυνείδητα βλέπουν τάχα το δέντρο και έχουν χάσει παντελώς το δάσος.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. www.inewsgrcom/to-skandalo-me-tis-sizigous-ton-dimosiografon-stin...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΜΑΣΣΩΝΙΚΗ ''ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ'' ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΣΕΜΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΚΡΙΝΕΙ ΟΛΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΤΟΥΦΕΚΙΣΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!