Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Πολιτιστικό Μαρξιστικό Αστυνομικό Κράτος: Π ρ ό σ τ ι μ ο γιά “Άσκοπη Μετακίνηση” σέ κοπέλλα που έμεινε ΑΝΕΡΓΗ καί ΑΣΤΕΓΗ λόγω 'Lockdown'… Της ανθελληνικής κατοχικής κυβέρνησης Μητσοτάκουλα…! (Photos)

 Posted b


Μία κοπέλλα έμεινε άνεργη και άστεγη εξ αιτίας των 'lockdown', που έχει επιβάλει η κυβέρνηση. …


Λοιπόν η κοπέλα αναγκάστηκε να μείνει στα παγκάκια… κι έτσι αποφάσισε να πάει στην αδελφή της για να την φιλοξενήσει, όμως υπολόγισε χωρίς την αστυνομία, καθώς τη υπεβλήθη

 πρόστιμο 300 ευρώ για «άσκοπη μετακίνηση»!


Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Τσιμπινουδάκη καταγγέλλει πως δέχθηκε πρόστιμο 300 ευρώ γιατί πήγαινε στην αδελφή της να την φιλοξενήσει.

Η κοπέλα, εργαζόμενη στον τουρισμό, έμεινε άνεργη, όπως χιλιάδες ακόμη συμπολίτες μας, εξαιτίας των lockdown. 

Αποτέλεσμα ήταν να χάσει και το σπίτι της, έπειτα

 από 16 χρόνια, από τον πτωχευτικό νόμο.


Όπως τονίζει η ίδια στην καταγγελία της ξεκίνησε από Αθήνα για Βόλο (όπου μένει η αδελφή της), γράφοντας σε ένα χαρτί πως μετακινείται για εντελώς προσωπικούς και επιβίωσης λόγους.

Όταν την σταμάτησαν για έλεγχο στα διόδια εξήγησε το τι συμβαίνει στόν αστυνομικό, όμως αυτός της απάντησε λέγοντας της ...«καλή δύναμη» και της επέβαλε το πρόστιμο. 

Η ίδια τόνισε πως θα προσβάλει το πρόστιμο, με τον ίδιο να απαντάει, πως 

«δεν θα καταφέρεις τίποτα».


Όπως αναφέρει η κοπέλλα κινείται νομικά και θα προσπαθήσει να προσβάλει το πρόστιμο.

Δείτε το πρόστιμο που της επέβαλαν:






https://derkamerad.com/2021/02/08/%ce%b1%cf%80%ce%ac%cf%84%ce%b7-%ce%ba%ce%bf%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%bf%cf%8a%ce%bf%cf%8d-covid-19-hoax-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%84%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%be/

4 σχόλια:

  1. Πόσο στόκος ήταν ο μπάτσος,που αφήνει τα έγχρωμα παλικάρια να αλωνίζουν,αφήνει,τους κόκκινους φασίστες να συνωστίζονται και τα βάζει με μια άστεγη που δεν έχει που να κλίνει την κεφαλή της.Πιο τσουτσέκι πεθαίνει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΡΕ ΚΑΘΗΚΙ? ΠΩΣ ΣΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ ΚΩΛΟΧΕΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΩΜΟ? ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΚΑΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΡΕ ΣΤΡΑΒΕ? ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟ ΚΩΛΟΧΕΡΟ ΕΤΣΙ? ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΠΟΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς οι περισσότεροι των μπάτσων είναι στόκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!