Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

Το 'Twitter' λογόκρινε το τρίτο μεγαλύτερο κόμμα της Ισπανίας! Μέ ...52 ΕΔΡΕΣ στήν Βουλή!!!!! (ΚΑΙ ΕΔΩ είναι ΗΔΗ χειρότερα....)


.






Η μεγάλη αξία που έχει δοθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειδικά από τα κόμματα της Ευρώπης, που χρησιμοποιούν κυρίως το 'twitter' για να επικοινωνήσουν τις απόψεις τους, έχει γυρίσει 'μπούμερανγκ', καθώς το 'twitter' νομίζει πως μπορεί να λογοκρίνει τα κόμματα!





Μετά την λογοκρισία του Αμερικανού (πρώην) Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, το Ισπανικό κόμμα 'VOX' που είναι το τρίτο μεγαλύτερο στην Ισπανική Βουλή, που έλαβε στις εκλογές του 2019 το 15,08% των ψήφων και κατέλαβε 52 από τις 350 έδρες, λογοκρίθηκε από το twitter για «παραβίαση των κανόνων»!

Στο κοινωνικό μέσο, δεν άρεσαν οι δημοσιεύσεις του Ισπανικού κόμματος και γι’ αυτό έκλεισε ο λογαριασμός του κόμματος. 
Οι δημοσιεύσεις αφορούσαν την εκστρατεία κατά της Ισλαμοποιήσεως....

Στον επίσημο λογαριασμό του κόμματος στο 'twitter' είχαν αναρτηθεί δημοσιεύσεις που αφορούσαν εγκλήματα στα Κανάρια νησιά και την Καταλονία και το ότι η πλειοψηφία των εγκλημάτων αφορούσε μετανάστες.


«Οι περισσότεροι από αυτούς προέρχονται από το Μαγκρέμπ (σ.σ. βορειοδυτική Αφρική). 

Στην Καταλονία υπάρχει αφωνία και συνενοχή για το εισαγόμενο έγκλημα. 
Μόνο το 'VOX' έχει απομείνει» είχε δημοσιευτεί στον λογαριασμό του κόμματος στο twitter.

Ο επικεφαλής του κόμματος Santiago Abascal, μίλησε για την λογοκρισία στο 'twitter' λέγοντας ότι «σφετερίζεται τους θεσμούς των Δημοκρατικών χωρών, περιορίζοντας τα θεμελιώδη δικαιώματά τους» και πρόσθεσε: «επιτίθενται στην Ελευθερία και την Δημοκρατία λογοκρίνοντας τους αντιπροσώπους εκατομμυρίων Ισπανών».

Ο Santiago Abascal είπε, ότι το 'VOX' θα καταθέσει επίσημη διαμαρτυρία κατά του 'twitter', οι ενέργειες του οποίου είναι «ολοκληρωτικές» κατηγορώντας την εταιρεία, ότι προσπαθεί να επηρεάσει τις επερχόμενες εκλογές στην Καταλονία.

«Σήμερα το 'twitter' παίζει το παιχνίδι των νταήδων
Ενώ κάποιοι κυριολεκτικά μας πετροβολούν, άλλοι μας δαιμονοποιούν, άλλοι χειραγωγούν (τον λαό), το 'twitter' μας κλείνει το στόμα για να μην αμυνόμαστε» είπε ο Santiago Abascal.

Το 'VOX' είχε αναρτήσει μηνύματα στο 'twitter' που αφορούσαν τα Κανάρια νησιά, στα οποία έφτασαν μέσα στον περασμένο Νοέμβριο περισσότεροι από 8.000 μετανάστες!

Το VOX έχει μιλήσει κατά της λογοκρισίας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (ΜΚΔ) και παλαιότερα. 
Ο αντιπρόεδρος του κόμματος Ivan Espinosa είχε δηλώσει, ότι η λογοκρισία των Μέσων Κοινωνικής Δικτυώσεως στην Ισπανία, είναι πολύ μεγαλύτερη από ότι στις ΗΠΑ.... 

Ο Ivan Espinosa πρόσθεσε ότι μέλη του κόμματος λαμβάνουν προειδοποιήσεις από Μ.Κ.Δ. που ανήκουν στο 'Facebook', όπως το 'Instagram', για ανάρτηση προσωπικών οικογενειακών φωτογραφιών, οι οποίες μαρκάρονται ως φωτογραφίες με «ευαίσθητο περιεχόμενο».

Με πληροφορίες από το Breitbart

Πηγή: Cosmostatus

Εικόνα από: Breitbart


https://averoph.wordpress.com/2021/01/31/%cf%84%ce%bf-twitter-%ce%bb%ce%bf%ce%b3%cf%8c%ce%ba%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%cf%84%cf%81%ce%af%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%b1%ce%bb%cf%8d%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%bf-%ce%ba%cf%8c%ce%bc/#more-143830

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!