Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

Μά, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ τό είπαν οι ...."ειδήσεις" ; Έλα ντέ....

 

Σέ φυλάκιση 12 ετών ΔΩΡΗΤΗΣ του Ομπάμα και της Χίλλαρυ!
Κ Α Τ Α Λ Α Β Α Μ Ε ;


Ένας μεγάλος Δημοκρατικός δωρητής (...) που συγκέντρωσε τεράστια χρηματικά ποσά γιά τόν Μπαράκ Ομπάμα καί τήν Χίλλαρι Κλίντον καταδικάστηκε σε φυλάκιση 12 ετών για αυτό που οι εισαγγελείς αποκαλούν «μισθοφόρο» σύστημα πολιτικής επιρροής.





Ο Imaad Zuberi, επιχειρηματίας της Καλιφόρνια, καταδικάστηκε την περασμένη Πέμπτη για σχέδια διοχέτευσης ξένων κεφαλαίων σε αμερικανικές πολιτικές εκστρατείες και στήν συνέχεια γέμισε ....εκατομμύρια στις δικές του τσέπες.


Ο Βοηθός Εισαγγελέας των ΗΠΑ, Daniel J. O'Brien, δήλωσε ότι ο Zuberi ήταν "ένας καθαρός μισθοφόρος, ο οποίος έδωσε χρήματα σε όποιον πίστευε ότι θα πάρει το δρόμο του", σύμφωνα με τους 'Los Angeles Times'!

5 σχόλια:

  1. The Truth About Bill Gates & Vaccines! - Please, Please Circulate! - Must Video

    https://beforeitsnews.com/health/2021/02/the-truth-about-bill-gates-vaccines-please-please-circulate-must-video-3038010.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πλάκα θα είχε αν υπήρχαν ανάλογοι εισαγγελείς στη πατρίδα μας...

    Δεν θα είχε μείνει εκδότης, επιχειρηματίας, εφοπλιστής, καναλάρχης και διάττοντες αστέρες για δείγμα !! Άσε που εδώ που τα λέμε όλα μεταξύ μας, δεν θα είχε μείνει κολυμπηθρόξυλο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σχεδόν κάθε ημέρα, ο Ντόναλντ ε π α λ η θ ε ύ ε τ α ι !.....
    Νά μείνουμε "συντονισμένοι" ; ; ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως γίνεται αγαπητέ Καποδίστρια να βγαίνουν ένα-ένα τα σκάνδαλα των δημοκρατικών στη φόρα και να βγαίνουν οι δημοκρατικοί στην εξουσία;Δεν έχει μείνει τίποτε αλάδωτο στις ΗΠΑ.Όπου και να κοιτάξεις μπόχα και δυσωδία κι εμείς οι ξεμωραμένοι,περιμένουμε από τις ΗΠΑ να μας σώσουν...Τσίρκο είμαστε!!

      Διαγραφή
    2. Υπάρχει οφθαλμοφανέστατη εξήγηση!
      ΟΛΟ μά ΟΛΟ τό λεγόμενο 'μιντιακό' σύστημα τούς ΑΝΗΚΕΙ!
      Οπότε ΠΩΣ νά ...ξεστραβωθούν οι Αμερικανοί πολίτες γιά τήν αλήθεια;
      Τό ίδιο ακριβώς δέν συμβαίνει καί εδώ;

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!