Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ ; ; ; «Β ό μ β α» Περιφερειάρχη Ηπείρου Α.Καχριμάνη (N.Δ.): «Οι μισοί νοσηλευόμενοι στα Ιωάννινα, ήρθαν από ....Αλβανία με έγκριση ΥΠΕΞ»!!!!!!


Η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων εισηγήθηκε, στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, να «κοκκινίσουν» περιοχές που καταγράφουν ανησυχητική επιδημιολογική πορεία. 

Ανάμεσα στις περιφερειακές ενότητες για τις οποίες αναμένεται να ανακοινωθούν νέα μέτρα, και αυτή των Ιωαννίνων.


Ωστόσο ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, διαφωνεί με το φημολογούμενο lockdown, και εξηγεί ότι τα Ιωάννινα έχουν επιβαρυνθεί το τελευταίο διάστημα όχι εξαιτίας της διασποράς αλλά εξαιτίας της πίεσης που δέχονται οι υγειονομικές μονάδες λόγω των εισαγωγών και των διακομιδών ασθενών που έρχονται από την Αλβανία των οποίων τις νοσηλείες εγκρίνει το ΥΠΕΞ που σημαίνει ότι η αύξηση και η πιθανότητα σκληρού lockdwon σε μια περιφέρεια της Ελλάδας επηρεάζεται από νούμερα που αποφασίζονται στην Αθήνα! 

Είναι γνωστό άλλωστε ότι η γειτονική χώρα δεν έχει παρέχει ουσιαστική υγειονομική στήριξη στους πολίτες της και έτσι αρκετοί περνούν τα σύνορα για να ζητήσουν ιατρική βοήθεια. 

Όπως αναφέρει σε γραπτή δήλωση, ο κ. Καχριμάνης, οι εισαγωγές αποφασίζονται και εγκρίνονται από το ελληνικό ΥΠΕΞ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΩΤΕΡΑ ΕΔΩ:

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/aytodioikisi/964242_vomva-perifereiarhi-ipeiroy-oi-misoi-nosileyomenoi-sta

2 σχόλια:

  1. ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΤΕΣ....https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/02/covid-19_20.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://attikanea.info/%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%88%ce%b5%cf%8d%cf%83%cf%84%ce%b5-%ce%ae-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b2%ce%b5%ce%b2%ce%b1%ce%b9%cf%8e%cf%83%cf%84%ce%b5-%ce%b4%ce%af%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%bc%ce%ac%cf%87%ce%b7-%ce%b3/

    ---------------------

    Συλλυπητήρια Περιφερειάρχη Αλεξ. Καχριμάνη για την απώλεια ...
    epirusonline.gr

    Πριν από 2 ημέρες — Τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους του Νίκου Ακριτίδη εκφράζει ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλ. Καχριμάνης.

    .
    ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ,ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΦΑΛΜΑ….
    .
    https://epirusonline.gr/eidiseis/ipeiros/syllypitiria-perifereiarchi-alex-kachrimani-gia-tin-apoleia-toy-nikoy-akritidi/

    ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΠΛΟΚ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ.....

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!